- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
judas13
addikt
Nagyon köszi a Fontos Infót a gyártás stb kapcsán!
- szintén friss, hogy a kereskedőnk is szabadkozott máma, hogy többet magammal együtt nem tudja nekünk elküldeni a telefonokat, mert a kinti partnerétől semmitmondó üzeneteket kap, konkrét dátumok, leszállitások nélkül, ez így neki is nagyon kellemetlen - előre utalás révén nekünk meg még inkább...
Felajánlott "cserét" Elephone P7-8000 és hasonlók figyelembevételével....lehet, hogy bekérjük valamelyik más márka - hasonló tudású mobilját, mivel már nem tudunk tovább várni, a fentiek elolvasása után meg pláne nem....:/P 7000-es fasza amúgy? Lehet, h P8000 lesz.....
-
judas13
addikt
Az korrekt ár igen én is többek között tőlük akartam - de dotálják îgy "mindegyis",hogy honnan és mennyiért is lesz a végére....csak ez a várakozás....
Igen elfogyott mindenhol...talán nem véletlenül.....nagyon ütős a darab. Bambusz lesz ez is.
Majd îrd meg mennyi idő alatt jött meg+ benyomások plz
....................novinyul
Az a nanoréteg az újlenyomat csökkentésére milyen lett?
A smart voiceal mit irányîthatok kikapcs,bekapcs, zene?
Fókusz tényleg gyors?
Fülessel zene és mennyi idö alatt jött meg?Röviden ennyi
-
judas13
addikt
+ smokin és akit érdekel még
Pont egy hónapja rendeltük meg....eddig még szinte semmire sem
kellet ennyit várni kintről mint erre....de a
különböző fizetési okok miatt (céges vonal) sajnos egy magyar szürke importőrt is be kellett vonni az ügyletbe, (androidmobils.....)ki nem igazán kommunikál a kérdésben, hogy merre van a cucc, hol is tartunk îgy egy hónap utàn már!!?Ezt îgy tehát senkinek nem ajánlom!Akit foglalkoztat a kérdés az EU kereskedőházas vonalat nézzen pár napos szállîtással kb 200$-os vámmal , áfával lerendezett árral akár 2év garival is - láttam.....mi is ezt tettük volna de mint mondtam sajna nem lehetett...
Ennyiért rohadtul megéri sztem...... -
judas13
addikt
nem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest