- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
MemphisHU
csendes tag
Sziasztok!
Valaki nem tudja, hogy hogyan lehetne Android 2.1-ről 2.3-ra frissíteni?
Az "Update Notifications" alkalmazás azt mondja, hogy nincs internet kapcsolat, pedig van... -
Švejk
őstag
frissítés: 50K, SpeedShop!!!
-
Švejk
őstag
Megkésve bár, de törve nem: a SpeedShop-nál lement 60K-ra az ára, annyiért még szerintem 2012-ben is egész jó vétel, a Neo V, meg Ray, Meg Optimus Black mellett is megállja a helyét, egy probléma van, a problémát meg úgy hívják, hogy OT-995...
-
joey04
titán
-
Bounasieaux
csendes tag
Nem rossz, nem rossz de semmi előnye nincs kb az egyéb ilyen szintű telefonokhoz képest... Az összes többi csúcskészülék olcsóbb és kb ugyanilyen vagy jobb. Kinézet pedig... Az Acer Liquid szerintem eszméletlen jól nézett ki de ez..
-
Bathory Peti
aktív tag
Köszi elolvastam és a második oldalon rögtön ezt találtam.Idézet jön:
Elméletben valahogy úgy, hogy vásárolok magamnak egy Apple terméket, mondjuk egy Mac-et vagy egy iPodot, amit elkezdek használni. Hangsúlyoznám, hogy az iPhone nem témája cikkünknek, azokat ugyanis hazánkban hivatalosan a T-Mobile forgalmazza, tehát a garanciáztatásukért is ők a felelősek:
Ezt modták nekem az apple-nél is hogy a kinti telefonommal nem tudnak foglalkozni,ugyanis ök nem foglalkoznak az iphonek garanciális szervizével,csak a szolgálltató,de mivel még hazánkban nem kapható,ezért csak az adott országban tudom érvényesitetni a garanciát ahol vettem.Ha megjelenik kis hazánkban is az iphone 4 hivatalosan,akkor is csak a szolgáltatóhoz lehet majd viszavinni a készüléket ahogy ez a 3g és 3gs esetében is történik.
-
zsigus
őstag
válasz
Bathory Peti #74 üzenetére
Olvasd végig ezt a cikket:
[link]
Nemrég jelent meg a mobilarénán.Ez a cikk az iPhone-ra MÉG nem vonatkozik, mert ekkor még CSAK a T-Mobile forgalmazta Magyarországon és a garancia is csak az ő területük volt, de sztem ez akkor meg fog változni amikor a Vodafone és a T is elkezdi forgalmazni a 4-et, és belép a hivatalos Mo.-i Apple is, náluk is lehet majd élni a jogokkal.
De még ez nem tiszta, és még egyenlőre nem tudni, hogy hogyan alakul majd.
Mindenesetre várnék majd egy hasonló cikket az iPhone 4 hazai megjelenése után is és akkor kiderül.Az előbb említett pdf, hsz-ben kiemelt része erről szól, persze ha olyan helyről vásárolsz iPhone-t ahol a gyártó garanciájától eltérő feltételek vannak és a forgalmazó vállal rá garanciát akkor ez nem él.
pl ha az AT&T-nél veszel egy i4-et, és a garancia levélben az AT&T van feltüntetve mint garancia vállaló, akkor értelemszerűen ők nem tudnak rá világgaranciát vállalni mert csak az USA-ban vannak jelen, de ha Apple garancia van rá akkor más a helyzet, ott élhetsz a jogaiddal itthon is. Ha éppen venni akarsz i4-et egy apróban akkor kérd meg az eladót, hogy küldje el neked fényképen a garancia levelet, és ott el tudod olvasni ki vállalja rá a garit.
Nem csak az iPhone esetében van ez így, nekem pl. az iPod Touch-om sem világgaranciás, mert a bolt vállalt rá garit és ha meghibásodott volna csak a vásárlás helyére vihettem volna vissza, vagyis nem Apple garis volt, csak már lejárt (3éves).
De pl. a TV-nk esetében más a helyzet, hiszen ott már a gyártó vállal garanciát (Samsung), és külföldön is elmehetnék egy samsung szervízbe, és javítanák ott is. -
Bathory Peti
aktív tag
Bocs annak idején akartam venni egy fehér iphone 4-et amire privátban az eladótol ezt a választ kaptam,nem fedem fel a kilétét,ez alapján néztem utána és sajnos igaza volt.
Idézet:
Volt szamla es garancia, de ilyen h "vilaggarancia" nem letezik. Az elado szolgaltato ervenyesiti a garanciat, ertelem szeruen ez esetben az AT&T USA lett volna.
Azert irok mult idoben mert elkelt a keszulek.
Ha iPhone as a gift opcioval vasarolsz, akkor az ar a duplaja ($600) es fuggetlen a telefon, de ez esetben is az adott szolgaltato (AT&T) allitja ki a szamlat es a gar levelet. Ezt a magyarorszagi Apple kepviselet szervize (StarKing / iStyle) mondta nekem amikor felhivtam oket. Nem is tudom miert irogatjak forumon az ilyen dolgokat, h pld. a svajci Apple Store-ban vasarolt keszulek Magyarorszagon is garanciaztathato. Nem nem garanciaztathato, csak a vasarolt orszagban, azaz Svajcban, a svajci hivatalos Apple szervizcentrumban.
Tudom mert ez volt a 3. 10-es iPhone4 szallitmany telefonom, amit vettem az USA-bol ebayen keresztul. -
Én nem értem a gyártok, hova készítik ezeket az óriási modelleket, a dell nek az új jövevénye is akkora már majdnem , mint egy mini laptop.
A zseb-be, hogy férnek el.. -
zsigus
őstag
[iPhone 4 Garancia (pdf)]
38.oldaltól magyarMinden országokban más jogai vannak a vásárlónak (és persze a gyártónak), és úgy járnak el ahogy az adott ország törvényei kérik.
"JELEN KORLÁTOZOTT
JÓTÁLLÁSRA AZON ORSZÁG TÖRVÉNYEI ÉRVÉNYESEK, AHOL A
TERMÉKET MEGVÁSÁROLTÁK. AZ APPLE, A JELEN KORLÁTOZOTT
JÓTÁLLÁS SZERINTI JÓTÁLLÓ FÉL E DOKUMENTUM VÉGÉN AZON
ORSZÁG VAGY RÉGIÓ SZERINT KERÜL AZONOSÍTÁSRA, AHOL A
TERMÉKET MEGVÁSÁROLTÁK"Külföldről rendelt termékek:
"FOGYASZTÓI JOGOK ÉS KORLÁTOZÁSOK. AZON FOGYASZTÓK
SZÁMÁRA, AKIKET A VÁSÁRLÁS ORSZÁGÁBAN, VAGY HA AZ ETTŐL
ELTÉR, A TARTÓZKODÁSI ORSZÁGBAN FOGYASZTÓVÉDELMI
TÖRVÉNYEK VAGY ELŐÍRÁSOK VÉDENEK, A JELEN JÓTÁLLÁS ÁLTAL
BIZTOSÍTOTT LEHETŐSÉGEK KIEGÉSZÍTIK"Tehát a külföldön vett termékeket is elvileg kötelesek itt javítani vagy cserélni, DE ez az adott ország fogyasztóvédelmi szabályai miatt változhat.
-
Napfénysüti
nagyúr
Az korrekt lenne mert ha világgarival hirdetik és mégsincs rá olyan akkor sokan bedőlhetnek aztán ha gond lesz akkor meg szívják a fogukat.
Sajna pont az Acernél volt ilyen garis szívás ezért is kérdeztem korábban hogy milyen az Acer itthoni forgalmazása. A honlapjukon meg se említik a telefonokat. -
joey04
titán
válasz
Bathory Peti #69 üzenetére
simán, semmi gond, sőt ha igazad van, akkor megköszönöm, mi több az aprós modekerben jelezni fogom, hogy erre figyeljenek az i4et világgarival hirdetők esetében
-
-
joey04
titán
válasz
Bathory Peti #67 üzenetére
a világgarit majd én megnézem. nem érdekel ki írja a hozzászólást, csak azt láttam, hogy a gyári független kipróbálási garival 290k vagy mennyi. na ez gusztustalan.
kifüggetlenített sz*rt lehet kapni 200 alatt is már. max 230ba mennek a gyári független (elvileg) világgarisok. itt most az ár szempontjából talán lényegtelen is a gari, te ugrottál neki ennyire..
na de ez már tényleg off -
Bathory Peti
aktív tag
Nem pontosan,de a lényeg ebben is benne van.A macre lehet itthon garit érvényesiteni,azt nekem is sikerült.Viszont amikor bevittem a kicsiny telefonomat,elhajtottak messzire,és közölték velem hogy felejtsem el a garanciát itthon,valamint felhivták a figyelmem,hogy Magyarországon nem is lessz gyárilag kártyafüggetlen készülék vásárolható.Magyarul csak a szolgáltatónál vásárolt készüléket,meghibásodás esetén,a szolgáltatohoz kell visszavinni.De szerintem nagyon elkanyarodtunk a témától,örülök hogy ilyen aktívan hozzászolsz az észrevételeimhez és a hozzászólásaimhoz.
-
joey04
titán
válasz
Bathory Peti #63 üzenetére
a kipróbálási gari mindenképpen gáz.
a világgarinak majd én utánanézek iphone kapcsán. azt tudom macbook esetében működik a világgari. ha nem is személyes, de tapasztalatgondolom te erre gondolsz.
az idézet pedig nem Handrástól van, csak egy hozzászóló.
-
Bathory Peti
aktív tag
válasz
Bathory Peti #64 üzenetére
De a szeretett handras oldalán is megtalálhatod a bejegyzést.Idézek belőle
Wölfchen!
Foglalhatod a jegyet! De! Az iPhone-ra nincs világgarancia! Csak a vásárlás országában lehet a garanciális jogokat érvényesíteni, máshol szóba sem állnak veled. Ha abból indulok ki, hogy milyen “ütős” az iPhone 4 akkor elképzelhető, hogy hiánycikk lesz és esetleg nem kapsz. Akkor meg körülnézel Rómában! -
Bathory Peti
aktív tag
nem értem mi büzlik neked,hivatalos xxl gsm honlapja,ott van rajta az ár és a termék,és ezt a világgaranciát el kellene felejteni,mert utána kellene egy kicsit menni hogy Magyarországon hogy lehet a garanciát érvényesiteni.Én utána mentem és elküldtek oda ahol vettem a szuper iphonet.Ha meg most nemsokára elkezdik forgalmazni kicsiny hazánkban a tmobile,és decembertől a vodafone,akkor is csak arra lessz gari,amit itthon vásároltak.Nézz utána,elég nevetséges az egész.Amúgy ha eladom akkor valószinű iphone lessz,de nem 4 az biztos.
-
joey04
titán
válasz
Bathory Peti #59 üzenetére
Ott valami bűzlik.
gyári független,US,black:292900Ft.
ilyen nem létezik. Ott nem árulják kártyafüggetlenül.
A garancia meg világgari. Akkor mi ez a kipróbálási? lol.
most ahogy néztem 220-240 között mennek a valóban gyári független, bontatlan i4-ek. az sok(k)------------
szép az az s100 nagyon... mi lesz helyette, ha azt is eladod?
-
BloodRay
veterán
Röviden ez a telefon ennyiért sz@r.
-
Bathory Peti
aktív tag
válasz
Napfénysüti #57 üzenetére
itt is van és sokkal olcsobb.
-
dobista
tag
Én is várom a BB Torch tesztet! Megörültem, amikor láttam a képen.
-
Bathory Peti
aktív tag
Megmondom őszintén nem tetszik az én acer s100-am sokkal szebb mint ez.Abba is zavar hogy nincs vaku,azthittem egy újabb modelbe ezt már beleteszik.Az ára meg az egekbe szökel.Ennyiért nagyon sok.
-
Rusi
senior tag
válasz
Old FatBoy #47 üzenetére
A teszt ideje alatt kivettem a gyári 2 gigás (mellesleg A-Data márkájú és erősen valószínűleg Class2) kártyát, és átraktam a Milestone-ból a gyári 8 gigásat (ami SanDisk és rá van írva, hogy Class2). Nem ezzel van itt a gond. A 720p felvétel 24 fps-el teljesen jó (a QuickTime szerint 6 Mbit-es a tömörítése), a képminőség szar, ezt pedig nem lehet a kártyára fogni. A színhibák és az életlenség már a fotónál is jelen van, ez minimum szoftverhiba, de elég súlyos (remélhetőleg nem hardveres a dolog, mert az sokkal cikibb).
-
zsigus
őstag
"Viszont az "i" betűs készüléknél nem írtátok ki az árát ,holott bőven a duplája volt ennek és Magyarországon több boltban is árulták horribilis áron."
Nem csak árulták inkább árulják most is:
[iPhone 4 16GB 359990Ft] -
MartOOn
addikt
válasz
Gabesz1019 #51 üzenetére
na a galaxy s egy szutyok... inkább htc.
-
Gabesz1019
senior tag
Ennyiért inkább egy Galaxy S.
-
MartOOn
addikt
nagyon zsír kis gép! nekem tetszik!!! az ára horror ez tény de majd megy lentebb majd megveszem akkor.
-
plus44
veterán
Ott rontották el hogy, ennyi az ára. 100k-ért simán versenyképes lenne, vagy legyen 110-120k maximum, de még így is nagyon húzós lenne.
-
#Morcosmedve
veterán
a Veres Péter úzi videó nagyon durva olyan szinten tulszaturál, a kék és a piros szineket pedig mind2 videón elrontja...de ha belegondolounk ezen kivül (ár?!) minden megvan...és én még mindig azt vallom ha fényképező kell vegyen azt és ne csodát 5mp ről...az annyira jo h ekkora kijelzön (wvga) jól mutat!
üdv! -
Old FatBoy
aktív tag
Szerintem a 720p-s felvételt ki kellett volna próbállni egy olyan microSD-vel is ami legaláb clas4-es.
Én a motorolaxt720-al szívtam meg mert clas6-os kártyát ígértek mellé és valójában clas2-vel szállították,én meg csak hörögtem a darabos felvételen.
A fotók minősége még javulhat nem ez az első mobil amit trágya szoftverrel adnak ki és a késöbbiekben optimalizállják.
Na ezt nem azért írtam,hogy bárkit is rábeszéljek erre a készülékre. -
ak76
senior tag
Csak jönnek, csak jönnek ezek az "egyentepsi" érintőkijelzős okostelefonok, én meg nosztalgiával gondolok a régi hagyományos telefonokra, kb olyan ez, mint amikor anno a Samsung elkezdte fosni magából a "csúszkafonokat", a tizediknél hümmögtem, a századiknál ásítoztam, el tudom képzelni milyen baromi unalmas lehet cikket írni szinte TÖK EGYFORMA készülékekről..
Oké persze, bada, meg android, meg a többi, stb...
Még "jó" hogy ennek itt szar a kamerája, és horror az ára, ja, és Acernak hívják, bár ezzel az erővel lehetne mondjuk Nokia, Samsung, Motorola, HTC, vagy BÁRMI más..
"Kissé" fantáziátlannak tartom a mai készülékeket, van egy-két jó ötlet, próbálkozás, pld X10 mini pro, de nagy általánosságban engem bizony untatnak ezek a készülékek..
Igazából a KARAKTERT hiányolom, az EGYEDISÉGET, azt, ami miatt megmarad bennem egy teszt után is, ilyen volt egykor a Nokia 7110, 8810, 8850, az Ericson T-28, vagy a Motorola V70, V3, a Star Tac, az Aura, esetleg az emlitett X10 mini pro..
Persze klasszak ezek az újak, szoftveresen, hardveresen, mindent tudnak, tényleg mindent, de most őszintén, MI az ami miatt leküzdhetetlen birtoklási vágyat kéne éreznem egy ilyen jellegtelen tepsi iránt??? -
itsmeyeah
tag
Talán árban nem a legjobb a telefon...meg hát a kamerája sem tökéletes,de például nagyon jól felszerelve adják oda(fóliára,memkarira gondolok).
-
Thome
veterán
Megnéztem volna egy videót erről a felületről! Kár hogy kihagytad!
(A Spicám is jobb képet készít ettől a gané kamerától...)
Egyébként a cucc az tetszik, kamera szar, de összességében bejön.
-
Valentino K.
senior tag
Nem tudom, hogy mitől van így elhalva pár ember.
1. csúnya (főleg azok az alsó gombok undorítóak)
2. drága
3. szar a kamerája
4. semmi újdonságot nem vonultat felHa meg tudok venni egy HTC-t vagy Samsung telót 100-110 körül, amikről tudom hogy JÓK, akkor mi a pöcsnek költenék még +50 rugót egy telefonra, ami totál lutri vétel?
Sohasem értettem ezt az üzletpolitikát. Ha bejön egy (új) cég a mobilpiacra akkor mindig elbukik mert vagy 1. nem kínál semmi újdonságot 2. túlárazza a telefonokat olyan riválisok ellen, mint pl Samsung, HTC, Nokia...stbHa adnák 80 rugóért, akkor azt mondanám, hogy oké.
Ha 160 rugóért lenne benne valami olyan, amit eddig még nem láttunk akkor megint oké lenne a válaszom.De könyörgöm, nincs benne semmi extra...
-
^Clown
addikt
Hogy csúnya, az még hagyján, de hogy ez nem ér meg 160K-t, az egészen biztos.
-
Napfénysüti
nagyúr
Az Acer magyar oldalán mért nincsenek telefonok? Nehogy ez is olyan legyen mint az S200 hogy ha tönkremegy akkor mindenki mossa a kezét és küldözgeti ki franciába ahol áll x hetet.
Nem tudnád megérdeklődni az Acer magyarországi képviseletétől hogy a telefonokkal mi hivatalosan a helyzet? -
EczkE
veterán
Vannak biztató jelek.
-
LA_COSTE
senior tag
Jó lenne, ha úgy lépnének be a piacra, hogy olcsón adják a készüléket, ami ugye lehetetlen.
Legalább az érezné az ember, hogy különleges a készülék ami a kezében van, ennél nem lehet azt érezni. Legalább a tartozékokkal nem spóroltak. -
rolkaDb
aktív tag
Tetszetős kis telefon. De ez a kamera egy 0ká**k.(és még az ára is a csillagos egekben van)
Jó cikk lett amúgy.
-
Gengi
senior tag
Nem arra gondoltam ,hogy ez szürke import lenne.
De a speedshopban a galaxy S is 150 000 Ft még mindig. Ez az ár is a monopól forgalmazói helyzetéből jön. Amiért írtam ,hogy bitang gyorsak vagytok ,ami áldás ,hogy a készülékről hamar lehet olvasni ,de átok is mert a speed kap 2,5 darab Steam-et eladja jó drágán és ez befolyásolja a készülék értékelését. Ez pedig valahogy ellenszenvet kellt. Ránéz valaki azt mondja ,hogy drága és szar. Pedig nem feltétlen ilyen drága csak az első fecske került ennyibe. De nem akarok átmenni flame háborúba ,mert azt meg megértem ,hogyha minden friss húsú tesztnél nem írnátok oda az árat az se volna jobb vagy épp megvárnátok a bővebb telítettebb piacot ,hiszen akkor az exkluzivitásotok veszne el. De (Emellett nem lehet elmenni) Viszont az "i" betűs készüléknél nem írtátok ki az árát ,holott bőven a duplája volt ennek és Magyarországon több boltban is árulták horribilis áron. Nem bántásnak szántam ezt a hszt.
-
.bableWes
őstag
hát a kamera enyhén szolva barna, de a formája tetszetös
-
Vtwo
senior tag
Az ára és a kamera nem tetszik.De előbbin az idő,utóbbin egy sw frissítés segíthet.
Alapjában véve egész jó a kütyü. -
Rusi
senior tag
A konzekvencia az, hogy hivatalosan kapható a készülék. Az egy másik dolog, hogy a Speedshopon kívül más nem forgalmazza (még), de gondolom nem arra céloztál, hogy a Speed-nél szürkeimport lenne, mert nincs.
Az ára nyilván fog majd csökkenni, de eleve ott a gond, hogy pl. a Galaxy S-hez képesti 40 ezer forintos töblete bizony nem fog eltűnni, mert annak is csökken folyamatosan az ára.
Amúgy igen, az esetek többségében a forgalmazó, illetve a hazai hivatalos árat vesszük figyelembe. Ha a készülék még nem kapható (vagy hivatalosan nem is lesz) itthon, akkor a szürkeimportos, GSM bolti árak alapján ítélünk, hiszen ilyenkor a potenciális vevőnek sincs választása máshol megvenni. -
Gengi
senior tag
válasz
Napfénysüti #30 üzenetére
Én még csak a speedshopban láttam. Ebből szűrd le a konzekvenciát.
-
Napfénysüti
nagyúr
Ráadásul az árazást se találják el. Laptopoknál se csúcs kategória az Acer de ott legalább korrekt az árazás. Viszont a telefonjaiknál nem tudom hol élnek. 0 supporttal ennyit elkérni több mint pofátlanság. Sokat kell még tanulniuk...
Amúgy ezt a készüléket hivatalosan forgalmazzák itthon vagy csak szürkeimportban kapható?
-
Gengi
senior tag
A mobilarena-s tesztekben szereplő árak sokszor inkább prezentáció jellegűek. Legtöbbször a készüléket forgalmazó cég árát írják bele. De mivel általában nagyon frissek és gyorsak a tesztelők ezek az árak nem a hazai általános forgalmazási árak ,hanem sokszor külföldi importokból származó drága cuccok. Hamarosan ha felbukkan több boltban is ez az ár brutálisan csökken. Mondhatni ,hogy ez a drágább tájékoztató jellegű ár. A Nokia C1-00-hoz is az indiaiak kb 50 dollárért jutnak hozzá.
-
raulicio
senior tag
A cucc nem lenne rossz, ha 3 apróságtól eltekintenénk.
a.) szar kamera
b.) tényleg nagyon halk a rendszer, az egész stream romot portolták s100 liquidre, szóval ott próbáltam. A dolby nagyon sokat javít a hangzáson, nem tudom itt miért van ennyire fapadosítva, hogy lehet állítani külön a magas és mély hangokat. Az értesítési sáv pedig egyszerűen rossz helyen van alul, nem csak eltakarod, de sokkal inkább megnyomod véletlenül és az idegesítő.
c.) AZ ÁRA! 160k??? Normálisak ezek? A liquidben pont az volt az egyik vonzóerő, hogy a konkurenciához képest olcsóbb volt, és emiatt az ember boldogan feledkezett meg a gyenge supportról és hasonlókról. Ráadásul ha az acer tényleg komolyan kezdeni szeretne vmit a telefonokkal akkor még sokkal fontosabb lenne, hogy az első telefonjait (androidos) olcsón adja, hogy minél jobban terjedjen. -
JanFe
aktív tag
Alapjaban nem rossz keszulek, kar hogy elbaltaztak a kamarajat + az ara is magas.
-
Alwares
aktív tag
80 ezerért vevő lennék egyre!
-
GabeCivic
csendes tag
Nagyon szép és nagyon jó, de 600 euróért ott az iPhone 4...
-
orbano
félisten
-
AS
félisten
Az a baj hogy ezek a PC-s gyártok Acer Asus Dell , jól rakják össze a hardvert de nincs tapasztalatuk a telefon részlegben ahogy Kamera részlegben sem, sosem áll a össze a kép.
-
verser233
senior tag
de vártam sokáig ezt a készüléket
. Az elődje volt nálam sokáig, az jó telefon. Ennél meg már nem bírtam tovább várni és megvettem az SGS-t. Nem bántam meg
-
Rusi
senior tag
Már nincs kihagyva.
Nem akartam durván lehordani, mert azért alapvetően nem rossz kütyü ám, jó a saját felület, a kijelző is elég jó, igazán csak a kamera az, ami rettentő gyenge, pedig ott a HDMI. Vékony, elég normálisan néz ki, normálisan működik (fagyás egyszer se volt), Android van rajta, ott a Snapdragon, tehát többségében rendben van. Az ára persze egy másik kérdés, mert ha minden perfekt lenne, akkor is sok volna ennyi érte, mivel a mások által példának hozott Galaxy S olcsóbb és még többet is tud (elvileg HDMI kábel is lesz hozzá), a kijelzője meg főleg durva.
-
orpheusone
csendes tag
En vartam ezt a keszuleket,vannak komprumisszumok de szerintem par honapon belul versenykepesse valik,bar a galaxy s-el nemfogja tudni felvenni a versenyt a hianyossagok miatt,de ugy ahogy a liquid es a s200 f1,szepen lefog esni az ara arra az arra amennyit mar meger,az pedig korulbelul a 110 ezer forint,amivel mar versenykepesse fog valni,es akinek nemkell csuszszuper kamera,es a halksaga sem bantja a fulet ,ugy ezt fogja valasztani.
..persze felteve ha tetszik neki a kulseje(Szerintem ha a fem resz nemolelne korbe,csak a fekete resz lenne a telefon szebb lenne,de ez szubjektiv)
..ha nemzavarja a hazai megnemoldott szervizeles.
..ha nemjon ki egy keszulek addig sokkal jobb arcedulaval,es egy picivel atgondoltabb tervezessel(picivel jobb kamera,kicsivel jobb hangszoro)Nemlesz slagertermek,az acernek meg hianyzik az a kis plussz,amivel kepes lehetne feltorni ezen a piacon,de azert sok embernek meg igyis egy jo alternativat nyujthat,persze majdcsak 100 ezer koruli aron.
-
Rusi:
Kihagytad az Acer első csúcskészülékét a teszt elején, a neoTouch S200-at.
Annak is kritikán aluli a kamerája, úgy látom portolták ebbe is. .
- mondjuk azon van villanó, de minek? Mert lófüttyöt sem ér. ..
A hozzáfűzni valóm:
A teszt elég jól sikerült, de nem kell cicomázni ha valami szar, írd le nyugodtan, nem fog senki megsértődni.
Odáig eljutottak már, hogy fém is került a házba, illetve sok rosszat el lehet mondani az Acer-ről, de legalább megveszi a driver licenszeket (S200 és a Toshiba drivereit portolták HD2-re is pl).
A Snapdragon QSD8250 SoC-on tényleg AMD grafikus chip van, SGX-et hírből sem látott.
Akármit csinál az Acer, ennyi pénzért, ilyen support mellett a hajára kenheti a készülékeit. Tessék Kelet-Európában is kiterjeszteni a hálózatot, mind szervíz, mind rendes forgalmazók szempontjából, és akkor lehet miről beszélgetni. Addig nem.
-
FRENK1988
veterán
A teszt az első osztályú. Dobozképért
. Csak a telefonnal vannak kisebb bajok. De attól jó vétel lesz ha még reszelgetnek szoftveresen a telefonon
-
daninet
veterán
Semmi pénzért nem adnám oda a Galaxy-mat ezért, számomra az egyetlen pozitívum, hogy nem úgy néz ki mint egy iPhone végre....
-
er2es
tag
jó teló nagyon , de ebben az árban van sokkal jobb nála... sőt... pár tízessel ezalatt is jobbak vannak
-
D@niel
addikt
Várom a Torch tesztet...
-
Napfénysüti
nagyúr
Ennyi pénzért valóban. Ha legalább olcsóbb lenne a Galaxynál 20-30k-val akkor jó vétel lehetne. Kamera mondjuk katasztrófa benne. Bizakodó voltam a cikk elején hogy az Acer nem száll el az árával de sajnos nagyot csalódtam. Valahogy a telefonjaik kezdő árazását annyira nem tudják belőni...
-
smkb
őstag
Furcsálnám ha Power VR SGX540 lenne benne... a Qualcomm Spandragon 8x50-ekban a jóval gyengébb régi AMD alapokra épülő Adreno 200 van.
Abban meg igazat adok AS-nak, hogy a Galaxy S mellett ez valóban nem túl piacképes szerkezet.
-
amanoba
őstag
az első oldalon a BB és Moto mellett kifejezetten bénán néz ki..
-
z0d1AK
nagyúr
Csúnya.
-
AS
félisten
Galaxy S mellet ez készülék értelmetlen...
-
Brutális eb
addikt
Komolyan megmagyarázhatná már valaki,hogy miért maradt ki ebből is a kb 3 forint harminc filléres villanó.(Android nem kezeli számomra nem indok,áremelés irrelevánsnak tünik)
Ez már nem az első csúcs közeli gépezet aminél ezt eljátszák.
Egyébként remek készülék,remek teszt.
De jövő évi teló vásárlásnál mardok a masszív motonál.UI.tulajok reménykedhetnek,hogy kamera csak szoft.szinten gáz és nemsokára jön valami javítás.
Ellenkező esetben most jobb ha nem írok semmit.(tudom ez egy teló de azért.....) -
Norbi21
senior tag
Ha nem lenne ilyen gáz a kamera, akkor is sokallnék érte ennyit. Egyébként meg tetszene is, ha beállna az ára
-
hemaka
nagyúr
Nem rossz tepsi, csak kár, hogy a kamera bibis.
-
tothmaxy182
őstag
A kamera tényleg elég siralmas képeket csinál... A telefon többi része viszont tetszetős...
Jah, meg az ára rohadt magas...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest