- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Huawei P50 Pro - emlékkép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scaevola
tag
válasz
Somatom #7776 üzenetére
Nagyon köszönöm, így már teljesen világos.
Nem acdc, egy baszomnagy falióra gongása.
Azért nem jó az egy ütést ismételni az órának megfelelő darabszámban, mert ha kettőt üt pl, akkor a két ütés között nem telik el annyi idő, mint mikor csak egyet üt, másképpen fogalmazva egy ütésnél (több ütés esetén az utolsó ütésnél) kb. 5 másodpercig kitart a hang, kb. mint egy igazi falióra, így ha az egy ütést ismételgetné, az kicsit gáz lenne.
Tudom, ráérek.
Gondolkodom mèg, hogyan tudnám minél jobban felokosítani a telefonom... sajna a hely felismerésével az auto wifi ki/be megszűnt...
most csak a töltésre van programsor, ill. a töltés levételéről.Korábbi telóimat NFC-kre is felpimpeltem, de cserélik a telómat kétevente és hiába mentem a parancsokat, nem tudom visszaállítani őket...
Még egyszer nagyon köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az E-Robot egy magyar fejlesztésű androidos alkalmazás, mely műveletek eseményekhez kötött végrehajtására használható.
- Ubuntu Linux
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Autós topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Revolut
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest