- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bathory Peti
aktív tag
Köszi elolvastam és a második oldalon rögtön ezt találtam.Idézet jön:
Elméletben valahogy úgy, hogy vásárolok magamnak egy Apple terméket, mondjuk egy Mac-et vagy egy iPodot, amit elkezdek használni. Hangsúlyoznám, hogy az iPhone nem témája cikkünknek, azokat ugyanis hazánkban hivatalosan a T-Mobile forgalmazza, tehát a garanciáztatásukért is ők a felelősek:
Ezt modták nekem az apple-nél is hogy a kinti telefonommal nem tudnak foglalkozni,ugyanis ök nem foglalkoznak az iphonek garanciális szervizével,csak a szolgálltató,de mivel még hazánkban nem kapható,ezért csak az adott országban tudom érvényesitetni a garanciát ahol vettem.Ha megjelenik kis hazánkban is az iphone 4 hivatalosan,akkor is csak a szolgáltatóhoz lehet majd viszavinni a készüléket ahogy ez a 3g és 3gs esetében is történik.
-
Bathory Peti
aktív tag
Bocs annak idején akartam venni egy fehér iphone 4-et amire privátban az eladótol ezt a választ kaptam,nem fedem fel a kilétét,ez alapján néztem utána és sajnos igaza volt.
Idézet:
Volt szamla es garancia, de ilyen h "vilaggarancia" nem letezik. Az elado szolgaltato ervenyesiti a garanciat, ertelem szeruen ez esetben az AT&T USA lett volna.
Azert irok mult idoben mert elkelt a keszulek.
Ha iPhone as a gift opcioval vasarolsz, akkor az ar a duplaja ($600) es fuggetlen a telefon, de ez esetben is az adott szolgaltato (AT&T) allitja ki a szamlat es a gar levelet. Ezt a magyarorszagi Apple kepviselet szervize (StarKing / iStyle) mondta nekem amikor felhivtam oket. Nem is tudom miert irogatjak forumon az ilyen dolgokat, h pld. a svajci Apple Store-ban vasarolt keszulek Magyarorszagon is garanciaztathato. Nem nem garanciaztathato, csak a vasarolt orszagban, azaz Svajcban, a svajci hivatalos Apple szervizcentrumban.
Tudom mert ez volt a 3. 10-es iPhone4 szallitmany telefonom, amit vettem az USA-bol ebayen keresztul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steam Deck
- LEGO klub
- Milyen autót vegyek?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged