Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bathory Peti
aktív tag
Bocs annak idején akartam venni egy fehér iphone 4-et amire privátban az eladótol ezt a választ kaptam,nem fedem fel a kilétét,ez alapján néztem utána és sajnos igaza volt.
Idézet:
Volt szamla es garancia, de ilyen h "vilaggarancia" nem letezik. Az elado szolgaltato ervenyesiti a garanciat, ertelem szeruen ez esetben az AT&T USA lett volna.
Azert irok mult idoben mert elkelt a keszulek.
Ha iPhone as a gift opcioval vasarolsz, akkor az ar a duplaja ($600) es fuggetlen a telefon, de ez esetben is az adott szolgaltato (AT&T) allitja ki a szamlat es a gar levelet. Ezt a magyarorszagi Apple kepviselet szervize (StarKing / iStyle) mondta nekem amikor felhivtam oket. Nem is tudom miert irogatjak forumon az ilyen dolgokat, h pld. a svajci Apple Store-ban vasarolt keszulek Magyarorszagon is garanciaztathato. Nem nem garanciaztathato, csak a vasarolt orszagban, azaz Svajcban, a svajci hivatalos Apple szervizcentrumban.
Tudom mert ez volt a 3. 10-es iPhone4 szallitmany telefonom, amit vettem az USA-bol ebayen keresztul.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Natural Titanium Titán stílus, Pro teljesítmény - 2028. 07. 19
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, Galaxy AI 2028. 02.
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest