- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
krichd1
addikt
válasz
monalala #22067 üzenetére
Köszönöm, ha lelkileg ráveszem magam, kipróbálom.
Most a következő hibát fedeztem fel: amikor sms-t kapok nincs semmiféle hangjelzés, rezgés, hívásnál jó. Be van állítva értesítési hang, hangerő is be van állítva. Mi lehet a gond ? 2.2.2 verziónál nem volt ilyen probléma.
-
krichd1
addikt
2.3.4-es verziójú rendszer van a telefonomon, eddig nem csináltam rajta semmiféle kézi beavatkozást, csak pá frissítést. Mivel kezd elfogyni a hely, sok programot nem tudok áthelyezni SD kártyára, illetve törölni felesleges dolgokat (nem ismerem az Android lelki világát, tehát azt sem tudom biztosan mit lehet törölni), így megoldás keresése végett találtam erre a topikra. Első hozzászólás elolvasása után kicsit leblokkolt az agyam, de már körvonalazódik a megoldás.
Szóval keresés után találtam egy ilyen hozzászólást:"ROOT jog telepítése qltsar által megadottak szerint
Akkor, hogy mindenkinek teljesen egyértelmű legyen, szájbarágósan:
-1.
Indítsd el a telefont fastboot módban: Hangerő LE gomb nyomva tartása mellett nyomd meg és tartsd lenyomva a bekapcsoló gombot a rezgés után még 5-6 másodpercig. Akkor jó, ha csak a kapacitív 3 gomb világít0. dugd rá a számítógépekre és telepítsd a driver-t
1. USB Debugging / USB Hibakeresés : BE!
2. qltsar zip-jét tömörítsd ki a számítógépen.
3. A telepítő az install.bat file-al indítható (a kitömörített mappából) az előző feltételek megléte után.4. A telefon magától újraindul (a telepítési folyamat látszik egy console ablakban)
5. Örülj!"Ezzel kapcsolatban:
Biztos hogy működik ez a módszer ?
Milyen drivert kell telepíteni ?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az Alcatel második androidos készüléke, amely a színvilágával és a formatervével leginkább a fiatalabb korosztályt célozza meg.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- GTA VI
- Trollok komolyan
- OTP Bank topic
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest