- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
oalex
senior tag
Hát én idestova 8 éve lakok egy nem bejelentett címen és rendszeresen kapok külföldi küldeményt, ajánlott levelet/csomagot, stb. A lakcím kártyámba természetesen nem ez a cím van, de mindent mindig megkapok, csak személyit kérnek, ha postára kell mennem, mert nem voltam otthon.
Lakcímet még soha nem kértek.
-
guszo
csendes tag
Én ma hívtam a t ügyféslszolgálatát. A lány először vissza kérdezett, hogy j900? Majd azt mondta várjak. 20 másodperc múlva azt mondta Omnia? Szeptemberben lesz, de közelebbit nem tud mondani sem időről, sem árról.
Szerintem ez lényegesen valószínűbb mint, hogy 2 hónapig semmi.
-
-
bacsom
csendes tag
Szerintem Libria nem allitott semmit, csak furcsalta (ahogyan egyebkent en is), hogy:
1.) ilyen hirtelen megjelenik a keszulek, szinte minden elojel nelkul
2.) az eddig vonzonak hitt ar (130 korul) hirtelen megugrik... Ez utobbi nekem kulonosen is fajo es nagyon remelem, hogy a Pannonnal kevesebb lesz, vagy az Origos ar tenyleg legalis, Mo-i garanciat takar. Szerintem, miutan az itteni szerkesztoket azzal hitegettek, hogy "meglepoen olcso lesz" es tulajdonkeppen hivatalos forrasbol is tobbszor megerositettek a 130 as arat ez a 150-es arcedula nem volt fair. -
Kobe
veterán
lehetőséged van 5 percen belül szerkeszteni a hozzászólásod, élj vele, ez nem a chat.hu
2, én igen furcsának tartom hogy holnaptól forgalmaznák, 2 érvem is volna: 1, ma beszéltem az üffel,, azt mondták már sokadik érdeklődő vagyok, de még egy tesztkészülék sem nagyon van a birtokukban, náluk a forgalmazás és beszerzés között (csak a samung hungaryn belül) 2-3 nap az átfutás
2, legalább háromszor elmondták, hogy 130 ezer huf lesz az ára, de 135 fölé nem nagyon megy.Konklúzió: fél délután alatt szereztek annyi készüléket, ami végleges stádiumban van hogy forgalmazásra kész, és még ugyanazon délután alatt elvégezték 2 nap munkáját is ? (szigorúan állításaik szerint) Ha a kiállítóstandon prototípus verziót mutogatnak, ezt nehezen hiszem el.... :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest