- Google Pixel topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
wwenigma #16240 üzenetére
PAC-ra ha jól tudom, akkor a cm recovery kell, azt meg ha nem flesselte fel,akkor nem jön be,cserébe behülyül a teló tőle
Egyébként meg a töltés hamarabb indul szerintem,mint a rendszer,ezért töltőre rakva elindul a rendszer és a töltés is,tehát valszeg nem fog leállni boot közben..nem mellékesen javaslom az erősebb(nem alca) töltőt ilyen esetben.
Qamu74: csodálkozol? Napi szinten legalább 30szor kapja ugyanazokat a kérdéseket, ráadásul úgy,hogy visszaolvasni/keresni lusta bármelyik is.. Ha jól tudom,akkor le van írva(plusz józan paraszti ész) HA VALAMIT NEM TUDSZ,AKKOR NE CSINÁLD,MERT ELB**OD..alap tétel bármilyen ezköznél..(lásd samu kernel...
)..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Automatizált programozóplatformon dolgozik az Apple
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen autót vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest