- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
-
-
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Mr Dini #6946 üzenetére
Nekem mintha lenne cp parancs
bár ez majdnem stock droid.System/bin/cp van [toolbox]
plussz ott van a system/xbin/cp is [bussybox]
A bussybox app applets részben a cp parancsnál van egy olyan zöld rész hogy symlinked to system/bin...
Android 5.1 MTK chipset.
Mondjuk azt nem tudom hogy ez gyártoi dolog-e.
-
Somatom
veterán
válasz
Mr Dini #6948 üzenetére
"Nem nagyon volt még olyan task ötletem, amit könnyebben tudtam volna itt összehozni."
Amikor a dátum, időbemondásos produkciómmal próbálkoztam, akkor kérdezgettem ezt-azt odaát, és nekem úgy tűnt, hogy Robotban ez sokkal egyszerűbb, mint Taskerben. Az idő szövegesen részbe csak beírtam a megfelelő kódot, és Maris már mondta is a dátumot, meg az időt.
Egyébként, mikor unod meg, hogy ilyen vacak programokkal bíbelődsz ahelyett, hogy írnál magadnak (meg nekünk) egy saját automatizálót?
-
Headless
őstag
válasz
Mr Dini #6948 üzenetére
Mégegy ötlet, ha már kímélni szeretnéd az sd kártyát a statikus bg url lehetne a tmpfs-en is.
Nálam pl a /dev,/mnt,/storage,/storage/self mindegyike tmpfs... Vagyis ram még gyorsabb is rebootot nem kell, hogy túlélje... Bár mondjuk, hogy robotban ezeket az útvonalakat be tudd állítani root kell.
Nyilván /dev-be nem piszkálnék, de mnt-be simán android kb nem használja semmire. Automount sem ide történik.
-
Headless
őstag
válasz
Mr Dini #6948 üzenetére
Igen ez egy hiányosság, ahogy somatom is mondta bár én nem tudok shell és busybox nélkül élni kb így nem is nagyon érdekel robo. Ellátja nekem azt amit kell, az eseményeket. Igen megnéztem az activitytnekem nem lenne megoldás amúgy...
Js url letöltése változóba ezt hogy is tudod? Én asztaki böngészőre akartam valami , de xhr request ügye nem megfelelő cors hiányában, js-ben nem vagyok annyira otthon, de azért láttam már, utána a html-t parse-olni mennyire lehet?
-
Headless
őstag
válasz
Mr Dini #6941 üzenetére
Egy kicsit átgondolva az egészet mi lenne ha a kiválasztott képet átmásolnád/átlinkelnéd egy fix helyre pl.
.../active_bg.jpgEzt pedig statikus útvonalként adod meg...
De hogy miért keversz bele js-t azt nem egészen értem.Ám a letöltést, kiválasztást én biztos hogy egy alprogramon belül írnám meg hogy ne kelljen foglalkozni változók átvitelével...
Pl shellben wget, ls, random szám minden megtalálható elviekben. És nem is kell root hozzájuk.
De ha activityvel is lehet változtatni, akkor az is megoldás.
-
rarki72
tag
válasz
Mr Dini #6911 üzenetére
Folyamatos navigáció (waze) használata mellett sem mindig volt tisztában a pozícióval.
Értesítések felolvasása napokig működött aztán napokig nem - általában egy újraindítástól el kezdett dolgozni de volt hogy csak az alkalmazás újratelepítése hozta meg a javulást.
A telefon lefordítását a némítás aktiválásához a lehető leghülyébb helyzetekben nem vette tudomásul.
Az összes audio stream beállításnál gyakran nem hajtotta végre a system parancsot de a többit meg igen.
3 wifi van a lakásban de se a saját se másoktól letöltött profillal nem lehetett meggyőzni át erősebb jelűre átállást - akkor sem ha a kapcsolódott wifi jele használhatatlan volt.
Hirtelen ennyi... -
Somatom
veterán
válasz
Mr Dini #6775 üzenetére
Megküzdöttem vele, mert először át kellett raknom a sajád drive -omba, és csak utána tudtam leszedni. (Lehet, hogy nem publikusra van állítva a drive -odban az adott mappa?) De, sikerült, és tökéletesen működik. Kicseréltem a műveletet "vágólap beállítása" műveletre, és így már perfect. Van vágólap kezelőm (Clipper+), amiben közvetlenül tudom szerkeszteni, és már nyitja is a böngésző.
Köszönöm! -
Somatom
veterán
-
Fall-N
veterán
válasz
Mr Dini #6428 üzenetére
Köszi a választ neked és Somatomnak is.
A Robotot nem szereti a telefonom, folyton kilövi, így a Taskerrel próbáltam a leírásod alapján megcsinálni. Abba a topikba berakom a képet, hogy hogyan állítottam be. A wget/curl paranccsal csináltam, már csak az a kérdés, hogy jó-e.
-
PistiSan
addikt
-
zeon.hu
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest