- Telekom mobilszolgáltatások
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisszoli0707
tag
Én máshogy csináltam!Nincs olyan bankkártyám,amivel pay pal-on keresztüli fizetést tudnék eszközölni,és van egy /szerintem/ egyszerűbb és kényelmesebb módja is a fizetésnek,ráadásul soha nem kell elmenni a bankba kártyát csináltatni,meg ilyenek!Az eljárást én is innen [link] tanultam meg,és remekül működik!Az OTP-s számlámról átteszek annyi pénzt az Unicredites számlámra,amennyi éppen a vásárolandó árú értéke,vagy pár forinttal többet és onnan simán levonódik a megfelelő összeg.Se több,se kevesebb!És visszafelé is működik!Nekem kínából utaltak vissza pénzt és forintra pontosan meg is kaptam!Azt az összeget meg már simán "átemeltem" otthon az Unicredites számláról az OTP-s számlámra és nem volt semmiféle kezelési költség,meg plusz levonások!Ja,egyébként én is azért csináltam először így,mert tartottam tőle,hogy "lenyúlják" a megtakarított kis pénzem,vagy még többet is,mint ami kellene a saját OTP-s számlámról!Így szerintem biztonságosabb!
-
kisszoli0707
tag
Én ilyet [link]vettem a múlt héten,remélem,mihamarabb megérkezik!
-
kisszoli0707
tag
válasz
kisszoli0707 #221 üzenetére
Köszönöm,már rendeltem!
-
kisszoli0707
tag
Valakinek sikerült már szilikontokot venni rá?Hiába a bordázott hátlap,azért hajlamos kicsit csuszikálni a drága,ami mellesleg nem is olyan vastag,mint amilyennek leírták!Külföldi oldalakon már láttam,ha nem tud senki,lehet,hogy kína lesz a megrendelésem célpontja!
-
kisszoli0707
tag
válasz
krumplista #215 üzenetére
Köszönöm a gyors választ,úgy gondolom,hogy az általam említett hiba sajnos egyedi volt,mármint a HUAWEI G300 bűne,amit olvastam is a fórumokban,épp ezért is olvastam el először azok véleményét,akik már használjátok,de szerencsére se te se más nem írt efféle hibajelenségről!A többi kisebb-nagyobb "bibijeitől" eltekintve meg elég jókat írtok róla!Nagyon keveset netezek róla,sőt alig használom,de a "bumfordi" ujaimmal alig tudtam nyomkodni az üzeneteket a 3,2"-os androidon,ami legutóbb volt,talán emiatt szeretnék egy kicsit nagyobb kijelzőt,amit már az említett HUAWEI G300-on megszoktam.No meg mondom,a dual Sim miatt kell még!
Még egyszer köszönöm a választ! -
kisszoli0707
tag
Jajj és még egyetlen kérdésem lenne a készülékkel kapcsolatban!A régebbi Huawei-em gyakran csinált olyat,hogy a menüben beállított csengőhangot ki nem tapasztalt okokból,de se szó se beszéd,visszaállította a gyári csengésre!
Ez SEM EGYEDI gond volt,hanem általános probléma!Ezzel nincs ilyen rendetlenség?!Köszi!
-
kisszoli0707
tag
Mindenkihez intézném a kérdésemet,aki már használja a készüléket!
A csengő hangerejéről érdeklődnék,mivel volt pár hónapja HuaweiG300-asom,amivel elégedett voltam,de sajna a legnagyobb idegesítő hibája az volt,hogy hiába állítottam be egy csengőhangot a menüben,ott még egész hangosan szólt,de mihelyst hívás közben csörgött alig volt hallható és nem is tudtam rajta állítani,programmal sem!!És ez tudom,hogy nem az én készülékem hibája volt,hanem általános csengetési hangerő problémáról/de szép kifejezés is,istenem!/ beszélek!Borzasztó idegesítő volt,hogy mikor hívtak,alig hallottam!A védőtokokat már szinte el is felejthettem,mert az még fogott volna rajta!Tehát érdeklődnék,hogy ennek mennyire erős a csengetési hangereje?!Tudom,akár bagaTEL kérdésnek tarthatjátok,de egy telefontól azt hiszem elvárható,hogy normális hangerővel csörögjön,és hívás közben se kelljen "bekapni" a telefont,hogy hallják a mondandóm a túloldalon!Igen,a Huawei-nek ilyen problémája is volt!
majdnem rá kellett csatlakoztatnom a hangszálaimra,hogy értsenek a túloldalon!És még egyszer hangsúlyozom,NEM EGYEDI problémáról beszélek,fórumokon is olvastam,hogy sokan szenvedtek ilyen bajjal és senki nem talált rá megoldást!Termsézetesen gyári ROM-ról beszélek,nem szeretném a gyári frissítésen kívül buherálni!
Tegyétek már meg,hogy megfigyelitek ebből a szempontból a telót,mert erre még csak érintőlegesen találtam választ/Előre is köszönöm mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest