Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
factis
tag
válasz
thegtageri
üzenetére
Csöndben megjegyezném , hogy nállam maxon gyönyörűen fut a GTA SA..
Szóval nem a telóval lesz a baj szerintem .. -
törölt tag
válasz
thegtageri
üzenetére
Teljesen megértelek. Nekem van egy nagyon régi játék, amit kifejezetten szeretek a mai napig is, gépen elő szoktam néha venni, pedig tudom a legtöbb ember számára gagyi
Ő a Transport Tycoon. Amikor megjelent a Play -ből leszedhető telefonos változat, nekem nagy csalódás volt, bár nem vártam többet, telefonon elég nehéz bizonyos dolgokat kezelni pc -vel szemben, de legalábbis körülményesebb, olykor hibás is... Persze itt nem arról van szó, hogy elindul- e, inkább magáról a játékról, használhatóságról.Amúgy próbáltad újratelepíteni? Hátha megoldódik. Mit ír ki, hogy miért nem megy? Én még nem tettem őt fel, ő ingyenes változat vagy fizetős? Play -es?
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- iPhone 13 pro 128GB független, hibátlan, szép
- iPhone 15 256GB Vodafone Használt/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4605
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Szóval nem a telóval lesz a baj szerintem ..
Ő a Transport Tycoon. Amikor megjelent a Play -ből leszedhető telefonos változat, nekem nagy csalódás volt, bár nem vártam többet, telefonon elég nehéz bizonyos dolgokat kezelni pc -vel szemben, de legalábbis körülményesebb, olykor hibás is... Persze itt nem arról van szó, hogy elindul- e, inkább magáról a játékról, használhatóságról.