- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
imiadmin
őstag
válasz
hhatika #3672 üzenetére
talán ezt keresed: AirPush Detector
vagy ezt: Addons Detector
-
matis74
csendes tag
válasz
hhatika #3227 üzenetére
Köszi a segítséget! A teló felkelt, a recovery elindult, de a boot már nem megy, valószínűleg azért mert az én telóm 918 mix.
Nem tudna valaki mix-ről backupot készíteni és feltölteni valahova? Végignéztem a netet, de csak N-es és D-s ROM-okat találtam. Akár custom ROM is jó lenne, csak induljon el végre...
Köszi,
Ryan
-
hhatika
tag
válasz
hhatika #3186 üzenetére
visszaraktam az otu2.7-tel a 2.3.5ös gyári romot, illetve így már működött a recovery ill a root ill az int2extesdi is...
elfogyott a türelmem, okokat nem tudok viszont... (pedig tetszett volna az a 2.3.6os rom...)
és akkor kérdezhetek?:
- hogy működik ez az int2ext dolog? hogy tudok rendszer appot uninstallozni?
- hogy telepítsek bármit is?
- mire figyeljek azon túl, hogy a link2sd máris elfelejtettem?tenkjúveriamacskát
-
hhatika
tag
válasz
hhatika #3184 üzenetére
sehogy sem jó :-(
csak a tisztán látás kedvéért, 2.3.5-re raktam fel OTU 2.7-tel a stock rom-ot.
Természetesen a 2.3.6 rominfo file-okat használva.és most nem tudok recovery-t ráflashelni.
segítsetek, köszönöm
ui: mellesleg elinduláskor megvan ez a xarakodás a sim kártyákkal...
az about-ban 2.3.6 a firmware version, a build number GINGERBREAD -
imiadmin
őstag
válasz
hhatika #3178 üzenetére
lehet ebben valami...
én egy 2gb-os kártyán csináltam 500mb ext-et... akkor azzal tökéletesen ment...
aztán egyszer csináltam egy 16gb-os kártyán 2gb ext-et... akkor azon már voltak "lassulások"....
ha valaki pont ezzel szenved, próbálja ki, hogy csak 200-300mb-ot állít be ext2-nek... kíváncsian várom...
-
suste
veterán
válasz
hhatika #2303 üzenetére
már csak ez a belassult híváslista zavar engem is (2.3.6!)
probléma még, hogy a közvetlen hívásként kitett ikon is iszonyat lassú, amikor felébresztem a telót
2. megbökésre már rögtön előjön a hívás/sms/mail -t választó ablakocska (az lenne a kánaán, ha ezt a kis választóablakot is el lehetne tüntetni, és helyette azt kérdezné egyből, hogy melyik kártyáról hívjon), de 1-re mindíg lassú
gondolom ez is a hiváslista lassúságához köthető, mert ott is mindíg csak az első előhívásra kell várni
szinte biztos vagyok benne, hogy ezekért a 2kártyás részért felelős program a hibás....vagyis minden ROM-on ilyen
(vagy nem????) -
hhatika
tag
Konkrétan ez az ami nem működik, az érdekesség az, hogy pl autós kihangosítóhoz tudok csatlakozni...
Q10How can I transfer files by Bluetooth?
Please press “menu” key at home screen -> “Settings” -> “Wireless & networks” -> Turn on “Bluetooth”. Then please go to main menu -> “File Manager” -> Long press the file which you want to send via Bluetooth -> “Share” -> “Bluetooth” -> Select a device, then the file will be transferred.
-
Lilith977
csendes tag
Igen, a Blue-t tettem fel, és egy újraindítás után minden magyar lett, ami addig spanyol volt.
Angolt fogsz is találni benne, de az nem a Blue hibája, hanem az alap rendszeré, gondolom én.Ez nem egy Samsung old Duos, amin a TouchWiz teljesen magyar, ez Android, aminek a fele angol
Vagy ilyesmi
-
Lilith977
csendes tag
Ez egy "főzött ROM", ha minden igaz.
Mivel egyáltalán nem értek hozzá ilyen szinten, kb. úgy tudom elképzelni, mint a gyári op.rendszer módosított változatát. (Ha hülyeséget beszélek, a guruk kijavítanak) Kivettek belőle egy kupac felesleges alkalmazást, kicserélték a Launcher-t. Gyorsabb lett, és több a szabad memória. Én ezt használom, nagyon kis pöpec cucc.
A telóra pakolás sem nagy mutatvány, ha a rootolás megvan, ez már gyerekjáték.
Más: azt tudja valaki, hogy ebbe a telóba lehetne-e egy kicsit nagyobb (teljesítményű) aksit venni?? Bár nem töltöm naponta, és nem tudom, mi eszi ennyire.... Na, szóval kéne egy jobb aksi.
-
Lilith977
csendes tag
Én a második megoldással tudtam csak rootolni a telóm, de hogy mit is csinál ez a folyamat, azt passzolom
Az viszont tuti, hogy semmilyen káros hatást/következményt nem fedeztem fel a rootolás után, tehát elvileg biztonságos.
Talán a guruk tudnak válaszolni a "szakmai" kérdésekre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Posta, csomagküldés
- Reklámblokkolók topikja
- Mobil flották
- Diablo IV
- NOTEBOOK / MacBook beárazás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?