Hirdetés
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
Új hozzászólás Aktív témák
-
VD
őstag
A Motonavról tudtam. De ehez a módosított data.gro fájlhoz van v.mi link vagy leírás. Kipróbánám.
Vendingo:
Tudom, ez a bajom nekem is. Próbáltuk a legfrissebb eredetivel, de hiába.
Fejlesztik egyáltalán?Mert erről sem volt hír! Bár anno a Diamondra is házi hack-volt az első megoldás.
Mindegy, amíg nincs más addig használom az Ndrive-ot az legalább támogatja a negyobb felbontásokat is.
Nav N Go-nak meg ez úton szeretnék küldeni egy talicska aprómajmot orális használatra!
-
vendingo
veterán
Köszi, és megvettem volna, ha fehéred lenne
Amúgy próbáltam a névjegyekkel előre dolgozni, de rámentem, hogy a névjegyek másolása memóriakártyára, és X darabot átmásol, majd kiírta, hogy 147 névjegy nincs átmásolva. Mi a fene lehet a gond?
Maradok inkább annál, hogy 250-esével átmásolom sim-el. -
Tomifromspac
tag
Igen és az is marad, én sose fogom hekkelni, nem azért vettem
Meg én supportos vagyok és alapelv, hogy szakemberek csinálták olyanra, nyílván okkal amilyenre, Ők értenek, hozzá, én nem, úgyhogy nyílván az a jó megoldás és nem a hekkelés
Nem tudom, hogy hol lehet itthonról vásárolni, nekem még mindig elegek voltak a free-k :S
-
Tomifromspac
tag
Szia,
Nálam defaultból megy, sose kellett beállítani és hangja is van, becsipog ha közben hív valaki, gondolom ez a másik fél beszédhangerejének függvénye, illetve ha halk a beszédhangszóród akkor ezt se hallod, azzal együtt nő a hangereje. Állítani egyébként nem lehet.
Ezzel a progival viszont igen, két dolcsiért:
-
VD
őstag
1. Nem használok hívás várakoztatást, ha foglalt vagyok, akkor foglalt vagyok! Ha fontos,akkor vár és újrahív.
Majd valaki aki használja biztos segít.2. Van üzeneteknél is vibra. Beállítása: belépsz az üzenetekhez, menü gomb, majd legalul a notifications-nél bepipa a vibrát.
3. Nekem nincs bajom az erejével. Tokban kabátzsebben is megérzem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Acer Windows Mobile-ról Androidra váltott, a végeredmény magáért beszél: a Liquid gyors, okos és szerethető.
- AliExpress tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Synology NAS
- TCL LCD és LED TV-k
- Android szakmai topik
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- általános iskolai rendszergazda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Karcmentes állapotban!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, YL60, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Gray Használt, újszerű állapotban 12/512 GB Alza
- Huawei P30 Pro 6/128GB amber sunrise gyári független megkímélt
- iPhone 13 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4181
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium Használt, szép állapot
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest