Hirdetés
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
adik803
csendes tag
A tesztekkel kapcsolatban részben egyet értek. De volt már winmo telefonom hidd el azt is kellett sokat hegeszteni mire be laktad. Ezek java részt apró dolgok amik orvosolhatók és pont ez a lényege egy nyílt oprendszernek. Ha mindent akarsz ott a zárt op. Még a symbian sem ad mindent egyből a kezében. Pl mennyi ideig szenvedtek az 1perces diktafonnal
engem jobban zavar pl hogy nem tud kikapcsolva ébreszteni. Én szeretem ki kapcsolni a telefont ha pihenek. Nem is merül annyira még ezeknek a rendszereknek jót tesz a napi újra indítás. chace ürül gyors lesz a gép
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Acer Windows Mobile-ról Androidra váltott, a végeredmény magáért beszél: a Liquid gyors, okos és szerethető.
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- Külpolitika
- Több Copilot+ szolgáltatást kaptak AMD és az Intel AI platformjai
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 14 Pro Max 128Gb Deep Purple, 88% akku
- Eladó Pixel 8 128Gb Hazel
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, újszerű
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, ZT16
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, ZT15
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A41 64GB, kártyafüggetlen, 1 év garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest