- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- iPhone topik
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Irogep
csendes tag
Szia
Kínából rendelték és elég sokat várt rá ő is. Még nem indult be ez rendesen úgy látom.
Mivel 5 col és HD eszi az aksit, úgyhogy az átlag másfél napot hozza kb.
Mondjuk ugye ez attól függ mire használod és mennyit.
Tényleg vicc, hogy agy TFT 4,5 colos képernyő is teljesen élvezhető szerintem még filmezésre is, és mennyivel kevésbé ette az aksit. De hát fejlődni kell...
Nekem is 5 col van HD vel és eszi is rendesen az aksit.
A rendszert meg nyilván fejlesztik majd. Remélem is, mert már az új Huaweieken is az van.
Úgyhogy jó teló ez szerintem tényleg. Remélem mihamarabb megkapod -
Irogep
csendes tag
Szia
Egy ismerősömnek van már, mint írtam feljebb.
És idegesített, hogy a viber nem működik rajta rendesen. De azóta már megtudtam, hogy ez az új szar kiforratlan android 5.1 hibája. Amúgy rájöttünk, hogy működik a viber , ha nem seprűzöd ki, hanem hagyod futó alkalmazásnak.
Ami hiánya az a led lámpa. De hosszas keresgélés után találtunk egy jó képernyő értesítő app-ot.
Ez az elmulasztott hívásokat és e-maileket mutatja a képernyőn. Egyszerű és jól működik, nem úgy mint a többi. és reklám mentes!!!!!
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greatbytes.activenotifications
ez az.
Szóval így már ez sem gond. Meg amúgy a legtöbbször én sem a led miatt nézem meg a telefonomat, hanem időközönként megnézem jött-e valami, szóval lehet a led nélkül élni azért bőven.Ezenkívül maga a telefon nagyon szép és gyors. Nagyon szép képeket csinál. Villámgyorsan töltődik.
Szóval maga a készülék szerintem jó! Az új android szar, de ezt majd javítgatják gondolom.
Mondjuk én Huawei függő vagyok, de szerintem jó készülék ez is.
-
Irogep
csendes tag
Szia :-)
Egy ismerősömnek van egy ilyen telója, a gmail üzeneteket meg az sms-t megkapja, de a viber vagy whatsapp vagy bármely csevegő üzeneteit nem kapja meg.
Ha belelép az app-ban, akkor megkapja az üziket és működik, de ha nincs bene, akkor nem kapja meg.
Elvileg be van állítva, hogy átmnejen zárolt képernyőnél is.
Van valami ötleted, hogy ez a teló hibája, vagy valami még mindig nincs jól beállítva? -
Irogep
csendes tag
Szia,
Szóval az van, hogy megkap mindent viberen és gmailen is, de csak akkor látja, ha belelép.
Tehát a készülék magától nem jelez.
Ezt lehet, hogy javítják szoftveresen, vagy csak valahol nem vettem észre egy beállítást?
A beállításokban az éretsítéseknél beállítottam, prioritást élvezzenek és megjelenjenek az üzenetek. -
Irogep
csendes tag
Sziasztok megint :-)
Szóval sikerült az ismerősöm telójában beállítani a vibert végül.
De a viber és a gmail üzeneteket is hol megkapja, hol nem.
A viberen is sokszor látom, hogy nem elérhető.
Szóval tök összevissza működik. Van mikor megkap mindent, de van hogy nem, vagy csak sokára. A gmailt meg sokszor ki sem jelzi. Csak ha belemegy a levelezésbe akkor látja kapott levelet.
Most valamit lehet szerintetek ezen állítani, csak én vagyok béna, vagy ez egy szoftver hiba?
Van valakinek ötlete?
Előre is köszönöm, ha tud valaki valamit mondani. -
Irogep
csendes tag
Sziasztok!
Egy ismerősömnek van ilyen telefonja, és az a gond, hogy a viber üzeneteket csak akkor kapja meg, ha belelép viberbe. Különben nem észleli.
A másik meg, hogy az email bejövő hangját lehet állítani valahogy?
Előre is köszönöm, ha tud valaki segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpársportok
- Óvodások homokozója
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged