- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piszmaty76
aktív tag
válasz
Malibutomi #413 üzenetére
Lehet, hogy igazából le sem tesztelték/tudták tesztelni. Bár hasraütésre is írhattak volna ésszerűbb eredményeket...
-
Piszmaty76
aktív tag
válasz
MegalodonS #319 üzenetére
A 3800X/X570 Hero kombóm miatt engem sem hajt a tatár, egy esetleges 12 magos Zen3+-ot is ráérek megvárni. Utána nagyon sok év múlva jöhet majd az AM5-re váltás...
-
Piszmaty76
aktív tag
Ezek szerint mégsem vagyok fanboy. Jelenleg az AMD szolgált rá a bizalmamra igy a pénzecskémre is, rengeteg évnyi inteleskedés után már heveny hányingerem van a kék exkendvencem cuccaitól és üzletpolitikájától. Azt hittem ez már fanboyságnak számít manapság. Legalábbis a PH-n...
Nincs piros ködöm, a két versenyző közül az egyik évekig élt vissza a bizalmammal, a másik pedig fejlesztésekkel kényeztet (ha akarok pénzt szánni rá). Szerintem ez azért kimeríti az érdekeimet nézem fogalmát. Majd ha egyszer ismét fordul a kocka és okom lesz inkább az Intelbe fektetni a bizalmam, nem fog lelki törést okozni bennem és biza kék cuccaim lesznek. Kb. ennyi.
-
Piszmaty76
aktív tag
Ha AMD fanboy-já váltam, az a röhejes Inteled szégyene (nincs egy éve, hogy életem első AMD-jére váltottam). Nekem jó okom van fanboy-nak lenni (valódi fejlesztést kapok a pénzemért), de neked mi maradt? Szebb a színe? Tetszik új logó (utóbbi évek legfeltűnőbb fejlesztése nálatok)?
-
Piszmaty76
aktív tag
Valamint lehetővé tette, hogy egy ideje a 8-10 magos lékjeikre döngethessék a mellkasukat. Vastag bőr van a képén minden 4-6 mag feletti AMD-fikázó féle Intel tulaj képén, nem is kicsit. Amúgy 5 éve 140e Ft-ért vettem az akkor újonnan debütált mainstream abszolút csúcs 6700K-t, Q9600-ról upgradelve. Mert az milyen olcsó volt az akkori fizetésből.
A kékszemüveg már csak ilyen...
-
Piszmaty76
aktív tag
Szerintem még igen korai az Intelhez hasonlítani őket, erre az igen durva sértésre még szolgáltak rá. Hoztak egy terméket, amely az előző generációt majdhogynem alázza (pedig az sem volt ám szar), és még van pofájuk megkérni az árát. De bunkók. Az Intel szerintem még a legnedvesebb álmában sem tudott ekkora előrelépést felmutatni két egymást követő gen között. Jó lenne már elfelejteni végre azt az AMD a csórók procija baromságot, már egy ideje nem aktuális. A vicc az, hogy még az Intel valószínűleg évről évre egyre inkább tisztában van ezzel, a fanoknak meg a manó tudja hány generáció kell még, mire rájönnek hogy a kék már nem is annyira menő/fiús szín. Drága lett az AMD? Ott a régebbi gen vagy az Intel. Amíg nem állnak le fejlesztésekkel és nem kakkantanak a homlokomra (mert egy elkötelezett fan elbírja) Intel módra, övék lesz a pénzem. Ha már úgyis sokba fognak kerülni ezek a cuccok, akkor annak adom aki meg is dolgozik érte, normálisabban viszonyul hozzám (mint vásárló) stb. Írom ezt úgy, hogy tavaly év végén vettem meg életem első AMD prociját és bizony már nem vagyok fiatal. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor Jegelve: torok.adam11
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- Be quiet! Pure Rock procihűtő
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest