- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandit21
addikt
Üdv, az első, és az új sd kártyával is ezt csinálja néha a telefon:
hiába látja a médiaalbum a kártya tartalmát, a galéria, a zenelejátszó és a videólejátszó nem lát semmit. A fényképezőgép is megbolondul, azt hiszi a telefonra ment, de mégis az sd-re teszi a képeket.
eddig ki-bekapcs megoldotta, de ma nagyon megszívtam, mert a lányom első anyáknapi ünnepségét a telefonnal fotóztam, (a fényképező épp el van kavarodva lakásfelújítás pakolás miatt) utána észrevettem, hogy a galériában csak a ma fotózott dolgok látszanak ( a régi képeit az sd-nek nem látja) ami van az pedig 4-4 példányban. Kitöröltem mindegyikből 3-3-at, erre eltűnt az összes. Először a thumbnail-ek maradtak, utána azok is elszálltak. Van esély a képeket bárhogy visszahozni szerintetek? -
Bandit21
addikt
válasz
Murphys2 #251 üzenetére
Épp ez az amit nem értek, hogy az 1 dolog, hogy az egyes programoknak valószínűleg nem jól adja meg a felhasznált értékeket, de összesítve nem is adja össze azokat. Pl van a sorban, ahogy írtam mobilnetnél, (nem wifi) 20 mb a böngészőhöz, 20 a play áruházhoz meg mondjuk 5 a térképhez és még mondjuk 10 dolog 1 mb-on alul, de összesítve, ha a vizsgált időszakot ki is húzom teljesen a hónap elejéig, kiír mondjuk 2 mb-ot. Mindezt úgy, hogy közben, ha rámegyek részletesben a böngészőre, akkor ott a grafikonon is és írva is kijelzi, hogy 20 mb. Ha visszalépek az összesítőhöz, akkor meg 2 mb-ot ír az összes alkalmazáshoz.
-
Bandit21
addikt
Üdv, a netforgalom mérés megy rendesen Nektek? Nekem valamiért bár állítottam figyelmeztetést és adatkorlátot is annak ellenére h ás táblázat alatt pl. a böngészőhőz 20 MB-ot ír, az adott időszakra képes összesítve :csak 2 MB adatforgalmat írni?
-
Bandit21
addikt
válasz
Rocky975 #153 üzenetére
A Temple runnal én megszívtam, mint kezdő androidos, (ill. a kapacitív alsó 3 bill is tehet róla kicsit) mert sikerült néha olyan erélyesen fektetni a hősünket amikor vmi alatt át kellett bújni, hogy lenyomtam a középső home gombot is. Mindig azt hittem kifagy míg rá nem jöttem, h csak nyomkodom fölösbe a gombot. égő de ez van, tehát a temple runnal akár ez is lehet a baj...
-
Bandit21
addikt
Szerk. az elobb akad-ot irtam de ott is kifagyasra gondoltam a ram-os tema kornyeken ill. kihagytam egy dolgog, a kifagyas utan az elo hatteret is lecsereli a telefon egy sima alap, nem elo hatterkepre.
-
Bandit21
addikt
Udv, olyan kerdesem lenne h eddig gond nelkul futott a beach buggy blitz de most meg kidob jatek kozben. Futtattam antutut lement temple run2 is megy max reszletesseggel antutu stab teszt komolyabb ingadozast nem mutatott taskokat kilottem amit tudtam, 200-170mb ram szabad. ha leveszem a reszletesseget akkor is akad de csak ha elindulok, ha all a jatek az elejen ahol forog a kamera a kocsi korul akkor nincs baj angry b star wars is gond nelkul megy. Mint irtam nekem uj az android, nem tudom, ez telefon v alkalmazas hiba? Reinstall megoldja?
-
Bandit21
addikt
válasz
Mikuland #142 üzenetére
Üdv, átnézek majd oda is akkor, meg próbálom wifi-vel is, ahogy krumplista írta. Azért nem tudok szerintem értelmeset írni, mert egy e52 után ez az első androidos telefonom, így nincs összehasonlítása alapom. Ami általánosságban elmondható az az, hogy tetszik, könnyen megszoktam, telefonáláskor jó a vonal, nem fagyott még le semmitől, és 1 simmel átlagos használattal 2 nap után érek általában 15-20%-ra az aksival, így töltődik is 2 naponta.
-
Bandit21
addikt
Megvan a telefon, mivel ez az első androidos készülékem, nincs összehasonlítási alapom, nokia e 52 után tetszik. Optimalizált akku használattal 2,5 napot bírta, de én 1 simmel használom. A fotók tényleg nem szépek, de amúgy nem fagy nem akad, minden jó vele.
Az lenne a kérdésem, hogy az alcatel one touch managerrel hogy a fenébe lehet összekötni?
Ha összedugom a géppel, és választom a média-készülék opciót, akkor lemegy az eszköz kapcsolódás sikeresen, de a manager nem látja. (sd kártyát, meg a telefon belső memóriáját látom más progikkal)
Amit nem értek, hogy a manager úgy indul, hogy figyelmeztet, engedélyezzem az usb debuggingot. Az angol leírás szerint a géppel való csatlakoztatás előtt tiltani kell az usb debuggingot.
Ha úgy csatlakoztatom, hogy engedélyezve van, akkor az eszköz illesztőprog. telepítése úgy fejeződik be, hogy nem volt sikeres, két pipa mellett egy piros x van az MK67XX android phone mellett.
Na ebbe kéne segítség valakitől!
Köszi!
-
Bandit21
addikt
válasz
fornettisuti #105 üzenetére
Kösz, az egész tűrhető lesz, a lényeg, hogy a nap végéig bírja a 2 nap már több mint amire számítottam!
-
Bandit21
addikt
Ma reggelre 46-ról felment 49-re az ára, még ez se vészes mondjuk, de lehet rájöttek, hogy nem jó, ha olcsóbb mint a 993.
-
Bandit21
addikt
Ok, én se ezzel akarok művészkedni, csak a tesztben készített fényképek nagyon nem tetszettek, ettől függetlenül ez lesz az új telefonom. Szerinted, (szerintetek) ha 1 simmel használom meddig bírhatja az aksi? Tudom használatfüggő, de mondjuk napi 10 perc telefon 4 sms, este otthon fél óra wifi, meg nap közben 2x 10 perc mobilnettel kb?
-
Bandit21
addikt
Bár még nincs raktáron, csak rendelésre jön, de akkor is: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest