- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bargain
tag
válasz
bodicsaba #157 üzenetére
Szuper kis minőségi telefon, működik hibátlanul minden funkciója. Semmi akadás nincs rajta, szépen folyamatosan fut a rendszer. Azt a gyári védőfóliát gyorsan le kell róla rántani, mert azzal tényleg pontatlan volt a kijelző és erősen kellett nyomkodni. Anélkül már nagyon pontos és érzékeny és egy tempered glasst venni kell rá. Az akksi tényleg csak közepes benne, a telefon kompakt, vékonysága miatt nem fért bele nagyobb, de így is elmegy takarékos használattal 2 napot, nyüstölve este töltőre kell rakni.
Nincs ezzel semmi nagyobb gond. -
Bargain
tag
válasz
Ferike81 #139 üzenetére
Szépen összefoglaltad, tényleg jó kis telefon ez. Olyannyira jó, hogy nem is adom el , itt marad a családban, megkapta a feleségem és imádja. A wifi problémád az érdekes, reméljük szoftveres probléma lesz. A Rom cserével nem veszted el a garanciát abban az esetben, ha az gyári Doogee honlapról letöltött eredeti, mindenféle módosítás nélküli firmware. Azért adja ki ezeket a frissítéseket a gyár, hogy a kezdeti szoftver problémákat orvosolja, a bug-okat javítsa. Nyugodtan letöltheted és felrakhatod, semmi jogvesztő következménye nem lehet. Vagy megvárod, amíg csinálnak belőle egy OTA frissítő verziót. Gondolom lesz erre is, mert a F5-re nem rég jött egy OTA jelzés, azt le is frissítettem.
Néha nyomj rá a szoftverfrissítésre, szerintem rövidesen jön majd.
De ha belaktad már a telefont, csinálsz egy backup-ot, és felrakhatod az új Rom-ot, utána restore. Nálam mindenképpen megérte, teljesen jó lett az akku idő, a kamerát is jobbnak találom. Hátha javít a wifi problémádon is. -
Bargain
tag
-
Bargain
tag
válasz
Ferike81 #114 üzenetére
Nekem egy Xiaomi Redmi Note 4g van. Összehasonlítottam a két teló wifijét. 10 m-re a routertől egy 40 cm és egy 10 cm téglafalon át kb forma- forma a wifi vétel.
A GPS egyenesen baba.
Bent vasbeton födémes ház közepén gyorsan pozicionál. Nyilván szabad ég alatt jobb értékek adódnak mint ez:Erősen javaslom az új rom telepítést. Már most látszik, hogy az akku idő sokkal de sokkal jobb.
Faszányos kis telefon lesz ez.
Egyre jobban tetszik. -
Bargain
tag
válasz
Ferike81 #111 üzenetére
Neked kell letölteni és manuálisan felrakni a telóra:
Driverek gondolom már gépeden vannak, az felismeri F3 Pro-nak.
Tiszta telepítés lesz, minden beállítás adat el fog veszni a telefonról.
A telefon Fejlesztői lehetőségek beállításaiban bekapcsolod a USB hibakeresés gombot.
A telefont -t feltöltöd, lehetőleg teljesen.
Kikapcsolod.
Még nem rakod rá a számítógépedre.Letöltöd a Rom-ot, kicsomagolod egy könyvtárba a gépeden.
Letöltöd innen az SP Flash Tool legutolsó verzióját és kicsomagolod a gépedre:
Könyvtárából elindítod a flash_tool.exe-t.
A Scatter-loading gombra nyomva megkeresed a gépedre kicsomagolt Rom file struktúrájában a scatter file-t és betallózod.
Rányomsz a Download zöld nyíllal jelölt gombra, itt máshoz nem nyúlsz.
A feltöltött és kikapcsolt telefont rádugod a gépedre egy jó minőségű USB kábellel.
A telepítés magától lefut, a számítógépeden a telepítés végén egy nagy zöld pipa jelzi, hogy rendben történt minden.
Biztonsággal lehúzhatod most már a gépről a telefont és bekapcsolhatod és rajta lesz az új Rom.
Nekem simán felment az este most próbálgatom.
Akksi idő sokat javult az már látszik. -
Bargain
tag
Felraktam ezt az új Rom-ot, tényleg javult a helyzet akksi fronton is.
Kamera szoftver bug nem oldódott meg még, de valóban el lehet lenni a gyárival is, kézi beállításokkal lehet jó képeket csinálni.FlashTool-al egyszerűen felmegy a Rom hiba nélkül.
Root-onli nem tudtam, pedig próbáltam vagy 4 root-olót.
Írjad ide be, hogy kinek és mivel sikerült.
Jöhet a link is.
Köszi. -
Bargain
tag
válasz
Ferike81 #105 üzenetére
Lesz...
Big bug, camera bug. Nem hajlandó menni semmi mással csak a saját szoftverével. Más kamera alkalmazást telepítesz lefagy azonnal. Törlés után már a sajátjával sem, újra kell indítani a telefont.
Kamera automatán nem túl szép képeket készít, pro módban kell állítgatni, ha jobb minőséget akarsz.
Akksi rettentően harmatos. Nálam gyorsan lemerül aktív használattal. Optimalizálatlan még a szoftver szerintem.
Tegnap kijött a legfrissebb Rom, letöltöm, felrakom meglátjuk javít-e a kamera problémákon, meg egyebeken. -
Bargain
tag
Egyetértek. Itt van a kezemben egy fehér F3 Pro és egy F5 ezüst színben.
1 nap tesztelés után:
Ez az F3 pro egy nagyon szép, elegáns remek kis telefon. Ez a mart fém ház és a gyöngy fehér üveg hátlap nagyon felviszi. Gyönyörű női telefon ebben a színben.
Az alkalmazott fém és az üveg természetesen megdobja a teló súlyát, nehezebb, mint a full műanyagból készültek, de nekem ez sokkal jobban tetszik, egyértelműen érződik amikor a kezedbe veszed, hogy ebben bizony benne van az anyag. Kicsit nehéz, de mégis jó megfogni, olyan komfortos, kezedbe simulós érzete van. Kiváló minőségi telefon érzete van. És az is szerintem.Amit próbáltam fontosabb dolgokat, telefon, wifi, GPS, alkalmazások nyitása, zárása , kamera stb mind gyorsan és gördülékenyen működik. Hiába a MTK6753 64bit Octa Core, 3 Gb RAM -ban van tartalék, nem okoz gondot neki semmi. Kijelzője gyönyörű, kiváló betekintési szöggel. 4G: FDD-LTE 800/1800/2100/2600MHz, tudja B20-at is, ami itthon sokaknak nagy előny.
Láttam már sok kínai telefont, így mondhatom, hogy ez egy remek vétel ár/érték arányban, ebben az 50-55 ezer Ft-os ársávban. Akinek nem kell lapát, az ezzel az 5" kijelzővel egy nagyon jól kezelhető, szép telefont kap a pénzéért.
Az F5 az meg egy egyértelműen férfiaknak készült telefon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Autós topik
- EA Sports WRC '23
- OpenMediaVault
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- TV antenna és jelerősítés
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest