- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulaszu
senior tag
Sziasztok,
bocs az OFF-ért, de felismeri valaki, hogy ez a készülék melyik típus?
Üdv -
gyulaszu
senior tag
Nekem van ilyen készülékem, és ennek a hozzászólásnak a környékén már beszéltünk is a mágneses érzékelőről.
Szerintem sincs benne ilyen, illetve ha van, akkor nem működik.
Az AndroSensor nevű progival is erre jutottunk.
Később írtak a fb oldalra is a témában, de arra nem tudom jött-e válasz.
Talán őt is meg lehetne kérdezni, hogy kapott-e választ. -
gyulaszu
senior tag
válasz
Client09 #220 üzenetére
Ebben a telefoban, illetve a 4.0.4-es androidban az "Internetes hívás" beálltásai a Hívásbeállítások menüpontban vannak elrejtve.
Ezt a menüpontot pedig akkor lehet előhívni, ha megnyomjuk a zöld telefonkagylót, minthas hívást akarnánk indítani és utána a helyi menüt előhívó 3 pontot. -
-
gyulaszu
senior tag
válasz
Murphys2 #168 üzenetére
Helló,
az én készülékemen pont ma reggel figyeltem meg, hogy töltőről levéve 100%-ról indul.
(olvasom a 997D fórumát is, ott is mindenki panaszkodik hogy egyből alacsonyabbra ugrik töltőről levéve, azért néztem meg extra)
Ma egész nap a zsebenben volt 1 SIM-es készenlétben és most az akku 7ó11p után még 96%-on van.
Üdv -
gyulaszu
senior tag
válasz
DarknessHope #145 üzenetére
Köszönöm előre.
Azért kicsit furcsállom, hogy ebben az oprendszerben ilyen lehetőség nincs benne (alapból). -
gyulaszu
senior tag
Szerintetek lehet beállítani ezen a telefonon (illetve ezen az android verzión) erősödő hívásjelzést?
Vagyis bejövő híváskor kezdjen halkan csengetni, majd egyre hangosabban... -
gyulaszu
senior tag
Pár napos külföldi utamra vittem magammal a készüléket, első alkalommal mint navigáció.
A hárombetűs van fenn.
Nálam 4 órát bírt teljes feltöltésről indulva, utána kérte a szivargyújtót.
Azt vettem észre, hogy ha navigáció közben hívást fogadok, akkor a hívás vége után nem jön vissza az előtérbe a program. Nem tudom ez így normális-e vagy csak valami beállítás kérdése.
Külföldön a SIM kártyát kikapcsoltam, és amikor visszakapcsoltam, akkor eltűnt a kijelzőről a hívásindító (zöld telefonkagyló) gomb. Beletelt egy időbe, amíg rájöttem, hogy a főmenüből azt is vissza lehet rakni.
Azóta sem tudom reprodukálni ezt a hibát, úgyhogy az is lehet hogy valami ügyetlen mozdulattal egyszerűen letöröltem az ikont. -
gyulaszu
senior tag
válasz
Rocky975 #131 üzenetére
Lenne egy kérdésem a tulajdonosokhoz:
Ha Ti összedugjátok a készüléket PC-vel, akkor nálatok sikerül a memóriakártyát meghajtóként felcsatolni?
Nálam az OTU S 2.6.3 fenn van, amiből úgy gondolom hogy a szükséges driver is.
És a 918D ugyanezen a gépen felcsatolódik "pendrive"-ként. -
gyulaszu
senior tag
válasz
Rocky975 #128 üzenetére
Véleményem szerint az 550 mA "csak" azt jelenti, hogy az a töltő maximum annyit tud leadni (2,75 W).
Ha valami készülék ennél nagyobb áramot szeretne felvenni, akkor azt a töltő már nem tudná kiszolgálni.
Vagyis ha nagyobb max. teljesítményű töltőre dugod a telefont, akkor (szerintem) az akkunak nem lesz semmi baja, mivel annak töltését a telefon saját elektronikája szabályozza.
Másik példa, ha USB-re dugod a készüléket, aminek a maximális árama 900 mA, akkor is töltődik az akku, de tönkre nem fog menni tőle. -
gyulaszu
senior tag
Közben megjött a memóriakártya is.
Antutu lecsökkent 6398-ra.
GPS a tetőtérben a tetősík ablak alatt sem talált jelet...
Illetve érdekességet figyeltem meg:
Az androsenzor a tetőtérben az ablaktól távol is beméri a pozíciót, most például azt mondja, hogy 10 műhold elérhető.Ugyanebben a pillanatban azonban a navigációs program csak keresi a műholdakat és látszólag nem találja.
Akku nálam 2 nap után 35%-on állt, de még mindig úgy, hogy a sim kártyát nem helyeztem be a készülékre. -
gyulaszu
senior tag
Nálam ezen hozzászólás óta annyi újdonság van, hogy hazaértem után a lányomnak sikerült egy pár gombnyomás/tapizás után teljesen lefagyasztania a készüléket. (belépett a kamera programba)
Csak az akku kivételes újraindítás segített rajta.
A héten várom, hogy meglegyen bele a memóriakártya és akkor tesztelem a navigációval tovább.
Egyébként én meg vagyok elégedve a készülékkel. -
gyulaszu
senior tag
Ha már ilyen okostelefonod lesz, akkor eleinte úgysem bírod ki, hogy "csak" ennyit tapizd. ;-)
Egyébként pedig úgyis felteszi az ember esténként töltőre, vagy reggelenként amikor beér a munkába, illetve az autóban is.
A LiIon akkunak mindegy, úgyhogy minden lehetőség esetén tölteni kell. -
gyulaszu
senior tag
Ja, és 2 év garanciával együtt, ami szintén jobb (lesz), mint az én általam fizetett ár 1 évvel
A fényképekre inkább nem írok semmit:
Egyrészt a fényviszonyok nem megfelelőek, másrészt nem értek hozzá, hogy megítéljem kinek-milyen minőség felel meg. Amit a készülék kijelzőjén láttam, az nekem tetszett... -
gyulaszu
senior tag
Nos, tegnap óta nálam van a készülék és próbálgatom.
Én az eBay-en vettem egy német csomagküldőtől 170 EUR-ért.
Járok ki ide, úgyhogy egy itteni címre kértem és ide a kiszállítás az árban benne van.
Tegnap este csak bekapcsoltam és megcsináltam a beállítás varázslót, de mással nem volt már időm foglalkozni. Feltettem még a töltőre és ott pihent reggelig.
Ma napközben már nyomkorásztam, de nem sokat, mert az irodában nincs wifi, és most még 76%-os a töltöttség. (Hozzá kell azonban tenni, hogy sim kártya még nincs benne)
Eddigi tapasztalatok:
Bekapcsoláskor talált magának egy firmware frissítést (4.0.4-010.04) amit fel is tettem.
Androsensor:
"Mágneses mezőre" és az "Orientációra" is azt mondja, hogy "Várakozás eseményre" és nem történik semmi.
(pedig ITT azt írják, hogy van benne E-compass)
GPS:
Földszintes lapostetős Irodában 1 födém alatt nem talált jelet, azonban ha kimentem a parkolóba, akkor kevesebb mint 1 perc alatt talált 9 műholdat és bemérte magát.
Antutu: 6556
Ha valakinek van még kérdése hozzá tegye fel, szívesen tesztelek, mert ráérek.
Nagy android tapasztalattal azonban nem rendelkezem, mert csak kicsit több mint fél éve vagyok okostelefon használó. Ezelőtt 918D-m volt, de az kicsinek bizonyult az ujjaimhoz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Renault, Dacia topik
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest