- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Medocsabi
addikt
Épp tegnap töröltem magam mindegyik felületről, egyedül a LinkedIn fiókomat hagytam meg
1 hónapon keresztül mértem, NAPONTA 3 órát töltöttem el a közösségi média felületein, a SEMMIRE. 1 hét alatt majdnem 3db 8 órás munkanapot. A semmire. Illetve nem a semmire, hanem a bosszankodásra, amit a közösségi média felhasználók bulliyng-je okozott, pedig szándékosan évek óta cuki állatos videókat,és horgászattal kapcsolatos dolgokat néztem csak és kizárólag. És még ebben a közegben is irdatlan sok a retardált gyökér, aki 1-2 neki nem tetsző videó alá simán odaanyázik.
A munkahelyen volt belőle hiszti, mert van közös messenger csoport, de megírtam, hogy lesz@rom. Munkaidőben ott a céges telefon, az e-mail, munkaidőn túl meg a viber,és a telefon.
FREEEDOOOM -
-
-
Alusky
senior tag
Hát amik menni szoktak nyilvános bejegyzéseik alatt az embereknek kommunikációnak nevezve, ha azokból építi fel magát akkor tényleg a Hülyék paradicsoma szintet fogja megütni az AI ahol a neved Nem Biztos, miután fullra feltanulta magát.
[link]Bár most mosolygós az emoji, de amikor felnőtt/középkorú emberek kommunikálnak egymással minimális vita után úgy, hogy "mikor megyünk már szexelni?", "gumiszobába kéne zárni te kommu..... ku...", "mi gyógyítana meg téged, elektrosokk?", lejjebb vagy te egy bányász szaránál", mindez egy kb. huszadrangú dolgon való vita kiindulása és egyet nem értés miatt, ott már láthatóan nincs megállás lefelé.
Én nem a környezetszennyezés miatt aggódom már, az emberek előbb fognak visszajutni egy ezüsthátú gorilla agyi szintjére ami botokkal piszkálgat dolgokat és mindent szétzúz maga körül ha épp kattan az agya.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Nyilvános bejegyzések és az AI-val történő beszélgetések adják a helyi tréningezés alapját.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest