- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vanye
senior tag
Szigorúan csak a magánvéleményemet írom le (több, mint 10 éve teljesítménytúrázom), de sztem egy olyan vonal az órán, amit követni tudsz, bőven elegendő. Tegyük fel, hogy a zöldön haladsz valahol, és látsz egy vonalat, amin magad is látod egy nyíl formájában; ekkor tudod, hogy rajta vagy a tracken, amit leszedtél. Ha az a vonal mondjuk vesz egy jobbost húsz méter múlva, miközben a jelzés is arra megy tovább, akkor pontosan tudod, hogy még mindig a zöldön kell haladnod. Ennyit a trackkövetésről; ami leírtam, azt egy Pace vagy egy Garmin Instinct is tudja (igaz, a Pace van, hogy megmakacsolja magát menet közben, és rebootol, mert miért ne...).
Ha azt szeretnéd tudni, hogy merre megy egy-egy jelzés, akkor ahhoz vegyél elő egy térképet, aztán nézd meg, hogy mi merre hány (kilo)méter. De ha egy adott útvonalat szeretnél az óra segítségével végigjárni, ahhoz nem kell teljeskörű térképes szolgáltatás. -
Yoshida
aktív tag
átlag józsi US-ben nem fog vacakolni ilyenekkel. Ezért van a Garminban (már amelyikben) beépítve a térkép, csak használni kell.
Kínaiak meg spórolnak, license köteles térképre nem költenek.De csak így érzésre mondom.
Amit te elvársz, azt androidon is dedikált appok tudják csak kezelni, frissen tartani, mint a locus pl. amit én legalábbis nagyjából ismerek. De ott is kell trükközni a turistautakkal, behozni böngészővel, letölti, felrakja, aztán nekem nem ment a layer része se, külön állítgatni kellett, hogy megjelenjen a turistautak "skin". Ha itt se megy ez olyan flottul, miért menne órán? Aminek a kezelése is full nehézkes?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- AliExpress tapasztalatok
- Interactive Brokers társalgó
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Medence topik
- PlayStation 5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- ÚJ - Power Bank 10600mAh / 22.5W Akció! Csak 4.490 Ft!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest