- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
feel2006
tag
Éjjel is, mert szívesebben kelek az óra rezgésre, mint a telefon ébresztőre.
Fürdéskor leveszem, utána ha megszáradt a bör fel szoktam venni.
De amúgy okos dolog amit írsz, mert ha leveszem, feltehetném már reggelig a másik csuklómra is. Hogy ez nem nekem jutott eszembe.Ez most így 3. nap óra nélkül, már eléggé kezd halványodni, de 0. napon mikor leteszem az órát sokkal intenzívebb.
-
sanzi89
addikt
Ha túrázás és Magyarországról beszélünk, akkor a turistautak.hu megkerülhetetlen. Van megoldás a legelterjedtebb eszközök mindegyikére (Garmin kézi GPS-ekre is!). A Garmin Mobile XT a régi Nokia E52-esemen is futott, ezt a szintet hardveresen nem üti meg például a tesztben szereplő óra? Nem hiszem.
Nekem úgy tűnik, hogy hardverben bőven van már erre lehetőség, csak különböző okok miatt a szoftvert tartják mesterségesen buta szinten, hogy kb. alig lehessen használni ezeket a cuccokat bármire.
-
zoli03
őstag
OpenStreetMap tudtommal szabadon használható, Androidon futó appok is azt használják nagyrészt szóval nem a térkép a gond.
Inkább ott lehet a probléma, hogy vagy beleraknak az órába olyan hardvert, ami jelentősebb optimalizálás nélkül is elvinné a térképet, csak ekkor drágább lenne az óra, plusz az akku semeddig nem bírná kb (inkább ez a gond). Vagy optimalizálják a szoftvert gyengébb hardverhez, ami sok pénz és nehezen is tudom elképzelni, mikor még az órán futó egyszerű opecáiós rendszer sem működik tökéletesen, vannak benne logikai hibák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged