Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hamarosan újraindul a One UI 7 frissítés
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scenic
tag
Kipróbáltam, de sajnos nem nem pittyeg így sem... Megmondom őszintén, hogy a teló néha úgy érzem önálló életet él, mert hol csörög, hol nem egy hívásnál. Amikor néma egy hívásnál, akkor megnézem, hogy én felejtettem-e el a csengő hangerőt feltolni és kiderül nem. Biztos bekavarnak az ilyen-olyan segédprogik és widget-ek is, de így kissé felemás a működése.
-
zshal
csendes tag
MI van kispajtás, neked szívügyed az android, vagy épp te vagy az egyik fejlesztő és ezért a lelkedbe gázoltam?
Ettől még a tény tény marad: probáltam hero-t, láttam ezt. Több másodpercet kell várni programok betoltésére. Ha bökök a kezemmel 1-2 sec mire a telo reagál, és ez nem egyedi probléma, ha végignézed a videot valszeg látni fogod te is. a touch 2 ben fele ilyen erős proci van mégis gyorsabb és használhatóbb ezeknél.
Az meg hogy bütykölni kelljen a programokkal, mert még egy normlis gps progi sincs, vicc.
Ezt ilyen geek-ek nek találták ki biztos, mint te. A win alá csak betoltam az eredeti igo-mat és már ment is mint a szél. Ehhez képest ebbe mit toljak be google map-et?
Vicc az egész... -
zack
nagyúr
Na! Kíváncsi vagyok! Lehet csak elírás.
"Önszántadból WM felhasználóként meg szerintem ne nevezz senkit mazochistának, hacsak nem önirónia a célod"
Hehehe...ott a pont!
Bár nincs gondom a kezelésével, SPB Shell 3.5 fent van, de ha nincs fent, akkor is meglepően könnyen tudom kezelni. Kellemes csalódás eddig, majd 1 hét használat után. Szerethető, gyors, nem fagy, a gyorsba elvégzendő műveleteket pedig gyorsan végre is hajtja. De aztán lehet tényleg én vagyok a mazoista.
-
zack
nagyúr
Sztem ez a szenzor alapkövetmény kellene hogy legyen minden touch screen-t használó teló/PDA-nál. Nem hinném hogy ez lenne szubjektív. Persze. Egyébként mindent meg lehet szokni, de miért szokja meg bárki is, ha a piac tele van proximity-s megoldásokkal?Mindenki a kényelmes, és minnél egyszerűbb kezelhetőséget keresi. Nem hinném hogy bárki ezt választaná, főleg aki telefonálásra is használná. De persze a mazoistáknak biztos tetszeni fog így is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Acer Windows Mobile-ról Androidra váltott, a végeredmény magáért beszél: a Liquid gyors, okos és szerethető.
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest