- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
amigohun
csendes tag
válasz
HeidBalu #545 üzenetére
Nálam az eredeti android billentyűzet csak angol nyelvű ajánlásokat ad, de az alcatel által gyárilag adott billentyűzet (TouchPal X) már magyar ajánlásokat is feldob. Próbálj meg a playről telepíteni valami más billentyűzetet, és tedd azt alapértelmezetté, egy próbát megér.
-
amigohun
csendes tag
Nem fogsz benne csalódni, én is ilyet használok, és a hozzá adott kijelzővédő is használható darab.
Egyedül a tetején hiányzik a ki-bekapcsoló gombhoz dedikált gomb, vékonyítás, vagy kivágás, de egy idő után rá lehet érezni, hogy hol kell pontosan nyomni. De az is lehet, hogy csak én fogtam ki egy ilyen "iparosmunkát" -
amigohun
csendes tag
Nem feltétlen ez a legegyszerűbb megoldás, de én a gyárilag telepített Ringdroidban találtam ilyen opciót. A csengőhangok végén van egy lefelé mutató kék nyíl, arra kattintva kell az "Assign to Contact"-ot választani, és hozzáadhatod az adott csengőhangot egy névhez. Elvileg így működni fog.
-
amigohun
csendes tag
válasz
krumplista #293 üzenetére
Hátlap témában nem tudok véleményt írni, de ma kerültek fel német Ebay-re bőrtokok. Pl.: [link]
Az áruk véleményem szerint elég húzós, de lehet valaki pont ilyet keres. -
amigohun
csendes tag
Sziasztok,
2 napja vagyok boldog tulajdonosa egy ilyen készüléknek, eddig minden az elvárásaimnak megfelelő. Ez az első androidos telefonom, így van még hová fejlődni
Ha lekerül a gyári fólia, képernyőfóliát megéri-e újra rátenni, és ha igen, érdemes-e az itthon kapható drágább fóliákat nézegetni, vagy elég a külföldi oldalakról rendelhető párszáz forintos áru?
Illetve ki milyen tokot használ hozzá? Ebay-en eléggé szűk a kínálat, konkrétan a típushoz való bőrtokok, képernyőt is védő tokok nincsenek, csak hátlapok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged