- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iOS alkalmazások
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stofl85
tag
válasz
gyulaszu #567 üzenetére
Szia! Akkor te szerencsés vagy. Nekem akkor működik ímmel-ámmal, ha a mobileuncle mtk tools progiban megcsinálom a gps full cold műveletet. Viszont ez csak újraindításig jó. És csak kb a végrehajtás 2-3 km-es körzetében. Ha egyik helyen megcsinálom a műveletet, és után 60km-el arrébb kapcsolom be a GPS-t akkor megint keserves. Van egy OT-4033-as telefonom is. Az viszont net és sim nélkül még lakásban is talál műholdat 1 percen belül és simán megveri műholdtalálásban bárhol a wayteq céleszközt. Furcsa....
-
Petyka3
aktív tag
válasz
gyulaszu #392 üzenetére
Az a dilemmám, hogy másnak sem működik, ergo akkor nem egyedi eset, tehát a telefon jó. További bajom, hogy sajnos a telefont nem tudom nélkülözni, amíg a szervizben bohóckodnak vele, majd 2 hónap múlva visszaadják szanaszét karcolva, valamiféle ideológiával, hogy márpedig ezt én b.sztam el
További adalék, amit az ügyfélszolgálat küldőt a kérdésemre:
Készüléke tartalmaz e-compass funkciót, tehát ha nem működik, akkor mindenképpen érdemes a szervizhez (Telemax GSM Szerviz Kft.) fordulni.
Tanácstalan vagyok..
-
Murphys2
tag
válasz
gyulaszu #182 üzenetére
A levél elküldve Fb-n az Alcatel One Touch Magyarországnak.
"Tisztelt Alcatel!
Egy OT-992D telefon tulajdonos vagyok. Sajnos két hibát vettem észre a készüléken.
Az egyik a csepptöltés teljes hiánya. A telefon feltölt 4200 mV-ig, majd kikapcsolja a töltést. Amint a merülés 4100 mV alá süllyed ismét bekapcsol. Ez a folyamatos töltés-kisütés biztosan nem hosszabbítja meg az akku élettartamát.
A másik hiba a digitális iránytű hiánya. A honlapotokon a készülék leírásában szerepel (magyar, angol szintén). Rengeteget túrázom, így ennek hiánya nagyon zavar.
A válaszotokat (amennyiben engedélyezitek) felteszem a mobilaréna ezen készülékének fórum oldalára, mivel ez sok embert érdekel.Köszönöm előre is a válaszotokat: Tóth Gábor"
Remélem érkezni fog válasz...
-
xtevo
őstag
-
kiskagylo2
csendes tag
válasz
gyulaszu #113 üzenetére
Én az igo primo-t memokari nélkül teszteltem, azaz nem feltétele hogy telepítsd illetve a sygic próbaverziója is felment a belső tárra. Az e-compass nálam se műkszik, de más oldalakon azt írják hogy nincs benne. Nekem nem is létszükséglet mert pl. teherautóval adott az irány.
-
Bandit21
addikt
Ok, én se ezzel akarok művészkedni, csak a tesztben készített fényképek nagyon nem tetszettek, ettől függetlenül ez lesz az új telefonom. Szerinted, (szerintetek) ha 1 simmel használom meddig bírhatja az aksi? Tudom használatfüggő, de mondjuk napi 10 perc telefon 4 sms, este otthon fél óra wifi, meg nap közben 2x 10 perc mobilnettel kb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- DUNE médialejátszók topicja
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Robogó, kismotor
- Spórolós topik
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest