- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bathory Peti
aktív tag
Köszi elolvastam és a második oldalon rögtön ezt találtam.Idézet jön:
Elméletben valahogy úgy, hogy vásárolok magamnak egy Apple terméket, mondjuk egy Mac-et vagy egy iPodot, amit elkezdek használni. Hangsúlyoznám, hogy az iPhone nem témája cikkünknek, azokat ugyanis hazánkban hivatalosan a T-Mobile forgalmazza, tehát a garanciáztatásukért is ők a felelősek:
Ezt modták nekem az apple-nél is hogy a kinti telefonommal nem tudnak foglalkozni,ugyanis ök nem foglalkoznak az iphonek garanciális szervizével,csak a szolgálltató,de mivel még hazánkban nem kapható,ezért csak az adott országban tudom érvényesitetni a garanciát ahol vettem.Ha megjelenik kis hazánkban is az iphone 4 hivatalosan,akkor is csak a szolgáltatóhoz lehet majd viszavinni a készüléket ahogy ez a 3g és 3gs esetében is történik.
-
Bathory Peti
aktív tag
Bocs annak idején akartam venni egy fehér iphone 4-et amire privátban az eladótol ezt a választ kaptam,nem fedem fel a kilétét,ez alapján néztem utána és sajnos igaza volt.
Idézet:
Volt szamla es garancia, de ilyen h "vilaggarancia" nem letezik. Az elado szolgaltato ervenyesiti a garanciat, ertelem szeruen ez esetben az AT&T USA lett volna.
Azert irok mult idoben mert elkelt a keszulek.
Ha iPhone as a gift opcioval vasarolsz, akkor az ar a duplaja ($600) es fuggetlen a telefon, de ez esetben is az adott szolgaltato (AT&T) allitja ki a szamlat es a gar levelet. Ezt a magyarorszagi Apple kepviselet szervize (StarKing / iStyle) mondta nekem amikor felhivtam oket. Nem is tudom miert irogatjak forumon az ilyen dolgokat, h pld. a svajci Apple Store-ban vasarolt keszulek Magyarorszagon is garanciaztathato. Nem nem garanciaztathato, csak a vasarolt orszagban, azaz Svajcban, a svajci hivatalos Apple szervizcentrumban.
Tudom mert ez volt a 3. 10-es iPhone4 szallitmany telefonom, amit vettem az USA-bol ebayen keresztul. -
-
Bathory Peti
aktív tag
Nem pontosan,de a lényeg ebben is benne van.A macre lehet itthon garit érvényesiteni,azt nekem is sikerült.Viszont amikor bevittem a kicsiny telefonomat,elhajtottak messzire,és közölték velem hogy felejtsem el a garanciát itthon,valamint felhivták a figyelmem,hogy Magyarországon nem is lessz gyárilag kártyafüggetlen készülék vásárolható.Magyarul csak a szolgáltatónál vásárolt készüléket,meghibásodás esetén,a szolgáltatohoz kell visszavinni.De szerintem nagyon elkanyarodtunk a témától,örülök hogy ilyen aktívan hozzászolsz az észrevételeimhez és a hozzászólásaimhoz.
-
Bathory Peti
aktív tag
válasz
Bathory Peti #64 üzenetére
De a szeretett handras oldalán is megtalálhatod a bejegyzést.Idézek belőle
Wölfchen!
Foglalhatod a jegyet! De! Az iPhone-ra nincs világgarancia! Csak a vásárlás országában lehet a garanciális jogokat érvényesíteni, máshol szóba sem állnak veled. Ha abból indulok ki, hogy milyen “ütős” az iPhone 4 akkor elképzelhető, hogy hiánycikk lesz és esetleg nem kapsz. Akkor meg körülnézel Rómában! -
Bathory Peti
aktív tag
nem értem mi büzlik neked,hivatalos xxl gsm honlapja,ott van rajta az ár és a termék,és ezt a világgaranciát el kellene felejteni,mert utána kellene egy kicsit menni hogy Magyarországon hogy lehet a garanciát érvényesiteni.Én utána mentem és elküldtek oda ahol vettem a szuper iphonet.Ha meg most nemsokára elkezdik forgalmazni kicsiny hazánkban a tmobile,és decembertől a vodafone,akkor is csak arra lessz gari,amit itthon vásároltak.Nézz utána,elég nevetséges az egész.Amúgy ha eladom akkor valószinű iphone lessz,de nem 4 az biztos.
-
Bathory Peti
aktív tag
válasz
Napfénysüti #57 üzenetére
itt is van és sokkal olcsobb.
-
Bathory Peti
aktív tag
Megmondom őszintén nem tetszik az én acer s100-am sokkal szebb mint ez.Abba is zavar hogy nincs vaku,azthittem egy újabb modelbe ezt már beleteszik.Az ára meg az egekbe szökel.Ennyiért nagyon sok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged