- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
válasz
Bathory Peti #74 üzenetére
Olvasd végig ezt a cikket:
[link]
Nemrég jelent meg a mobilarénán.Ez a cikk az iPhone-ra MÉG nem vonatkozik, mert ekkor még CSAK a T-Mobile forgalmazta Magyarországon és a garancia is csak az ő területük volt, de sztem ez akkor meg fog változni amikor a Vodafone és a T is elkezdi forgalmazni a 4-et, és belép a hivatalos Mo.-i Apple is, náluk is lehet majd élni a jogokkal.
De még ez nem tiszta, és még egyenlőre nem tudni, hogy hogyan alakul majd.
Mindenesetre várnék majd egy hasonló cikket az iPhone 4 hazai megjelenése után is és akkor kiderül.Az előbb említett pdf, hsz-ben kiemelt része erről szól, persze ha olyan helyről vásárolsz iPhone-t ahol a gyártó garanciájától eltérő feltételek vannak és a forgalmazó vállal rá garanciát akkor ez nem él.
pl ha az AT&T-nél veszel egy i4-et, és a garancia levélben az AT&T van feltüntetve mint garancia vállaló, akkor értelemszerűen ők nem tudnak rá világgaranciát vállalni mert csak az USA-ban vannak jelen, de ha Apple garancia van rá akkor más a helyzet, ott élhetsz a jogaiddal itthon is. Ha éppen venni akarsz i4-et egy apróban akkor kérd meg az eladót, hogy küldje el neked fényképen a garancia levelet, és ott el tudod olvasni ki vállalja rá a garit.
Nem csak az iPhone esetében van ez így, nekem pl. az iPod Touch-om sem világgaranciás, mert a bolt vállalt rá garit és ha meghibásodott volna csak a vásárlás helyére vihettem volna vissza, vagyis nem Apple garis volt, csak már lejárt (3éves).
De pl. a TV-nk esetében más a helyzet, hiszen ott már a gyártó vállal garanciát (Samsung), és külföldön is elmehetnék egy samsung szervízbe, és javítanák ott is. -
joey04
titán
válasz
Bathory Peti #69 üzenetére
simán, semmi gond, sőt ha igazad van, akkor megköszönöm, mi több az aprós modekerben jelezni fogom, hogy erre figyeljenek az i4et világgarival hirdetők esetében
-
joey04
titán
válasz
Bathory Peti #67 üzenetére
a világgarit majd én megnézem. nem érdekel ki írja a hozzászólást, csak azt láttam, hogy a gyári független kipróbálási garival 290k vagy mennyi. na ez gusztustalan.
kifüggetlenített sz*rt lehet kapni 200 alatt is már. max 230ba mennek a gyári független (elvileg) világgarisok. itt most az ár szempontjából talán lényegtelen is a gari, te ugrottál neki ennyire..
na de ez már tényleg off -
joey04
titán
válasz
Bathory Peti #63 üzenetére
a kipróbálási gari mindenképpen gáz.
a világgarinak majd én utánanézek iphone kapcsán. azt tudom macbook esetében működik a világgari. ha nem is személyes, de tapasztalatgondolom te erre gondolsz.
az idézet pedig nem Handrástól van, csak egy hozzászóló.
-
Bathory Peti
aktív tag
válasz
Bathory Peti #64 üzenetére
De a szeretett handras oldalán is megtalálhatod a bejegyzést.Idézek belőle
Wölfchen!
Foglalhatod a jegyet! De! Az iPhone-ra nincs világgarancia! Csak a vásárlás országában lehet a garanciális jogokat érvényesíteni, máshol szóba sem állnak veled. Ha abból indulok ki, hogy milyen “ütős” az iPhone 4 akkor elképzelhető, hogy hiánycikk lesz és esetleg nem kapsz. Akkor meg körülnézel Rómában! -
joey04
titán
válasz
Bathory Peti #59 üzenetére
Ott valami bűzlik.
gyári független,US,black:292900Ft.
ilyen nem létezik. Ott nem árulják kártyafüggetlenül.
A garancia meg világgari. Akkor mi ez a kipróbálási? lol.
most ahogy néztem 220-240 között mennek a valóban gyári független, bontatlan i4-ek. az sok(k)------------
szép az az s100 nagyon... mi lesz helyette, ha azt is eladod?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Tesla topik
- ZIDOO médialejátszók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest