- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
-
Napfénysüti
nagyúr
Az korrekt lenne mert ha világgarival hirdetik és mégsincs rá olyan akkor sokan bedőlhetnek aztán ha gond lesz akkor meg szívják a fogukat.
Sajna pont az Acernél volt ilyen garis szívás ezért is kérdeztem korábban hogy milyen az Acer itthoni forgalmazása. A honlapjukon meg se említik a telefonokat. -
-
Bathory Peti
aktív tag
Nem pontosan,de a lényeg ebben is benne van.A macre lehet itthon garit érvényesiteni,azt nekem is sikerült.Viszont amikor bevittem a kicsiny telefonomat,elhajtottak messzire,és közölték velem hogy felejtsem el a garanciát itthon,valamint felhivták a figyelmem,hogy Magyarországon nem is lessz gyárilag kártyafüggetlen készülék vásárolható.Magyarul csak a szolgáltatónál vásárolt készüléket,meghibásodás esetén,a szolgáltatohoz kell visszavinni.De szerintem nagyon elkanyarodtunk a témától,örülök hogy ilyen aktívan hozzászolsz az észrevételeimhez és a hozzászólásaimhoz.
-
Bathory Peti
aktív tag
nem értem mi büzlik neked,hivatalos xxl gsm honlapja,ott van rajta az ár és a termék,és ezt a világgaranciát el kellene felejteni,mert utána kellene egy kicsit menni hogy Magyarországon hogy lehet a garanciát érvényesiteni.Én utána mentem és elküldtek oda ahol vettem a szuper iphonet.Ha meg most nemsokára elkezdik forgalmazni kicsiny hazánkban a tmobile,és decembertől a vodafone,akkor is csak arra lessz gari,amit itthon vásároltak.Nézz utána,elég nevetséges az egész.Amúgy ha eladom akkor valószinű iphone lessz,de nem 4 az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Napelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Home/Nest
- iPhone topik
- Projektor topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- További aktív témák...
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest