Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ben
addikt
-
G@ben
addikt
válasz
Somatom #6974 üzenetére
Nakérem. Ráböktem, ott a legfelső sor az volt, hogy miért nem elérhető? Rányomtam, elvitt valahova, ahol kért valami engedélyt, amit megadtam neki. Ezután a miért nem elérhető szöveg eltűnt.
Megcsináltam a leírtakat, most egy naptárbejegyzés elmentésénél rezeg háromszor, az értesítéskor meg nem. Fordítva kéne neki. -
-
Mr Dini
addikt
válasz
Somatom #6951 üzenetére
Valóban nincs még erre Tasker elem. Lehet megkeresem majd vele Pentet, hogy mondjuk a Variable Convert-hez illessze be. Addig is, pontosan követve a linkelt dokumentációt, kb. egy perc alatt össze lehet hozni ezt [kép].
Hasonlót lehet alkotni JS-ben is, de arra most nincsen szabad affinításom.
Egyébként, mikor unod meg, hogy ilyen vacak programokkal bíbelődsz ahelyett, hogy írnál magadnak (meg nekünk) egy saját automatizálót?
Elvagyok én a Taskerrel. Nagyon jó a supportja, a közösség is széles (igen, angol nyelvű viszonylatban --> reddit). És ez a Java Function tényleg mindenre jó. Amire meg nem (pl. Activity-k létrehozása, vagy GUI szálon futtatandó dolgok), arra meg plugin-t szoktam írni.
Egyébként meg CLI programokat szoktam főként írni, azzal senki sem járna jól, ha én GUI-t terveznék...
A másik meg, hogy egy ilyen szintű programot nehéz folyamatosan supportálni, biztos vagyok benne, hogy egyedül kevés lennék ehhez a többi projektem mellett. Illetve ugye a Google garázdaságait is kerülgetni kéne.
Mindenesetre elgondolkozom a felvetésen!
-
válasz
Somatom #6938 üzenetére
Oldman2 írta: "10-15 perc után eljutottam az "ott dögöljön meg az egész..." állapotba."
Somatom, gondolod, hogy nem tettem volna már meg, ha nem jutottam volna rég abba az állapotba, ahová Oldman2?
Segíteni szeretnék, de a Robotot nem tudom megtanulni. Inkább a Tasker-t.Egyébként, ha már a megosztásról beszéltél. Én felvázolom, Te, mint a Robot profi hozzáértője elkészíted és megosztod. Mindenki jól jár.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Somatom #6932 üzenetére
Megnéztem, a Hazaérkezés 22:00 előtt és az után is jól működik a leírtak szerint.
Ami viszont most kiderült az, hogy az otthonról történő távozás ezzel az eddig is használt megoldással megy:
Esemény: Kilépés a megadott helyről
Hely: HomeWiFi (A helyek közé felvéve az otthoni Wi-Fi SSID-je)
Automata detekció: igenés ezzel, amit az ajánlott módszer alapján kigondoltam, nem megy:
Esemény: Hálózati kapcsolat megváltozott
mikor: szétkapcsolva
típus: wifi -
Oldman2
nagyúr
válasz
Somatom #6925 üzenetére
Köszönöm a tippet, sajnos megint előjött az, hogy a Feltételek megadása közben 10-15 perc után eljutottam az "ott dögöljön meg az egész..." állapotba. Ezt kellett volna beállítanom feltételként.
(<"Otthon"> egyenlő igaz) és ( Wi-Fi SSID egyenlő "H0") és (Adott idő van: 16:00-06:00)
Képtelen vagyok megérteni, mikor mit és hol kell megnyomni a felületen.
-
pvt.peter
őstag
válasz
Somatom #6901 üzenetére
Ha minden igaz, akkor sikerult beallitanom egy kis fejlesztoi segitseggel
"Elvileg erre szolgál a Wi-Fi / Kapcsolódás a legerősebb hálózathoz művelet. Kérdés mi legyen az esemény. Mondjuk Dátum / Aktuális idő megváltozott és akkor percenként próbálja. Persze ennek beállítanám feltételnek hogy csak akkor ha a Wifi be van kapcsolva."
-
kispe82
tag
válasz
Somatom #6888 üzenetére
A telón működik úgy, de a tabban sajnos nincs ilyen szenzor. Ezért gondoltam hogy a mozgás érzékelő szenzorral kéne valahogy meg oldani. Csatoltam 2 képet is az első hsz-hez, azt csak én nem látom vagy más sem?
Egyébként már 1x működött, rögtön a beállítás után. De aztán egy óra múlva már nem reagált a mozgásra. -
-
Macika66
őstag
válasz
Somatom #6860 üzenetére
Na szóval sokan tudják, zeneművész vagyok.
Be vannak rakosgatva évek óta a különböző helyszínek (Otthon, Zeneakadémia, MüPa, Pesti Vigadó, saját próbatermünk, Magyar Rádió, stb.) cellainfói.Ezek mindegyike kiválóan működött, ahogy elhagytam az itthon használt cellákat, rögtön végrehajtódott a „Kilépés otthonról” nevű parancs, lekapcsolta a WiFi-t, be a mobilnetet (OP5, van rootolva), felhangosította a csengöhangot, stb.), ugyanígy működik pl. a Zeneakadémián vagy a MüPa-ban (csak ott lenémít, kikapcsolja a mobilnetet, átáll a helyi WiFi-re, stb).
Ez működött pár héttel ezelőttig a próbatermünkben is, azóta viszont nem hajtódik végre.Gondoltam én is arra, hogy valamit variálhatott a cellákkal a Telenor, így letöröltem az összes korábban felvett cellát és újra felvettem őket. Az eredmény ugyanaz. Máshol jó, a munkahelyemen nem.
A parancsbeállítás jó lehet pedig, mert manuálisan lefut hibajelzés nélkül.
Aztán lementettem az összes beállítást, fellőttem felhőbe őket, a telóról minden E-robottal kapcsolatos dolgot töröltem.
Újra telepítettem a programot. A felhőből visszaraktam a mentéseket, KIVÉVE a munkahelyem cellainfóit, újra felvettem őket. Ugyanaz.
Aztán gondoltam arra is, hogy esetleg belekeveredett más helyszínbe a munkahelyem egyik cellája és az okoz galibát.
Azt is átnéztem, de nincs egyező...Na, innentől vagyok tanácstalan. Pedig biztosan user error van!
-
válasz
Somatom #6857 üzenetére
Tesztelésre használom, igen. Valamiért nálam nem volt aktív. Ha ez így müxik, akkor visszavonom ezt a feltételezésem. Egyébként nagyon valószínű, hogy Macika66 nem használta ezt a feltételt, mert ha igen, akkor nem tudta volna tesztelni a parancsát, ha nem az adott helyen van..
-
válasz
Somatom #6689 üzenetére
Szia!
Hogyan kell megoldani azt a Robotban, hogy először a művelet fusson le és azután az esemény?
Előbbinél találok olyat, hogy Alkalmazások &gt; Fájl megnyitása, utóbbinál ilyen nincs.
Tehát, hogy csinálnék majd főképernyőn egy parancsikont, ami lejátszaná a kiválasztott fájlt, annak végeztével pedig az az esemény következne, hogy megnyit egy megadott, másik zenelejátszót.
Szerk: Vagy várjunk, lehet olyat, hogy eseménynek semmit sem adok meg, hanem csak műveletekből épül fel a parancs?
Például akkor megoldhatnám két művelettel az egészet talán. -
Mr Dini
addikt
válasz
Somatom #6774 üzenetére
Remélem megfelel!
(CLI kicsit macerás volt tömöríteni)
-
Mr Dini
addikt
válasz
Somatom #6772 üzenetére
Parancsolj. Közben rájöttem, hogy a shellel félre lettem vezetve, s mindvégig ott volt előttem egy viszonylag optimális alternatíva.
Ebben a parancsban a ping kimenetet kimentem robot változóba, majd JavaScripttel kinyerem az első IP találatot a változóból, s az ipaddr változóba mentem a végeredményt.
Abszolút kezdő robotos vagyok (ez a második parancsom
), s nem egészen látom még át ezt a szerteágazó GUI-t. Így elképzelhető, hogy Te akár egyszerűbben is össze tudod rakni a parancsot. Nyugodtan változtass rajta kedved szerint!
PS: A duckdns címet ne felejtsd el átírni a shell parancsban!
-
Mr Dini
addikt
válasz
Somatom #6769 üzenetére
Szia!
Én nem a pinges megoldást preferálom, hiszen ha már dinamikus DNS címről van szó, egy egyszerű DNS lookuppal, s az A rekordokra szűrve meg lehet kapni az aktuális IP címet mögötte. Kicsit jobban kifejtve a duckdns minden IP frissítéskor frissíti a valami.duckdns.org domainhez tartozó rekordot. Ez tehát, amennyiben IPv4-es címed van, egy A típusú rekordot frissít a domainhez. Ezt pedig a dig nevű parancssoros eszközzel (például) egyszerűen ki lehet nyerni. Viszont a buktató a dologban, hogy Androidra root nélkül nehezen tudod felfaragni ezt a dig binárist... Így más megoldáshoz kell folyamodni. Én Taskerrel azt csináltam, hogy lekértem ezt az oldalt (whatever helyére a saját cím kerüljön):
Ami az említett dig binárisnak egy böngészős változata. Ha ezt az oldalt le tudod kérni valahogy, s a tartalmát egy változóba tudod tenni, onnan tudok segíteni az IP kinyerésben. Egyébként számomra nagyon meglepő, hogy a robot magában nem képes HTTP Get kérések lebonyolítására... Ok, hogy van URL letöltése opció, de az nem képes fájlon kívül másba menteni, illetve fejléceket stb-t sem lehet vele küldeni. Próbáltam a Restask pluginnal kivitelezni a változóba mentést, de annyira nem ismerem a robotot, hogy tudjam itt hogyan érkeznek vissza a változók a plugintól. Konkrétan a %rtres változóra lenne szükség...
Igen tudom, az URL letöltésével le lehet szedni fájlba az oldal tartalmát, majd egy következő műveletben kiolvasni a fájl tartalmát változóba, de ez annyira körülményes megoldás, meg a Taskerhez szokott agyamnak nem is szép, hogy nem lehet sehogy sem rávenni a használatára (ott két parancsból megvan az egész)!
Jobb megoldás lenne, ha Tamás fejlesztene a robotba egy HTTP Get és Post opciót, vagy esetleg a JS webview részből jó lenne, ha működne az XMLHttpRequest (amit mellesleg nem értek, hogy miért nem megy, hiszen hiba nélkül lefut a parancs, s a webviewből minden további nélkül működnie kellene). Vagy akár a Restask változó elkapásának módjára is vevő vagyok. De ha egyik út sem járható (ezt Te tudod, Te ismered a robot lelkivilágát), akkor marad a csúnya megoldás, ha kell majd megosztom privátban.
A pinges megoldással pedig nem jutottam előre, mivel a rootolatlan Androidos eszközömön csak grep parancs van (ez tűnt egyedül alkalmasnak a feladatra), amiről tudvalevő, hogy ahány helyen egyezést talál, azt mind ki fogja írni a kimenetbe. head parancs viszont már nincs az eszközön, amivel ezt a kimenetet le lehetne csonkítani az első sorra.
PS: Amennyiben tiszták az emlékeim, a TP-Link székhelye Sencsenben van. Erről pedig mindig ez a bejegyzés jut eszembe.
-
ztoldy
senior tag
válasz
Somatom #6757 üzenetére
@Armahun: ez mondjuk igaz
Feladat 2 így néz ki:
esemény:
riasztás
mikor: 2017.09.16 5:00
készenlét alatt is: igen
ébresztés: ébressze fel a készüléket
napok: szombat, vasárnapműveletek:
robot parancs engedélyezése
parancs: feladat 1Nekem úgy tűnik, hogy valamiért nem engedélyezi a feladat 1-et a kettes feladat, mert ha kézzel futtatom, hogy lássam működik-e, majd megnézem a Feladat 1-et, akkor nincs engedélyezett állapotban.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Somatom #6713 üzenetére
A Hívás állapota - beszéd közben, megadva a számot nem jó?
Nyilván nem tudom, mire van állítva náluk a telefon, de egy általános némítás is jó lehet, megadva az értékeket. Én így csináltam a gyerek telóján.Persze a változó lekérdezése és alkalmazása jobb, ha meg tudja csinálni. Én nem tudom
-
Yoshida
aktív tag
válasz
Somatom #6701 üzenetére
Ebbe az android alacsony szinten szólhat bele, mert ha csörög bármilyen hangerőn, és a legtöbb telefonon ha megnyomod egyszer a hangerő le gombot, akkor némítja a csörgést egyből. Lehet ezért nem megy felfele se, ahogy mondjátok, ilyenkor nem engedi beleszólni, csak a hardware-es gombokkal. (ezeket a gombokat nem lehet szimulálni valahogy?)
-
válasz
Somatom #6689 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a kifejtést!
Megpróbálom összerakni a napokban, jobban érthető már így tényleg.Mellékes, ami feljött bennem időközben...
Van-e vajon tervben, hogy kicsit átszabja Tamás majd a kinézetet, úgymond materializálja? Jelly Bean-es idők jutnak eszembe a progi használata közben (persze ez nem feltétlen baj).
Mellesleg tudom, hogy egy ilyen progi esetében csak nagyon sokadlagos dolog a kinézet. -
válasz
Somatom #6657 üzenetére
Korábban már telepítettem egy napra ezt az E-Robot-ot, hogy valamit megoldjak. Nem tűnt olyan bonyolultnak maga a program, de ahogy elkezdtem belemenni és látni a variációk tárházát, bele is zavarodtam a dolgokba, hogy akkor mit is és hogyan kellene csinálnom és végül hagytam az egészet.
Most ugyanez van, adtam egy lehetőséget megint és már megint majdnem felmérgel, de nem engedem neki és nem egyből törlöm, habem inkább ide írok előtte.
Nem kérem, hogy részletesen (de a "várakozzon a befejezésre" paraméter kifejtést igényelne nekem sajnos), elég lenne csak vázlatosan is, de ha le tudnád írni nagyjából, hogy miket kell varázsolnom, akkor azt megköszönöm.
Már az igényeket is alább adtam és elég lenne, hogy ha ugye X zenelejátszóban véget ér az adott szám, akkor csak indítsa el Y zenelejátszót (nem baj, ha automatikusan nem kezd el szólni). -
kamant
csendes tag
válasz
Somatom #6683 üzenetére
Köszi, ezt nem találtam meg, pedig keresgéltem mindenhol.
Most kipróbáltam, sajnos nem engedi. Sőt, feloldást (pin) kér, de nem törli utána sem az értesítést.
"Simán" a rendszer sem engedi letiltani, ahogy az alkalmazásokét, ezért próbálom a robottal.A csomagon belül hogyan tudom szűrni, hogy az adott "title" érték jött-e meg? Próbáltam a feltételeket, de nem jöttem rá a logikájára a feltételmegadásnak.
-
air
nagyúr
válasz
Somatom #6674 üzenetére
Úgy-úgy!!
(#6676) zeon.hu
"A "miért moderáltuk" kényszerből lett zárt/privátnak minősülő, nem az illetékesek akarata miatt."Szerintem ezt rosszul tudod. Anno azt írták, hogy azért kellett zárttá tenni, mert súlyos fenyegetések mentek miatta az üzemeltetők felé. És jobbnak látták bezárni. Tehát az illetékesek, az üzemeltetők zárták be, saját akaratukból.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Somatom #6665 üzenetére
A gondom az, hogy mindig más lenne az utoljára használt alkalmazás.
Ugye a zoipert szoktam leállítani shell paranccsal wifi és/vagy mobilhálózat váltás esetén, aztán újraindítani, de ilyenkor fókuszba is kerül.
Most a home mutatása van beállítva utána, de jobb lenne az előtte használt alkalmazás, amennyiben az nem a home screen. -
-
válasz
Somatom #6646 üzenetére
Hidd el fog találni. Elöször is kizár a tfiókodbol, megváltoztatja a helyreállítasi email címet és utána garázdálkodik a fiók tartalmával. Weboldalakrol - ahol ezzel a fiókkal regisztráltál - megszerzi a jelszavaid. Ne legyen igy,de ezért kell kihasználni a biztonsági lehetőségeket.
-
HoTaZo
addikt
válasz
Somatom #6611 üzenetére
Köszönöm, hogy időt töltöttél ezzel a kérdéssel.
Bevallom, nekem nem volt nagyon alkalmam rajta töprengeni.
Nekem az üzenet megjelenítése egy .gif fájl elindítását jelentené, amin egy visszaszámláló jelenne meg, egy szöveggel, hogy "Letelt a meghatározott idő!" vagy ilyesmi. Ez végül is elindítana egy másik parancsot, ami már 5 perc folyamatos további (az eltelt -mondjuk- 1:30 percet megszakítás nélkül követő) képernyő használat elteltével indulna az e-mail, ami indítja a következő parancsot is, ami a végső visszaszámlálás a sötétítési parancsig. Az én elképzelésemben a megjelenő .gif -fel induló második visszaszámlálót lőné le egy parancs, ha a .gif futásakor lekapcsolásra kerül a kijelző. Ez adná végül is a kivételt. Ami, igaz hogy könnyedén kijátszható, de tényleg nem a gúzsbakötés a cél. Inkább a Robot lehetőségeinek és egy ésszerű készülékhasználatnak párosítása.
Tehát, a korlátozás helyi, ugyanarról a készülékről indulna.
De már a kijelző elsötétítést is csak bizonyos ideig futtatnám." Akkor csak a "szülő által nem támogatott" alkalmazások használatánál ketyegne az óra." -Ezzel is ki tudna játszani, mert a zenét pl. a Newpipe-val hallgatja, amin nézhetné napokig a videókat is.
-
SharpSA
veterán
válasz
Somatom #6607 üzenetére
Így is indult az egész: ha rajtam van az óra, elég ha az szól vagy rezeg, nem kell még mellé a telefonnak is nyavalyognia, elég azon a rezgő mód.
Azt nem értem, hogy ezek között mi a különbség:
Bluetooth ACL kapcsolódva - ez egyértelmű, adott eszközt kijelölve figyeli ha az kapcsolódott
A2DP kapcsolat állapota megváltozott - adott eszköznek figyeli az állapotait: csatlakoztatva, csatalkozás alatt, szétkapcsolva, szétkapcsolás alatt
Először csak az elsőt állítottam be, működött azzal is, most mindkettő ott van.Szóval megcsináltam a két parancsot, a a telefon rezgőre és normál módba váltásához változó beállítással adott néven 1 vagy 0 értékkel. Ezek így rendben vannak.
Aztán a lényeg ott van, hogy reggel, délután és este más módok és hangerők vannak beállítva időpontra. A normál módnál meg van adva feltételnek: <"változó neve"> egyenlő 0. Ennek így jónak kell lennie. Kiderül. -
HoTaZo
addikt
válasz
Somatom #6607 üzenetére
Persze jól jönnének (továbbra is) a kész parancsok, de magam is rá akarok jönni a Robot mikéntjére. S megértelek.
Igaz ez nagy fa, nekem meg kicsi a fejszém...
Hogy mennyire lenne siker a végeredmény, azt nem tudom én se. Nekem már az is az lenne, hogy a lehetőségtől észbe kapjon és magától limitálja a monitor bambulást.Akkor, kötögetni fogom felfele a gatyámat, hogy valamit tudjak összetákolni vázlat gyanánt.
Tudom sok a változó lehetőség (ha zenehallgatás miatt nézi, stb.), de ezek mind csak miért ne variánsok, hogy ne utóbb kelljen beépíteni, ha már működik.
Remélem nem kell külön shell vagy milyen parancsokat írni, ahhoz hogy figyelembe tudja venni az esetleges egy perces kivételeket.
Na, megyek kipihenem magam, hátha úgy tudok szülni valamit. -
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
válasz
Somatom #6600 üzenetére
Köszönöm. Van külön két parancs arra, ha az óra csatlakozása létrejön vagy megszűnik.
Megcsináltam, a feltétel kiértékelése false, mert 1 van beállítva a változónak és ha 0, csak akkor kellene végrehajtania a normál módba váltást. Ennek ellenére ha elindítom a parancsot, akkor is végrehajtja. -
HoTaZo
addikt
válasz
Somatom #6587 üzenetére
& (#6588) Headless
Ez fantasztikus!Borulok előtetek!
Tehát a gondolatom: 1,5 óra képernyőhasználat után (ez nem kötelezően egyfolytában, de ha 20-30 perces gyűrésekkel gyűlik neki össze, akkor is működjön) dobjon fel egy figyelmeztetést. Ez lehet egy a galériából meghívott kép, amit én megszerkesztek neki (
), ha még folytatja ezután is, akkor küld egy e-mailt (úgyis mindig a neten lóg), s ha az e-mail után 5 percre se szűnik meg a monitor használat (ilyenkor hagynék neki ~1 perces képernyő időket, hogy kiválaszthassa magának a hallgatni kívánt zenéjét, mert attól nem zárnám el), akkor jöjjön a "végleges" sötétülés.
Tudom, nem vagyok egyszerű eset...Az jó felvetés, hogy magamat se zárjam ki, de talán az én telefonom érzékelése lehetne feloldás.
(#6590) Somatom: Az a gondom, hogy már letöltött játék, videó, ez-az megy. Ha meg netről akar zenét hallgatni azt nem akarom korlátozni, addig olvas könyvet vagy rajzol. A monitor a gondom.
Még nagyon kezdeti fázisban vagyunk, mert csak meg lett lengetve neki a Robot lehetősége (utána kérdeztem én is). Nyár van, hadd szórakozzon, csak a napi 2x hatórás telefon majd számítógép aztán tv bámulás ijeszt meg.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Somatom #6561 üzenetére
LG G Flex, de szerintem erről már beszéltünk korábban
(#6560) Macika66: Pushbullet megoldja. Csinálhattok egy közös google fiókot, mindkét telefonon azzal jelentkeztek be és minden sms tükröződik a másik telefonon is.
Hátránya, hogy minden sms
Viszont van hozzá a Push tasker kiegészítő, azt látja az E-robot is, ebben esetleg már tudnak itt segíteni. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Somatom #6555 üzenetére
GSM/WCDMA automatikus
Csak WCDMA
Csak GSMMeg is lepődtem, hogy csak ennyi van.
(Ugye sim nélkül használom, kimenő/bejövő hívás is voipon megy, netet meg a mifi adja, de most ideiglenesen került bele egy voda kártya.)
MTK mutat 14 lehetőséget.Szerk.
A dual sim controlt megnézem, hátha. -
kisspepe
tag
válasz
Somatom #6535 üzenetére
Tehát a következő miatt lenne rá szükségem.
Pokemon Go-val játszok, és 12 km/h alatt számolja el rendesen a kilómétereket. Egy általam beállított hangjelzést szeretnék, ha 12km/h-t átléptem, mikor biciklivel megyek körbe a városon.
Amúgy nézegettem a programot, elég összetett, és rengeteg beállítási lehetőség van benne. Valószínű magam is rájönnék a megoldásra, ha lesz időm pár órát játszani vele, de 5 perc alatt így munka közbe nem jöttem rá, hol lehet a pillanatnyi sebességemhez rendelni eseményt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- BMW topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest