- Poco F7 – bajnokesélyes
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bathory Peti
aktív tag
Köszi elolvastam és a második oldalon rögtön ezt találtam.Idézet jön:
Elméletben valahogy úgy, hogy vásárolok magamnak egy Apple terméket, mondjuk egy Mac-et vagy egy iPodot, amit elkezdek használni. Hangsúlyoznám, hogy az iPhone nem témája cikkünknek, azokat ugyanis hazánkban hivatalosan a T-Mobile forgalmazza, tehát a garanciáztatásukért is ők a felelősek:
Ezt modták nekem az apple-nél is hogy a kinti telefonommal nem tudnak foglalkozni,ugyanis ök nem foglalkoznak az iphonek garanciális szervizével,csak a szolgálltató,de mivel még hazánkban nem kapható,ezért csak az adott országban tudom érvényesitetni a garanciát ahol vettem.Ha megjelenik kis hazánkban is az iphone 4 hivatalosan,akkor is csak a szolgáltatóhoz lehet majd viszavinni a készüléket ahogy ez a 3g és 3gs esetében is történik.
-
Bathory Peti
aktív tag
Bocs annak idején akartam venni egy fehér iphone 4-et amire privátban az eladótol ezt a választ kaptam,nem fedem fel a kilétét,ez alapján néztem utána és sajnos igaza volt.
Idézet:
Volt szamla es garancia, de ilyen h "vilaggarancia" nem letezik. Az elado szolgaltato ervenyesiti a garanciat, ertelem szeruen ez esetben az AT&T USA lett volna.
Azert irok mult idoben mert elkelt a keszulek.
Ha iPhone as a gift opcioval vasarolsz, akkor az ar a duplaja ($600) es fuggetlen a telefon, de ez esetben is az adott szolgaltato (AT&T) allitja ki a szamlat es a gar levelet. Ezt a magyarorszagi Apple kepviselet szervize (StarKing / iStyle) mondta nekem amikor felhivtam oket. Nem is tudom miert irogatjak forumon az ilyen dolgokat, h pld. a svajci Apple Store-ban vasarolt keszulek Magyarorszagon is garanciaztathato. Nem nem garanciaztathato, csak a vasarolt orszagban, azaz Svajcban, a svajci hivatalos Apple szervizcentrumban.
Tudom mert ez volt a 3. 10-es iPhone4 szallitmany telefonom, amit vettem az USA-bol ebayen keresztul.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Elektromos autók - motorok
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 16 Pro White Titanium (07.25-ei vásárlás)
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő