- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Garmin topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
krumplista
tag
válasz
krumplista #363 üzenetére
Mindkét tok elkelt! Köszönöm az érdeklődést!
További szép napot.
-
krumplista
tag
Sziasztok!
Lenne 2db eladó fekete szilikon tokom + vastag védőfólia vadonat új, bontatlan állapotban.
Az alábbi képek a sajátomról készültek, nekem nagyon bejön. A telefon tetejét és alját is védi. A hátulja fele matt, fele fényes. Oldalt recézett, így nem csúszik. A megfelelő helyeken kivágás, a hangerőgomboknál és a bekapcsoló gombnál vékonyítás van. Mellékhatásként valamennyire a rezgést is tompítja, így nem olyan agresszív.Akinek rendeltem, közben visszamondta. Fizikailag nálam vannak, nem kell rá több hetet várni.
Ára 2500/db. -
krumplista
tag
Valaki próbált már hasonló tokot? LINK
Szerintem egész tűrhetően néz ki.
Szerintetek melyik a jobb, az Imak, vagy ez? Nekem az Imak csak azért nem tetszik, mert nem fedi a telefon tetejét, és alját. -
krumplista
tag
válasz
kisszoli0707 #214 üzenetére
Gyakorlatilag egy hónapja használom, nagyon meg vagyok vele elégedve. Az említett hibákból egyiket sem tapasztaltam (úgy általánosságban sincs nagyobb hibája, legalábbis én még nem tapasztaltam).
Nekem az előző telefonomnak nem volt külön hangszórója, csak "ami a füledhez megy", így amikor a zsebemben volt, nem mindig hallottam meg, hogyha csörgött, mondjuk pl. utcán. Ennek ugye a hátulján van, és mindig meghallottam, pedig nem is max-on van a csörgés. -
krumplista
tag
Nekem jópár éves kártyám van, nem tudom ez mennyire számít. Amikor én másoltam Sim-re, akkor pl. a neveket lerövidítette, illetve minden adatot külön mentett el a régi telóm (pl. volt mondjuk egy Kovács Béla névjegyem, amiben benne volt a telszáma, meg e-mail címe, akkor abból egy Ková, Béla névjegy lett telszámmal, meg egy Ková, Béla névjegy e-mail-el.). Persze lehet, hogy a régi telóm nem volt képes ezt megoldani normálisan.
Végül úgy oldottam meg, hogy bluetooth-on átküldtem az összeset. ("Butatelefon" volt, Google szinkronizációt nem tudott, arról nem tudok mondani semmit.) -
krumplista
tag
Már kapható eBay-en védőfólia. Pl: LINK 6db kb. 600 Ft összesen, és Németországból jön.
-
krumplista
tag
Nekem is ez az első androidos telóm. Nem tudom, hogy normális-e, de nekem nem tetszik, hogy amikor sms-t írok, akkor csak 3 sort látok. Van erre valami beállítás, hogy többet lássak, vagy "táguljon" az ablak, ahogy többet írok? Esetleg van erre másik app?
-
krumplista
tag
válasz
Bandit21 #141 üzenetére
Sziasztok!
Tegnap vettem egy ilyen telefont, meg vagyok vele elégedve. Nem tudom, hogy próbáltad a kapcsolódást, de az appok között van egy Onetouch Manager Agent. Azt elindítva sikerült összekötnöm a gépemmel simán wifi hálózaton, nem is használtam USB kábelt. Az app írta, hogy miket kell megadnom a gépen a progiban, és elsőre sikerült.
Ha csak simán USB kábellel dugtam össze, akkor nem ismerte fel a progi, el kell indítani az appot hozzá. Ott meg láttam, hogy mehet wifin is, úgyhogy nem szórakoztam a kábellel.Remélem tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hardcore café
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest