- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
el kell hogy keserítselek titeket, a 780g asztali verziója nem tud olyat, hogy igp on, diszkrét off. ezt csak a mobilváltozat fogja támogatni.
hybrid graphics = 780g + hd3450 crossfirebe. a hd 3450 nem helyettesíthető mással. -
fLeSs
nagyúr
egyébként nem hazudik.
az alaplap DDR2-es ramot fogad, és ez látszik a gpu-z-n is.
én tesztelés közben 256 mb-ra állítottam be a lefoglalandó memméretet, talán ezt jelzi a gpu-z.
a memória sebessége 400 mhz, és végülis ennyin járatod a rendszermemót is, kivétel ha phenom mellett 533-on (1066).
a busz szélességét nemtom miből állapítja meg 32 bitesnek, talán a HT-link (chipset/gpu és proci) közötti oda-vissza sávszél 32 bitnek felel meg.400 mhz-es memóval 32 biten csak 3,2 gb/s lesz a memsávszél (500 mhz-en lenne 4 gb/s), szal ez egy bug.
-
fLeSs
nagyúr
Valószínűtlen, hogy HTPC-be (ahova ezt az egész platformot szánja az AMD) négymagos procikat fog venni a nép. Ki fognak jönni az alacsonyabb TDP-jű X2-esek, és ezekkel képzeli el az AMD az RS780-at.
Az, hogy a magasabb HT-órajel miatt Phenommal pár %-kal gyorsabb az IGP sztem nem fogja érdekelni a célközönséget, ezt a chipsetet nem játékra tervezték (bár arra is jobb, mint bármelyik előző), hanem alacsony fogyasztása és a HD videólejáccó képessége miatt HTPC-be.
Mi 45 wattos Athlon X2-vel teszteltük, a videólejáccást megnéztem egymagos procikkal is.Az egy szép kör volt.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
LALA_kiraly #17 üzenetére
Nekem kipróbálás után nagyon teccik ez az új chipset, egy baj van csak, hogy Intel proci alá nem lesz ilyen.
Esetleg a GeForce 8200 lesz hasonló, de az állítólag március végén jelenik meg.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
LALA_kiraly #13 üzenetére
lesz, jövő hétfőn.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Metal topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest