- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
greatchaos
addikt
abbana lapban a gpu-t ~600-ig lehetett feltolni
de sztem még nem tom. holanp ezt megveszem, tegnap már a szervízben leteszteltettem, a szemem előtt ezt
ilyen, hogy 6800 tx nem létezik. sőt, a gigabíte nem is gyártott ilyet. utánakerestem, mert érdekes. utána kiderült, hogy galaxy gyártotta és a hagyományokat a ref kártyától ekkor kezdte, hogyszen egy xt-be bújtatott le-t adott ki, ami moddolható 16/6-ra és nemmellesleg a ref ddr1 helyett ddr3-mal szerelte. apróság, hogy egy zalmit is rápakoltak egy vf700 alu-t
-
-
Gyuri27
félisten
Én sem, de a kép olvasás megy. Tehát alul volt két kép. A jobb oldali mutassa
hogyha nem kell csak az igp megy. A bal oldali pedig, hogy mennek cf-be.
Az nv melegedését meg már hónapokkal ezelőtt megirtam, kitárgyaltuk az am2-be. Csak ugye nem jársz oda
Szóval ami nem melegszik lassabb. Ami meg olyan gyors mint az amd az tűzhely. -
Turmoil
senior tag
Tippre azért gyorsabb, mert Phenom a HT 3.0-ás verzióját használja, ami gyorsabb sokkal.
Mivel az IGP (sideport-tal vagy a nélkül) a rendszermemóriát használja (ami viszont a processzor integrált memóriavezérlőjére van kötve) így sokat számít, hogy mi van a CPU-IGP között. -
Gyuri27
félisten
Nem csak az órajel és a memória sávszélessége a mérvadó. Ráadásul nekem gyanus, hogy olyasmi megoldás lesz az int gpunál mint a 690-s lapoknál. Ott ugyanis virtuális feldolgozók is voltak. Tehát a proci számolták ki. Ha ez a helyzet a 780-l is akkor érthető phenom alatt miért gyorsabb.
-
Már valahol az elején is írtam én is, de ez a lap szerintem is optimális HTPC-be. Filmezésre, enkódolásra, dekódolásra nagyon jó választás lehet. Mellé tesz az ember egy Tv Wonder-t, egy jó hangkártyát (esetlegesen egy HD 34xx-et) és mehet a menet. Épp ezért is lettek szerintem az első ilyen alaplapok microATX-esek. Nagyon barátságos egy X2-vel.
-
fLeSs
nagyúr
Valószínűtlen, hogy HTPC-be (ahova ezt az egész platformot szánja az AMD) négymagos procikat fog venni a nép. Ki fognak jönni az alacsonyabb TDP-jű X2-esek, és ezekkel képzeli el az AMD az RS780-at.
Az, hogy a magasabb HT-órajel miatt Phenommal pár %-kal gyorsabb az IGP sztem nem fogja érdekelni a célközönséget, ezt a chipsetet nem játékra tervezték (bár arra is jobb, mint bármelyik előző), hanem alacsony fogyasztása és a HD videólejáccó képessége miatt HTPC-be.
Mi 45 wattos Athlon X2-vel teszteltük, a videólejáccást megnéztem egymagos procikkal is.Az egy szép kör volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BMW topik
- Nintendo Switch 2
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Motoros topic
- Bittorrent topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Robogó, kismotor
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ASUS x870 Hero + 7800x3D
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Msi Mpg Z590 Gaming Plus Eladó!!!
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged