Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Hát csak nem visszafele fejlesztik az igp-t
#133 Trava : Ahan, akkor jól emlékeztem, a 7100 ugyanaz, csak vmivel kisebb gpu órajellel / talán 50mhz
/ Ennyi a különbség a 7150 és 7100 közt, na meg 4-5k
Ha jól látom hasonló cuccunk lesz / bár neked elég sok géped van
/ 73pvm-s2h+420 celeron/cs nélkül
/ Majd ősszel cserélek 780G lapra, meg talán 2magos phenomra ha lesz, persze yo áron.
-
fLeSs
nagyúr
egyébként nem hazudik.
az alaplap DDR2-es ramot fogad, és ez látszik a gpu-z-n is.
én tesztelés közben 256 mb-ra állítottam be a lefoglalandó memméretet, talán ezt jelzi a gpu-z.
a memória sebessége 400 mhz, és végülis ennyin járatod a rendszermemót is, kivétel ha phenom mellett 533-on (1066).
a busz szélességét nemtom miből állapítja meg 32 bitesnek, talán a HT-link (chipset/gpu és proci) közötti oda-vissza sávszél 32 bitnek felel meg.400 mhz-es memóval 32 biten csak 3,2 gb/s lesz a memsávszél (500 mhz-en lenne 4 gb/s), szal ez egy bug.
-
Chaser
legenda
32 bit az nagyon faxa..a gf 7100-ról keresek gpuz-t, de nem találok, pedig múltkor már találtam 1-et, ott 64 bitre emléxem de nem biztos.
Fogyasztásügyileg meg a 690g-s lapokat néztem, rosszabbak a GF7100-as chipeknél, pedig ott már nem beszélhetünk teljesítménybeli nv hátrányról, inkább előnyről. -
Obi-1
őstag
A DVI-D és HDMI tudtommal nem alakítható analóg jellé (drága célberendezés nélkül), mert csak digitális jelet tartalmaz.
Az analóg kimenetek száma csak a lapgyártón múlik. Ezt a 690G-s lapot néztem korábban:
A kérdésem az, hogy történt-e változás az egyszerre használható kimenetek számában / kombinációjában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged