Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Mobil flották
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShiTmano
aktív tag
A RAMon aggódóknak még egyszer. Olvassátok el, ne pánikoljatok. [Igorslab Crucial Ballistics] . Olcsó 3200-as ram is megy 4300-on. Picivel több feszkó kell neki. De 4000-ig még feszültséget sem kellett emelni! Az összes tuningmemória így működik. 1,35V helyett 1,45-1,5V kell neki. Ott még semmi bajuk nem lesz. Gyakorlatilag nem is melegszenek. Itt a PH-n is van egy tag aki memóriát tuningolt. 1,8 v körül kezdtek már melegedni. Szóval felesleges az aggódás. Intelfanos részről meg a pánikkeltés meg a savanykodás.
Az árához meg: A minőséget meg kell fizetni. Minden másra ott az Intel.
-
Interceptor
addikt
válasz
CsigaGyilkos #60 üzenetére
Amit eddig láttam teszteket, lemossa a korábbi Ryzent nagyon durván. A jelenlegi Intel is kikap hol jobban hol kevésbé.
-
Ixion77
addikt
Azért a PH fórumnak is megvan a bája
Mikor júniusban megjósoltam hogy az új szériával az AMD elkezd pénzt aratni, akkor kaptam a gúnyt, a kioktatást, meg a lesajnálást is.
Most csak azért jöttem hogy megmondjam hogy megmondtam!Amúgy szerintem rendben van az árazás. Nagyjából annyit nőtt a listaár, amennyit a teljesítmény. Figyelembe véve hogy a +teljesítmény ára általában nem lineálisan nő, az előző generáció lecsökkent árának arányában is rendben van. Akinek nem tetszik, nem kötelező megvenni.
-
sb
veterán
De hol a min fps?
Amit linkeltem ott is az látszik, hogy átlagban 0-1-2% a különbség, minimumban viszont 5-7-10% is megvan.Persze játék és beállításfüggő, van ahol a min fps is tök ugyanaz...
De jellemzően azért van különbség és nagyobb mint az átlagban.
Más kérdés, hogy még így sem érdemes vele foglalkozni. -
sb
veterán
válasz
CsigaGyilkos #190 üzenetére
3200 is elég. A többi extra... ha kimaxolod (alacsony felbontás és magas fps) akkor többet gyorsul jobb ramtól de arra sem érdemes sokat költeni.
Ha pedig - halandóként - magasabb felbontásban, kisebb fps-sel játszol akkor még pluszt se nagyon fog hozni a gyorsabb ram. Kis túlzással lehet, hogy tuningolni sem éri meg ha ott van a gépben és tudná a magasabb frekit.Számpélda CB tesztből, talán érhetőbb:
Kingdom Come Deliverance
- 3600XT vs 5600X, DDR4-3200, 720p átlag fps +20%, min fps +20%
- 3600XT vs 5600X, DDR4-3200, 1080p átlag fps +20%, min fps +20%
- 3600XT vs 5600X, DDR4-3200, 2160p átlag fps +1%, min fps +16%- 3000C15 vs 3600C16 2160p átlag fps +2%, min fps +9%
A min fps-ben cpu és ram is hoz, de nagyobb felbontásban egyre kevesebbet és a kettő közül is a ram hatása kisebb: Nem érdemes nagyon rágörcsölni.
-
LGG555
aktív tag
válasz
antikomcsi #162 üzenetére
Házhoz jött
-
sb
veterán
Annál azért több lehet.
Gpu limitnél nyilván nulla különbség van a cpu és a ram tekintetében is, de azért a min fps-ek szinte mindig cpu limitesek már évtizedek óta, hiába él a tévhit, hogy a vga-n múlik minden ha nagy a felbontás.A kulcs a normális fps szám. Nyilván aki 25-30 avg fps-sel játszik ott a gpu lesz valószínűleg a szűk keresztmetszet de azért nem ez a jellemző.
https://www.computerbase.de/2019-03/amd-ryzen-cpu-ddr4-ram/2/#diagramm-apex-legends-3840-2160
Ez 4K. A min fps-nél van ahol alig van különbség de az esetek kb. felében 10% is megvan 2933/3000 vs 3600 jó időzítések között.
Ettől függetlenül én is azt írtam fentebb, hogy értelmes felbontásban, napi használatnál nem fog annyit jelenteni a 4000-es ram. Felesleges érte extra pénzt kiadni.
-
LGG555
aktív tag
válasz
CsigaGyilkos #190 üzenetére
Ha 3000 Mhz memóriát veszel CL14 ugyanott vagy és lehet olcsóbb.
-
-
sb
veterán
válasz
Malibutomi #119 üzenetére
45-ért adtam el a Skylake i5-6400-at anno.
50-ért vettem 2700-at (közben volt 2600 is, de az nem változtatott a képleten).4/4 -> 8/16
CB20 1300 -> 35002.7x gyorsabb.
@paprobert
Nyilván a fenti árak "akciósak" voltak de azért látszik, hogy sántít a logika amit írtál.
Ha 2600-al vetjük össze ami "elég mindenre" azért ott is volt előrelépés, mert van feladat ami azóta sem változott. Pl. render, tömörítés, encode... ezekben tiszta gyorsulást kaptál.Másfelől amit írtál a példádban ott eltelt kb. 10 év a két korszak között. Az kb. 15% infláció az USA-t nézve.
Vagyis olcsóbb lett 15%-kal miközben minden más drágult 15%-kal.
Erre jön rá a fenti amivel kaptál extrát is, nem csak ugyanaz a szint maradt meg. -
sb
veterán
válasz
CsigaGyilkos #138 üzenetére
Ez a ram téma hülyeség.
Locutus dobta be és ráugrottál. Nem musthave a 4000-es ram, inkább tekints rá extraként.
A tesztekben mint írtátok sok helyen csak 3200-as rammal tesztelték, mégis ott a +20-30% különbség játékban a Zen2-höz képest.Tehát hazaviszed, bedobod a 3200-as ram mellé és ugyanezt fogod kapni csillió árú 4000-es ram nélkül is.
A másik oldala meg amit RR89 írt: Micron E-Die-ból megveszed a 3200-as de akár 3000-es ramot olcsón és a 3600 menni fog. Sőt, a jobb IMC-s procikkal (Zen2, Zen3, Renoir a 4000-4400 is megy).
És még van egy harmadik vetület: Ez a különbség kis felbontásban, magas fps-nél jön ki igazán, tehát átlagos felhasználásban ennyi haszna se lesz a 4000-es ramoknak.
Vagyis összefoglalva:
1. Van 4000-es ramra olcsó opció, nem kell rá vagyonokat költeni.
2. De ha mégsem megy és marad 3200-on, akkor is jelentősen gyorsabb mint a Zen2.
3. És ráadásul 720-n felül azért ritka lesz az extrém különbség 4000 vs 3200 között is. -
IreN!CuS
őstag
válasz
- = Zk = - #164 üzenetére
-
sb
veterán
Szerintem elég egyszerű a kérdés.
Ha épp ez az extra (single core) teljesítmény kell akkoréri megmeg tudod venni.Multicore nem éri meg mert sokkal olcsóbb +2-4 maggal többet venni.
A teljesítmény arány közelében sincs az árkülönbségnek. 50e Ft-ról írsz, de legyen 60e a régi proci. Az 5600X 120e. Kétszer gyorsabb?
-
nemszabad
tag
Az 5950X büntet.
Elképesztő ugrás van itt-ott:
[link]
Nincs is bench, ahol kikapna a csúcs piros.
A felvett teljesítmény szintén komoly a 10900k-hoz képest (226 vs 301 W).
Játékban adok-kapok, de házon belül az előző csúcshoz képest látványos a fejlődés.
Az ár is ugrott, de nyilván az AMD sem Robin Hood... -
válasz
Pharotek #169 üzenetére
Hogy egy kicsit eloszlassuk a felreerteseket. Nem maga a regisztraciod ideje volt a lenyeg, hanem, hogy az elmult 3 evben, miota a forumon vagy, a mai napig, ezt a topicot leszamitva 0, azaz zerus szakmai hsz-ed volt. Itt most hirtelen kibontakoztal, raadasul jo kis fanboy content-tel... nah kerlek ilyet altalaban a jo oreg alvo masodregisztracioktol lehet latni
-
Yeffy
veterán
szerintem sem, de manapsag sose lehet tudni.
en bizom bennuk, jol csinaljak, miota Lisa vezeti a ceget. ahogy abban is, h kicsit meg megerosodnenek, aztan a masik oldal is mutat valamit, es elkezdodik vegre egy ertelmes adok-kapok. ahogy remelhetoleg GPU fronton is.ideje mar.
-
Pharotek
csendes tag
válasz
CsigaGyilkos #161 üzenetére
Na így kell ellenérvelni. Nem egyből arra menni hogy mikor regisztráltam ide.
-
Yeffy
veterán
igen, ezt abszolut osztom, intelt nem feltem attol, h elobb-utobb megint odacsap. kell nekik a bevetel, h fejlesszenek tovabb, ne legyen az, mint az A64-es idok utan.
oszinten remelem, h nem lesz, es h az arak sem szallnak el tulsagosan. kell a verseny, megha most kicsit egyoldalu is lett. mellette megnezni, hany %-on van meg csak az AMD, asszem' rajuk fer egy kis penzmag. csak ne kapjanak verszemet, es/vagy ne kenyelmesedjenek be.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
antikomcsi #162 üzenetére
-
LGG555
aktív tag
válasz
- = Zk = - #160 üzenetére
125W a TDP -je es 2 maggal kevesebb dolgozik benne mint a Ryzen 9 3900x -ben.
-
antikomcsi
veterán
válasz
- = Zk = - #160 üzenetére
Hááát, Te csak nem bírsz magaddal! Figyeld meg, hogy házhoz jössz a pofonért!
-
Lehet hogy igazad van. Ezt a kalkulációt sokan mondták már, de általában a dolláros árról átszámított árfolyamon is be lehet szerezni az adott alkatrészeket csak nem startkor. Nekem ez a tapasztalatom! Ritkán veszek startkor alkatrészeket pont a készlethiány, magasabb árak miatt. Ha ezt így végiggondolta az AMD és szándékos az árazás, akkor valóban kicsit fölé lőtt ! Egyelőre a 3700x is jó még nekem.
Majd meglátom lesz e helyette 5800x/5900x!
Tóth Vikthor#147: Az, hogy jobb vétel lenne egy Inteles gépet összerakni nem tudom... De az is biztos, ha most 10900K konfigom lenne nem dőlnék a kardomba. Vga fronton más a helyzet ha hihetünk bemutatón látott grafikonoknak! De én jelenleg nem építenék Intel konfigat ha most terveznék továbbra sem. Meg is mondom miért! Az érkező 6800x/6900x kártyák nagyon ígéretesnek tűnnek és a felső kategóriába még a kicsit drága AMD -s procikkal is jobb ár/teljesítményt fogsz elérni AMD/Radeon párossal, mint egy Intel/NV vonallal! Nem álltam neki utána számolni + ez még a jövő zenéje, de cirka ~150K-200K simán spórolsz azonos vagy jobb teljesítmény mellett. Ez azért mindenképp BB. Igaz akik olcsóbb alsó vagy középkategóriába vártak/keresnek alkatrészeket, nekik ez egyelőre nem vigasz! -
paprobert
őstag
válasz
paprobert #149 üzenetére
És ugyanilyen szempont szerint, a "kompromisszummentes CPU" az unlockolt 4c/8t i7 volt a sok-sok éves Intel stagnálás idején, $330-350 dollár között bármelyik generációban.
Ezt most meg tudjuk kapni az AMD-től $300-ért az R5 5600X személyében. Ugyanaz a státusz, $30-$50 árengedmény.
Nem sokat változott a vásárló helyzete ennyi idő alatt, úgy gondolom.
-
South Velen
addikt
válasz
hibavissza #154 üzenetére
Hát én nagyon remélem, hogy ezek az árak jelentősen esni fognak.
Sokkal drágabb pl. a Zen2-nél is, mint amennyivel gyorsabb.
Régen ez úgy ment hogy az új gen jött a régi ár helyére és lejjebb tolta a régi gen árát. Ma ez már álomvilág.
Most meg még a teljesítmény arányánál is drágább lett az új.
Mi a tanulság? Hogy egyik cég sem szeretetszolgálat.
Nyilván felmérték hogy így is meg fogják venni. Bár szerintem túltolták a dolgot. -
Pharotek
csendes tag
válasz
hibavissza #154 üzenetére
Pontosan ennyit szerettem volna elmondani. És egyből a 3 éves regisztrációm
-
-
South Velen
addikt
válasz
CsigaGyilkos #151 üzenetére
Samsung B-Die, de főleg Micron E-Die. (Órajelben még jobb ez utóbbi és olcsóbb.), Illetve Micron B-die is jó.
Hynix nem tudom mit megy max. de a zen2 topikban a 3800-at azért kihozzák belőle. De mindenképpen gyengébb mint a fenti chipek
-
válasz
South Velen #141 üzenetére
Ezt jó tudni! Gondolom csak a Samsung B-die -al megy ez, a Hynix -es verzióval nem?! Enyém 3600 Cl16 alapból de az még kevés.
-
Ixion77
addikt
válasz
"Minden tesztoldalon ha megnézitek 450-550 dolláros árcédulát rakott az 5800x/5900x cpu -kra! 5900x 200K felett van itthon (meg külföldi oldalakon is
) az azért van mert hiánycikk!"
Téves. Az azért van, mert $549 x 305 x 1,27 = 212 655 Ft. Ennyi a listaára.
Az 5800x-nek pedig $449 x 305 x 1,27 = 173920 Ft
-
paprobert
őstag
Az FX-érában az Inteltől megkapható volt az "elég mindenre" CPU, azaz a 4c/4t i5, $180-$230 közötti nyitóáron, utóbbiak az unlockolt kategóriát jelentették rendre.
Most mennyibe kerül egy "elég mindenre" CPU?
Mert ahogy nézem, az most kb. $150 az AMD oldalán (R5 2600 [$200-on nyitott]), csak közben elfejlődött a technológia, és az "elég mindenre"-hez 6 mag kell.Ez $30 kedvezmény ugyanannak a státusznak az eléréséhez, 5-7 évvel később.
Én inkább úgy látom, egy helyben toporgunk... még mindig. -
- = Zk = -
félisten
itt, igen... Gamepod miatt csak, jól pofozza Oriic...
a mottómat meg még a zen 1 megjelenésekor csórtam egy fórumtárstól... lehet benézek aranyköpéses topikba megint és lecserélem... igazad van, jó régi már#147Tóth Vikthor
óó, nekem ez a fórum már nem tud meglepetéseket okozni ennyi év után... -
Pharotek
csendes tag
válasz
- = Zk = - #142 üzenetére
Az ember ha kiáll egy másik mellett, akkor könnyen célpont lesz belőle.
-
flexxx2
őstag
válasz
- = Zk = - #142 üzenetére
Te is itt maradtál nem? Meg a mottód is beragadt, hány éve írtad?
-
keIdor
titán
Majd jön a rakéta tavasszal és olyan erős sugárral fogja ketté hugyozni ezt, hogy CCX-estől az egész darabjaira hullik majd.
-
yagami01
aktív tag
válasz
NandoXXL #100 üzenetére
- Alzán 144k az i7
A 10ezresek nem hiszem, hogy rossz áron lennének. (persze a Ryzenek ma jelentek meg, a 10k procik meg nem) Ugyan akkor azt sem hiszem, hogy ezzel buknák a versenyt AMD-nél vagy temetni kéne őket. Az emberek kifizetik, hogyha azt tartják jobbnak. A jó ár egy plusz pont, ha nincs jó áron az lehet negatív és nyilván számít, de az ember ilyenkor mérlegel, hogy megéri-e a felárat neki. Nyilván aki dolgozik és számít a sokszálas teljesítmény vagy egyébként a tesztek szerinti XY dolgok jóval jobban megéri az AMD neki valszeg (mert most egy szálon is hasítanak nyers erőben), akkor nincs kérdés, hogy Ryzen. Viszont ha valaki CSAK játszik és az AMD átvette a vezetést a játékoknál is (ezzel kapcsolatban elég eltérőek a tesztek, a többség szerint talán igen, mint nem), hiába drágább, sokan akkor is megveszik. Ha nem erősen márkahűek Intel felé. Azért, mert sokáig Intel mellett is az volt az érv, hogy ő nem dolgozik, hanem játszik és nem mindenki dolgozik és ha 5FPS-el jobb, akkor is jobb, épp ezért választja az Intelt. Na, de ha többségében 5 FPS-el most az AMD jobb, ezen logika szerint kifizetné azt. Hiába drágább. Az első hely, pláne az abszolút első hely mindig feláras volt (szerintem). Hiába AMD, ez ilyen. Ha valaki a csúcson van, csúcsra kerül, drágább lesz. Lásd Intel, Nvidia vagy AMD. Ettől függetlenül nyilván jobban ütött volna alacsonyabb áron ekkora teljesítmény, de ez van. Ettől még én jól sikerült szériának tartom ezt is, főleg, mert a másik frontot is elcsípték. De szerintem a Zen4 lesz a nagyobb ugrás a 2 után.
-
South Velen
addikt
válasz
A 32GB 3200-as Ballistix kitem amit 44ért vettem nyáron simán tudja a 4000 MHz-t. De mennek ezek 4500 Mhz magasságot is.
Nem kell emiatt olyan kitet venni, csak legyen a ramon normális chip.. -
bayarena
aktív tag
Szerintem meg pont hogy nem draga, sot, inkabb olcso. Ha azt nezem, hogy egy abszolut csucskategorias hardware, akkor teljesen korrekt. Azert tunik nektek draganak mert egyreszt szar a forint, masreszt szar a magyar fizetes. De vegyetek mar eszre, hogy ezeket nem a magyaroknak tervezik.
-
Na valami ilyesmi tesztet vártam! Jó kis teszt lett! Bár nagy kár, hogy az 5800 x-et kihagyták!
Értsük már meg, hogy az AMD nem b@szta el az árazást!Ők jól árazták be a terméket! Minden tesztoldalon ha megnézitek 450-550 dolláros árcédulát rakott az 5800x/5900x cpu -kra! 5900x 200K felett van itthon (meg külföldi oldalakon is
) az azért van mert hiánycikk! Hamar befog állni az ára szvsz és akkor lehet normális áron kapni. Kb. jövő tavasz nyárra már lesz elég! Itthoni árakat értsd: Ha nem szállnának el a kereskedők agyilag akkor az 5800x áron kéne mennie az 5900x -nek. Vili? Így már mindjárt másképp fest a dolog! Viszont azért azt figyelembe kell venni, hogy ezekhez akkor memoria kell! 4000Mhz Ram kit az ~110K indul! Szép felárat kell kiadni érte!
Ez akkor fogja megérni, ha az 6800 xt/6900 xt kártyák látványosan gyorsabbak lesznek 5xxx seriaval! -
Pharotek
csendes tag
válasz
- = Zk = - #135 üzenetére
Köszönet, úgy látom nem haltak még ki
-
Még 2-3 generációig biztosan kell emelniük (vagy fenntartani a mostani Zen3 szintet legalább), mert pénzből lehet fenntartani a helyzetüket.
Akármekkora bénázásban van az intel, ők biztos letesznek az asztalra valami durvát ha nem is mostanában, de 5 éven belül biztos, és nem kéne lemaradniuk megint.
Szóval az, hogy 5 év múlva ne nagyon drágán tudj csak intel procit venni és olcsón lassú AMD-t, ahhoz most kell a simán csak drágább AMD proci. -
Yeffy
veterán
válasz
+5000
kar, h dragabb lett, de varhato volt, cserebe egesz jol teljesitenek.
remelem, tovabbra is ezen az uton haladnak, bar az arral valoban jo lenne nem elszallni.majd kiderul...
-
Malibutomi
nagyúr
En nem tudom mi eleg es mi nem, csak azt mondom amit a tesztekben lattam atlag 20% al tuti gyorsabb mint a Zen2 jatekokban, de van ahol joval tobbet is (ilyen 40%-okat) hoz, es az egy generacionyi ugrasnak egyszeruen elkepeszto szerintem.
En szerintem Zen2-rol is megeri valtani, foleg ha az ember beleveszi a hasznalt procija arat.
-
-
flexxx2
őstag
válasz
Malibutomi #113 üzenetére
-
Kansas
addikt
válasz
Nem az 50 dollár a lényeg... nincs rajta más fogáspont.
GN szerint még így is javult az ár/érték arány az előző széria óta... -
Pharotek
csendes tag
Nagyon jól leírtad. Csak kibújt a szög a zsákból. Anno 34 000 ért vettem egy r5 1600 14nm verziót. Ami érdekes módon utána hirtelen 70 000 lett, és le is állt a forgalmazása pikk pakk. És helyükbe érkeztek a csodás R3 3200g - k. Amiknek a teljesítménye szar, viszont már drágábbak mint a fennt említett processzor.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Pharotek #117 üzenetére
Azert kicsit jeleznem mennyire megszoktak itt az emberek a jot hirtelen.
Ha nem lenne AMD es Ryzen ezeken az arakon meg mindig csak 4/8 procikat kapnank evente uj alaplappal es 2-3% fejlodessel Intel bacsitol.
Mikozben az emberek egymast olik a 700dolcsis Nvidia videokartyaert es megveszik 1.5X aron es meg orulnek is neki itt 50! dollar aremelesen megy a hiszti.
-
Kansas
addikt
Többségbe került AMD CPU-kat? Egyelőre 20% az AMD részesedése a desktop piacon, ami így is a legmagasabb 2007 óta... nem is tudom, voltak-e valaha többségben... vagy hogy valaha lesznek-e, szerintem mindenki verné a seggét a földhöz, ha a 40%-ot elérné a részesedésük 10 éven belül...
-
NandoXXL
senior tag
Kinek van itt bármiféle gazdasági képzettsége, némi józan paraszti ésszel úgy hogy piaci trendeket is követte valaha?
Nem kell nagy elemzőnek lenni hogy ha valami balul sül el, akkor mehetnek vissza másodhegedűsnek oda ahol a part szakad, vegetálni megúszva a csődöt nehogy az Intelt elő vegyék, és feldarabolják. -
Juhaszatti
addikt
"Lesznek majd vicces pofák akkor is, amikor a többségbe került AMD CPU-kat kezdik elemezgetni a hackerek is, oszt hirtelen nem az Intel cuccaiban találják sorra a sebezhetőségeket."
Naivitás azt gondolni, hogy nem keresik ezerrel az AMD procikban a sebezhetőségeket, már azóta hogy az Intelnél az elsők kiderültek.
-
-vitya-
őstag
Ez mindig olyan durva, mikor Abu lenyomja a technikai hablagyot ;) de legalább most többet tudok/értek belőle. Kicsit...
-
válasz
NandoXXL #100 üzenetére
Hát igen, ha nyeregbe kerülnek, ugyanúgy viselkednek mint az intel vagy az nvidia. Erre mostanában érkeznek a legjobb példák. Egyik sem jótékonysági intézmény. AMD-vel is csak addig divat szimpatizálni, amíg a szegény hányatottsorsú másodhegedűs kategóriában van. Holott akkor sem azért adta olcsóbban a dolgait, mert jó fej, hanem mert többért nem vennék meg. Most majd bizonyos frontokon fordul a kocka.
Lesznek majd vicces pofák akkor is, amikor a többségbe került AMD CPU-kat kezdik elemezgetni a hackerek is, oszt hirtelen nem az Intel cuccaiban találják sorra a sebezhetőségeket.Mai kép, pont idevág
-
Plexicushio
senior tag
válasz
Naturalist #101 üzenetére
A zIntel meg a manbalok, vérfanok: kettéhugyozva... Persze hogy csípi a szemüket.
Mission Accomplished -
gaborw
tag
Akkor vedd meg az Intelt. Senki nem fog megharagudni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- PlayStation 5
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Mobil flották
- LEGO klub
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest