- Fotók, videók mobillal
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
greatchaos #223 üzenetére
Nem vagy 1edül...
-
AMD Power
titán
válasz
greatchaos #217 üzenetére
Ez jól hangzik. Nekem elég lenne mind az asztali mind a notimba egy ilyen erős IGP-s VGA.
-
2007
tag
válasz
greatchaos #197 üzenetére
És mondjuk ha nem 10, hanem 18, és abban még egy jó kis int. VGA is van? ;)
-
2007
tag
válasz
greatchaos #195 üzenetére
Jó, de a 3600+ most 9000 itt, PH-n, 5000+-ig húzható egy jobb lappal, akkor már tényleg ott vagyok, hogy jáccásdihoz nem kell jobb, aztán 1-2 év múlva jöhet bele AM2+.
-
Chaser
legenda
válasz
greatchaos #188 üzenetére
Valakit beküldök érte előtted
#189 Gyuri27: De kerget, behalt egy p3 gép abba kéne lap és nem találtam helyette másikat, szóval az enyémet kell adnom, nekem meg más gépem nincs most...667 p3, 256 mb ram, erről vagyok most is..maradt a régi gépből 420-as cerka, 2x1GB geil ultra, 40-es sata 2.5" hdd, PNF-400, nagyon unatkoznak a szekrényben..már unom a p3-at amúgyis, meg dvdíró is kéne, mert azt is eladtam, satasat akarok, ammeg p3-ba nem megy. Marad most az intel cucc, ha annyira nem tetszene úgyis eladom
Ilyen 18-22k-s induló árral a 780G-t úgyse venném meg.
-
Chaser
legenda
válasz
greatchaos #186 üzenetére
Én nem toltam sehova, itt se fogom. Én is szemeztem ezzel a karival, külföldi fórumokon néztem, ott azt írták van 6800tx, bár még én se hallottam róla.
-
Chaser
legenda
válasz
greatchaos #184 üzenetére
Azért egy GF 7100 se oan kaki, 600mhz a gpu, volt gf6100-as lapod 1 legalább, amit tőlem vettél
400 v 430mhz volt a gpu. Persze a 780G erősebb, kb pont annyival, amennyiért vehetsz mellé használtan egy ddr3-as 73GT-t, ami nekem akárki akármi mond lealázza, max egy ddr2-s 73GT szintjét hozhatja, de sztem ezzel nagyon sokat mondtam. Lehet phenommal sokkal gyorsabb, jó biznic 40k-s cpu ennyiért? Nekem nem
Tavaly is azért vetem intel cuccot mert nem lehetett amd alá am2+ lapot venni, az idő szorított, úgy látszik fél év múlva ugyanez a helyzet, evvan...
-
Chaser
legenda
válasz
greatchaos #182 üzenetére
Jah tegnap majdnem egész du. itt vártam a tesztet
Többet nem hibázok... jön az nv-s intel lap aztán x@rok az egészbe, ha már a p3 lapod se jön össze
Ez a lap biztosan nem tud hibrid SLI-t, biztosan nem tudja kikapcsolni a külső vga-t, de biztosan keveset fogyaszt és biztosan lehet kapni és olcsó. 300FSB-t lazán tudja, 2180-nal az 3G, ha elborulna az agyam és gamelni akarnék az is meg van oldva 1-2 évre egy 96GT-vel, max. majd manuális kikapcs lenne, ha nem gamelok kikapnám -
Chaser
legenda
válasz
greatchaos #100 üzenetére
Vannak vannak, de épp olyan nincs, ami engem érdekelne. Pl inteles 73pvm-s2h-val összeeresztve a drágaszágot
Amit linkeltél pont benne van, de game tesztek nincsenek. 1valami derült ki, hogy jelenleg fogyasztás szempontjából az nf630i+gf7100 a legjobb, ilyen téren elveri a 780G-t is, ezt már sok tesztben láttam, de nem akaródzott elhinni. HD lejátszásban meg a 780G ver mindent, de HD engem nem érdekel.
szerk: ott a gond, hogy jövő héten legkésőbb vennem kell valami lap-ot, de ez a 780G lap még úgy néz ki esélytelen, meg ha tényleg 4-5k-val drágább az inteles lapnál, akkor nincs is miről beszélni, nálam legalábbis. Te megveszed a 780g lapot, én meg az nf630i+gf7100 lapot, aztán csinálunk mi tesztet
intel-nv vs AMD-ATI
#101 stevve: Mondtam én ennek az ellenkezőjét?
Nem. annyit mondtam, hogy HTPC mellett szinte bármilyen funkcionalitású gép alapja is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest