Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Piszmaty76

aktív tag

válasz joey04 #213 üzenetére

Szerintem még igen korai az Intelhez hasonlítani őket, erre az igen durva sértésre még szolgáltak rá. Hoztak egy terméket, amely az előző generációt majdhogynem alázza (pedig az sem volt ám szar), és még van pofájuk megkérni az árát. De bunkók. Az Intel szerintem még a legnedvesebb álmában sem tudott ekkora előrelépést felmutatni két egymást követő gen között. Jó lenne már elfelejteni végre azt az AMD a csórók procija baromságot, már egy ideje nem aktuális. A vicc az, hogy még az Intel valószínűleg évről évre egyre inkább tisztában van ezzel, a fanoknak meg a manó tudja hány generáció kell még, mire rájönnek hogy a kék már nem is annyira menő/fiús szín. Drága lett az AMD? Ott a régebbi gen vagy az Intel. Amíg nem állnak le fejlesztésekkel és nem kakkantanak a homlokomra (mert egy elkötelezett fan elbírja) Intel módra, övék lesz a pénzem. Ha már úgyis sokba fognak kerülni ezek a cuccok, akkor annak adom aki meg is dolgozik érte, normálisabban viszonyul hozzám (mint vásárló) stb. Írom ezt úgy, hogy tavaly év végén vettem meg életem első AMD prociját és bizony már nem vagyok fiatal. Ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák