- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
Luser2000 #904 üzenetére
röviden tömören, sza*ok a 11 nap reményre
nem mondom, hogy a T jó, mert az arany középút a voda és a pannon között percdíjakban, telefonrészletben (pannon 18 hónap x 4800 ft, T 4100 ft 12 hónapon át), telefonárakban, de egy ilyen csalódást kiváltó holmiért nem fogok átmenni Pannonhoz. A 11 napban már csak drukkolok, hogy valaki éljen egy fogyasztó megtévesztése akcióval és rakják meg mindkét céget elég rendesen
jön a HTC Touch HD, eddig sem volt sürgős a telefonvásárlás, cska jó lett volna, megvárom azt....nagyobb kijelző, nagyobb felbontás, szerintem sokkal letisztultabb design, a mobil "testébe rejthető" stylus, nem kell utánakötni pórázon a telefonnak h karcolja szét amint lehet.....a samsungnak és pannonnak meg legfeljebb gratulálni tudok, ígértek itt fűt fát, ilyen fejlesztések, olyan leggyorsabb WM software közben az első vásárlók fele a javított softwareben fél tucat új bugot találtak pillanatok alatt, augusztusi megjelenés, kedvező ár, ajándék házimozi....fenéket, kemény lezsírozott megállapodások egy nálam hitelét vesztette cégtől és wannabe-important mobilszolgáltatótól, és még a társuló félnek sem jut telefon. Röhej. Amikor a szifon elfogyott pillanatok alatt, mindenki hogy fel volt háborodva, h mekkora hűhőt csaptak pár tucat telefonnak....Na, T nél nem cska h boltban megkapod a telefont, hanem van netes készlet is megint. És akkor még szidták a szifont h ilyen hype olyan hype.....nem az volt a kemény, hanem amit a samsung művelt az utóbbi hetekben, 500 ajándékot akartak elsózni de gyanítom max a fele érkezett menyniségileg a telefonból az egész országba.....vicc, mert szifonból elgalább a valós kereslet miatt fogyott el sok, omniánál meg azt hiszik a fejesek, ha nehezen kaphatóvá teszik, akkor az már az exkluzivitás mércéje és jó hírverés. Nem véletlen hogy a pannonnál nincs sehol, nyílván nem éri meg 80 ért eladni a telót és a házimozit, ellenben 150 ért reális áron a telót és házimozit már annál inkább, ha kell, gyere csak szépen a WestEndbe oszt vedd meg 150ért, és még el is magyarázzák hogy jó boltot csináltál....nálam ezzel az ugrálással oylan szinten leírta magát a samsung mobilágazata, hogy a közelébe nem megyek jódarabig.....Nézd meg, körülbelül tuat-2 tucat komoly érdeklődő volt az oniára már a szakmai blogokban, mindnek - nekem is, aki az egyik elgnagyobb várakozó volt - elment a kedvem és felfordult a gyomrom a telefontól. -
Squirrel
őstag
válasz
Luser2000 #901 üzenetére
Szerinted mivel töltöttem a héten az összes délutánomból 1 órát? Végigtelefonáltam mindegyik helyi pannon shop-ot, végül egy ismerőst is megkérdeztem, hogy járjon utána a dolognak és 2 különböző helyről is azt hallottam vissza, hogy 1 db érkezett és az a főnöké lett a mozival együtt. Következő szállítmány majd csak a jövő hét közepe lesz. Tegnap voltak fenn áruért, kérésemre akartak hozni Omniát, de már Pesten sem adtak nekik a raktárból, mert állítólag ott is elfogyott...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Hálózati / IP kamera
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest