- Google Pixel 9a rapidteszt
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Küszöbön a One UI 8 béta program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpity
csendes tag
Sziasztok.
Most szeretnék új telefont venni, és kinéztem magamnak a kicsikét. Én is óvatosan közeledek az Alcatel felé, bár volt már ilyen telefonom, és nem volt vele bajom sohasem. Viszont ennek a telefonnak a tulajdonságai tetszenek. Az 1,4es proci nekem szerintem bőven elég, én sok játékot, alkalmazást nem fogok rá pakolni. A fényképezőt mindenhol olvasom, hogy elég tré, és sajnálom is, de igazából ha fényképezni akarok, akkor arra ott a kompakt fényképezőgépem. Csak egy olyan kérdésem lenne, hogy ha tényleg csak ilyen "mezei" felhasználásra szeretnék venni, akkor ez a telefon jó választás? Vagy van még telefon, ami ehhez hasonló tulajdonságokkal bír és kb ennyibe kerül? Az ára amúgy 50ig mehet, és szét is néztem a "piacon", de mindig ezt találom a legjobbnak. Előre is köszönöm a válaszokat és a véleményeket
üdv. Szpity.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Gumi és felni topik
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest