Új hozzászólás Aktív témák
-
Stofl85
tag
Állítsd vissza, és root-old megint!
Nekem meg egy bő fél év után elkezdte megadni magát a telefon.
A kijelző világítása véletlen szerűen kapcsolgat ki-be.
Néha 1 napig vissza sem jön. Érintkezési hiba lehet, mert ha csavargatom, feszegetem akkor fel-fel villan.
Néha meg 1 hétig jó.
Valakinél volt már ilyen?
Szedtétek már szét?
Kijelző csatija tényleg lelazulhat mint más Alcateleknél?
Van még rá garancia, csak már root-olt és elég messze van a szerviz. -
Stofl85
tag
Sziasztok! Milyen CWM-et lehet erre a telóra feltölteni és hogyan? Tudtok ebben segíteni? Köszi!
-
Stofl85
tag
válasz
greenstone #575 üzenetére
Szia! Csoportokat létre tudsz hozni. Ezekhez utólag is tudsz hozzáadni embereket. Csengőhangot én sem találtam meg. De egyesével be lehet állítani.
-
Stofl85
tag
Sikerült rootolni végre a telefont Framaroot módszerrel. A GPS-em viszont még mindig ratyi, hiába tudtam már létrehozni a gps.conf fájlt.
-
Stofl85
tag
válasz
gyulaszu #567 üzenetére
Szia! Akkor te szerencsés vagy. Nekem akkor működik ímmel-ámmal, ha a mobileuncle mtk tools progiban megcsinálom a gps full cold műveletet. Viszont ez csak újraindításig jó. És csak kb a végrehajtás 2-3 km-es körzetében. Ha egyik helyen megcsinálom a műveletet, és után 60km-el arrébb kapcsolom be a GPS-t akkor megint keserves. Van egy OT-4033-as telefonom is. Az viszont net és sim nélkül még lakásban is talál műholdat 1 percen belül és simán megveri műholdtalálásban bárhol a wayteq céleszközt. Furcsa....
-
Stofl85
tag
A kijelzője felülről valóban nem látszik. Az utolsó szériás telefonokat úgy néz ki nem lehet házilag root-olni.
A GPS-e meg gyakorlatilag nem használható internet nélkül. Mobil netem nincs. Azzal lehet menne az autóban is. A kamerája viszont szerintem jó. Ár/érték arányban persze. Kell játszani az expo idővel/vakuval, és figyelni kell az ellenfényre. Sajnos ez a 3 negatívum fájó pont, de összeségében nagyon jó telefon. Gyors, stabil, ügyes. -
Stofl85
tag
válasz
HeidBalu #543 üzenetére
Szia!
Végre egy élő ember! A kártyákon vannak a telefonszámaid vagy a google contactokat használod?
Nekem csak a google-ben vannak a nevek, számok, és mindig meglepődök milyen gyorsan feláll a telefon az előzőhöz képest. Szerintem próbáld meg oda átírni a számokat.
Root-olt a telefonod? -
Stofl85
tag
Sziasztok! Mivel már elkészült a telefon személyre szabása, teljes biztonsági mentést is szeretnék készíteni róla.
Úgy tudom ehhez a CWM jó megoldás. Ahhoz viszont ROOT kell.
Ebben ott el is akadtam, hogy nem tudok factory módba lépni.
Ha a vol down és a power gombot nyomom csak folyamatosan újraindul a telefon, ha pedig bármikor elengedem, csak simán bekapcsol és kész.
Mit kell másképp csinálnom? Hogy rootoljak?
Az MTK Droid Root & Tools progit szedtem le (2.4.6).Köszönöm!
-
Stofl85
tag
Sziasztok!
Két napja vettem egy OT-992D-t.
Előző telefonom Samsung Galaxy Mini I. Az Alcatel előtt bepróbáltam egy ATAB4-et. Az nevetséges volt, jó hogy visszaadták a pénzemet a tecsóban. Épp csak bekapcsolni lehetett a telefont stb....Ami bosszantó, hogy kihajtható kemény tokot nem lehet kapni a telefonhoz, pedig a munkám miatt nagyon kellene. Így vettem egy másik 4"-os telefonét, és majd belehekkelem, ragasztom.
Szóval az Alcatel tök jó meg minden. A problémám, hogy a GPS nem működik gyakorlatilag. Mobilnetem nincs. Tegnap 40km-t mentem az autóval, mire műholdat talált. Után 10 percre el is dobta.
Ezután megcsináltam a jóval korábban írt Mobileuncle Tools YGPS full cold műveletet. Ezután már az udvaron talál 4-5 műholdat kb. 1 perc alatt. Remélem így már autóban is fog működni.
(Wifivel néhány másodperc alatt 8-10-et talál, de autóban nincs net)A kérdésem, hogy a Mobileuncle programban a Power GPS search funkciót mire hogyan lehet használni? Ezzel még lehetne javítani a műholdkeresésen? Nem mertem elkezdeni nyomkodni, nehogy kinyírjam a telefont, mert kezdem megszeretni.
Válaszotokat köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VoIP telefonálás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- E-roller topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest