Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piszmaty76
aktív tag
Szerintem még igen korai az Intelhez hasonlítani őket, erre az igen durva sértésre még szolgáltak rá. Hoztak egy terméket, amely az előző generációt majdhogynem alázza (pedig az sem volt ám szar), és még van pofájuk megkérni az árát. De bunkók. Az Intel szerintem még a legnedvesebb álmában sem tudott ekkora előrelépést felmutatni két egymást követő gen között. Jó lenne már elfelejteni végre azt az AMD a csórók procija baromságot, már egy ideje nem aktuális. A vicc az, hogy még az Intel valószínűleg évről évre egyre inkább tisztában van ezzel, a fanoknak meg a manó tudja hány generáció kell még, mire rájönnek hogy a kék már nem is annyira menő/fiús szín. Drága lett az AMD? Ott a régebbi gen vagy az Intel. Amíg nem állnak le fejlesztésekkel és nem kakkantanak a homlokomra (mert egy elkötelezett fan elbírja) Intel módra, övék lesz a pénzem. Ha már úgyis sokba fognak kerülni ezek a cuccok, akkor annak adom aki meg is dolgozik érte, normálisabban viszonyul hozzám (mint vásárló) stb. Írom ezt úgy, hogy tavaly év végén vettem meg életem első AMD prociját és bizony már nem vagyok fiatal. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest