- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatallerror
addikt
igen ezt meg is találtam
most továbbnéztem mégis de én a kommentem erre a részére nem találtam választ: :]
"ha tényleg ilyen áraik lesznek ez nem lesz 1 sikerszéria főleg h szerintem 2012 év végén megint lesznek újak, v most 2 évig nem lesznek újak v mi? mert ha ezek win 8 rdy kártyák akkor talán azért h 2012 vége-13 első feléig ne kelljen új vga-t kiadni... ha meg adnak ki év végén is akkor ez a 7000es sorozat tök felesleges v éppen fordítva a 8000es felesleges mert a dx 11.1 a 7000esben is meglesz...
szóval hogy van ez? ezeket a kártyákat szánja a win 8as debütálására az amd? és akkor a hd 8000 meg 2013 második felében jön?"
-
fatallerror
addikt
-
leviske
veterán
De azt is vegyük figyelembe, hogy jelenleg a csúcskategória fejlesztésének végtermékei az alsókategóriás kártyák. Kétlem, hogy le lehetne árkategóriánként bontani a fejlesztési költséget. Amennyiben az olcsóbb kártyák piacán menne a verseny, akkor oda koncentrálnának és gondolom az ottani projektek továbbgondolásai lennének a nagyobb darabok.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Lesz egy techdemó, de az csak jövőre lesz kiadva. Viszont OpenGL-es lesz nem DX-es. [link] - itt meglehet nézni. Ez a demó a Disney Ptex texture mapping rendszerét használja PRT eljárással. Eredetileg ezt offline renderingre fejlesztették, főleg animációs filmekhez, de a GCN valós időben is megoldja viszonylag komplex jelenet szintjén is. [link] - itt van részletezve a demó.
-
siriq
őstag
En ehez mar faradt vagyok. Talan egyszer. A lenyeg, hogy a minimalis fps-ert nem fog az ember eladni(bukni) majd venni egy masik vga-t. Egyszeruen nem eri meg. Ezen buknek cirka min 50 ezret atszamolva. Mi ertelme van?? Ennyi en mar off vagyok. Nem birom tovabb. Mar csak a holnapi napot kell tulelnem, aztan pihenes.
-
Cybertrone
veterán
Vicces lenne ha többet enne az 580-nál kisseb csikszélességen nem? Amit most leírtál az a kártya felépítéséből adódik, nem abból hogy milyen ügyesek a pirosak... 40nm-en épp úgy zabálna mint az 580 megnyugtatlak!
Másfelől aki nem tud etetni egy 150k-s játékszert, de megvenni megtudta az egy címeres ökör! Tipikus BMW csóró munkágyerek esete...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EAFC 25
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest