- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
duc
aktív tag
Szia,
LG Arena-m volt, a fémház tetszett, nekem most hiányzik
IGO-t használok PNA-n, nekem nincs androidos példányom (root nélkül megy? Nem szeretném hekkelni a telót)
Játékok közül ami elérhető (ingyenes a marketen az elég halvány...Egyébként az akkuidőről annyit, hogy minden este töltöm, de rengeteget telefonálok, úgyhogy nálam ez nem szokatlan - ahogy megyek aludni, a teló is megy a töltőre.
Alkalmazásokkal kapcsolatban: a következőket próbáltam eddig:
Hyperspace Lite - játék (commodore időkből ha valakinek ismerős: trailblazer)
GeoBeagle - geocaching alkalmazás
OCMEC clock widget - világóra
Audalyzer - hangelemző mikrofonon keresztül (decibel és spektrum. Motorhangerőmérésre ideális lesz nyáron)
BeatDroid - ütem percenként (pl pulzus)
yxflash - divx lejátszó (trial, csak 2 percig megy)
Google Sky Map - csillagképek
Estrongs Task Manager - taskkezelő, futó taskok kilövése, proc. használat...
OI File Manager - filekezelő
Unrar
Estrongs File Explorer - filekezelő
g-tar - hathúros gitár akkordokkal
Bluetooth File Transfer - bluetooth file fogadás root nélkül
GPS test - koordináták, holdak, jelerősség...
AndroZip File manager - zip
Retro Clock Widget - ezt használom órának a főképernyőn
AEPReader - Rejtő könyvek olvasásához
Unit Converter - én még nem találtam olyan mértékegységet ami ebben nincs
Tone Picker - csengőhangnak akármit be lehet állítani
RealCalc Scientific Calculator - számológép
S2 Calendar Widget - naptár
Barcode Scanner - weben alkalmazások melletti QR code monitorról olvas, és már tölti is le
Metal Detector - fémkereső
Bubble - vízmérték
Bonsai Blast - játék
Bubbles - játék
Compass - iránytű
Labirinth Lite - játék
Solitaire - játékEzek úgy nagyjából rendben vannak, fent is maradtak a telón.
A többi tulaj is beírhatná mit próbált ki eddig, hátha rábukkanunk valami értelmesre egymás listájában...
üdvöske, redmondi óriás, tetszetős, rendre, légkavaró, akár, megoldás, kicsike, ipar.
-
duc
aktív tag
tényleges kessre még nem használtam (a hóban pedig mennyivel izgalmasabb lenne), de a GPS modul elég jónak mondható. 5-6 méteres pontosságot mértem (a gpstest kiírja), de nem volt kedvem túl sokáig kint maradni....
@psanta: android agenda-t felraktam, tényleg jó!
[ Szerkesztve ]
üdvöske, redmondi óriás, tetszetős, rendre, légkavaró, akár, megoldás, kicsike, ipar.
-
raulicio
senior tag
Nem mondanám, hogy egy teljesen őrült ötlet, de szerintem mindenképpen próbáld ki mielőtt megveszed, ha van rálehetőséged, nehogy aztán csalódnod kelljen (no nem az android vagy az acer miatt, csak aki nagyon hozzászokott az iphonehoz, annak még adott esetben a hülye itunes is hiányzik), vagy ilyesmi.
-
kaller1
veterán
A "tud-e valaki" kérdéseidre az Android appz topikban találsz választ (mindegyikre).
Köszi a gyors készülék véleményezést!
.::> <::.
-
Tomifromspac
tag
GPS-t is nézd meg. Nekem volt, hogy bekapcsoltam és a szemem láttára rántotta le az aksi felét... Remélem lassan lehet majd külön is venni hozzá aksit, hogy legyen mit hurcolászni hosszabb utakra (egy telep még jobb lenne).
Apropó, tokot Ti honnan vesztek hozzá? Szeretnék venni, gyárilag nem kaptam, Ebay-en sok pénz relatíve, mire ideér.
-
Dare2Live
félisten
-
duc
aktív tag
Szia,
nekem is volt hasonló egyszer, ha lemerül akkor azonnal nem lehet indítani, kell egy kicsit tölteni (kb 20 perc volt).
Akksikivét, reset megvolt? Töltésnél kijelzi a töltést? Másik töltővel (Motorola) vagy USB próbáltad? Elég rosszul hangzik, hogy nem indul el...
-
darthsmoke
Korrektor
Szia!
Sajnos, az egyik barátomnak is volt ilyen, és megint csak sajnos, de szervizbe kellett vinni.
Tanulság: nem szabad megvárni, amíg teljesen kikapcsol!
A barátom telefonja elindult Franciaországba, 3-4 hét az átfutási idő. Szerintem magyar szervizben sem lenne jobb a helyzet, és ismerve a magyar szervizeket, lehet, hogy jobb, hogy oda kerül...Gábor
I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger. (The Joker)
-
duc
aktív tag
Szia,
kicsit utánaolvastam, a gond az lehet, hogy az akku nagyon lemerült és a töltő áramkör nem működik megfelelően (nem ereszti rá a töltőfeszkót)
Akkut kell feléleszteni vmi külső áramforrásról. Azért ha van ismerős a közelben, az ő akkujával kellene beindítani a telót, sztem nincs semmi baja...
-
combrader
tag
Nem vagy egyedül, néha nekem is az az érzésem,h a telefont felsöbb hatalmak vezérlik :-) Pl. volt màr olyan,h sms-t kaptam de a telo se nem rezgett,se nem szólalt meg; vki csorgetett,de a led fel sem villant. Aztán ma volt egy olyan érdekesség,h böngészek a neten (dolphin b.) és közben valaki hív, a telo csörög,de én semmit nem láttam,mintha nem is keresnének,meg a led sem villogott. Kénytelen voltam egy power gombbal elhallgattatni,majd visszahivni az illetöt.
-
VD
őstag
Kicsit félre vetted a lényeget!
Az SW hibák minden eszköznél jelen vannak, mint írtam ismerős Milestone-val járt úgy mint Te. A többi sw-bug meg fw-nként vagy jelen vagy nem. A többség aki AAP verziót használ és nem buzerálja mindenféle rommal, nem panaszkodik.
Én az LCD a rákfenéje, gyártási hibás és tömegesen hibásodik meg megjegyzésekre reagáltam.Mert ez egy büdös nagy felfújt kamu! (De mint látom ezzel a véleménnyel nem vagyok egyedül.)
Pont emiatt lett tele tököm, hogy másról sem kezdett szólni a topik, mint a Liquid leszarozásárol, mert 3 napos újoncok, már készpénznek veszik az első hozzászólást és linket és mindenütt hirdetik az igét, hogy szar, ne vegyetek ilyet! Ez pedig erős költői túlzás!De mint mondtam, innetől kezdve magasról lesz@rom, ezt a részét a topiknak, csak sajnálni fogom azt aki, az itt összegyűlt hsz.-k alapján dönt úgy nem vesz ilyet!
Részemről is peace
[ Szerkesztve ]
-
verser233
senior tag
Na egyszerre írtunk.
Azért majd ha visszakapod, mindenképp számolj be róla légyszi, mert ugyan az enyémnek a világon semmi baja, de azért parázok most már az Acer szervizétől, annyi rosszat hallottam róla az elmúlt pár hétben...
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Formula-1
- Battlefield 2042
- Hálózatokról alaposan
- LEGO klub
- Projektor topic
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.