- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
BReal
addikt
válasz
Carlos Padre #497 üzenetére
Ők nézzenek Ace Combat 7 benchmarkokat. Az a probléma a TPU mostani metódusával, hogy a tesztbe, amiben gyorsabb a 2070-nél az RX 5700 XT, beleraknak egy olyan játékot, amiben 31%-kal gyorsabb az RTX 2070 az RX 5700 XT-nél. Vagy vegyék ki, vagy rakják be ellenpólusként a Forzát, amiben kb. ennyivel (inkább többel) gyorsabb az RX 5700 XT. Arról nem beszélve, hogy vajon melyik az elterjedtebb játék, egy Forza, vagy egy Ace Combat.
-
Sinesol
veterán
válasz
Carlos Padre #364 üzenetére
Igazából megvalósult a projekt, szerintem minden kitűzött célt elértek, van teljes értékű APU, csak ugye nem igazán kell senkinek, nem egyszerű rá programokat írni.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Carlos Padre #246 üzenetére
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Carlos Padre #240 üzenetére
Nem sweet spot? A Google nem dobott rá nekem sem semmit
-
válasz
Becsszó, hogy rákerestem a googleban is arra, hogy "sweet pot", de nekem csak mindenféle édesburgonya recepteket dobott fel...
Az AMD beszállt az édesburgonya bizniszbe talán?
-
válasz
Őőő, az továbbra is sweet spot és nem sweet pot
És én speciel teljese mértékben tisztában vagyok benne, hogy GPU arch területen mi a sweet spot. -
válasz
Carlos Padre #237 üzenetére
Hát az sajnos jó pár évvel ezelőtt volt, mert az utóbbi szériákban nem jött össze nekik a sweet spot, csak szétfeszelve, agyon húzva tudták alulról nyaldosni a konkurenciát.
Most kb 2070-es teljesítményszintig megvannak úgy, hogy nincsen a határra lőve az arch.
Viszont mindezt úgy, hogy egy gyártástechnológiai lépcsővel előrébb vannak és a csúcsot továbbra sem tudják befogni (ha a chipletes megoldás itt is működne, akkor akár a felsőházba is vissza tudnának kerülni, egészen addig amíg az nV nem lép szintén egyet gyártástechben).Szóval még mindig nincsenek rózsás helyzetben, de messze jobb az állás, mint korábban.
-
Tyrel
őstag
válasz
Carlos Padre #237 üzenetére
"sweet pot", az, éljen Micimackó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Asus ProArt RTX-4060 OC 8GB (PROART-RTX4060-O8G)
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest