- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatallerror
addikt
igen ezt meg is találtam
most továbbnéztem mégis de én a kommentem erre a részére nem találtam választ: :]
"ha tényleg ilyen áraik lesznek ez nem lesz 1 sikerszéria főleg h szerintem 2012 év végén megint lesznek újak, v most 2 évig nem lesznek újak v mi? mert ha ezek win 8 rdy kártyák akkor talán azért h 2012 vége-13 első feléig ne kelljen új vga-t kiadni... ha meg adnak ki év végén is akkor ez a 7000es sorozat tök felesleges v éppen fordítva a 8000es felesleges mert a dx 11.1 a 7000esben is meglesz...
szóval hogy van ez? ezeket a kártyákat szánja a win 8as debütálására az amd? és akkor a hd 8000 meg 2013 második felében jön?"
-
fatallerror
addikt
-
fatallerror
addikt
válasz
likeaRAINBOW #612 üzenetére
ezeket az amd mondta? szóval hivatalos árak? mert ezek jók lennének csak gondolom ezek az új fícsörök nem lesznek bennük, és mikor jelennek meg? januárban ezek is? persze kb a win 8 körül veszek gépet de azért érdekel ^^
-
fatallerror
addikt
na megnéztem a teszteket és azért elég jó h nem sokkal lassabb a 6990-nél de szerintem túl van árazva, azt hittem h 100 ezer körül lesz az ára de akkor ez lesz vagy 170 e ft :/ akkor a 7990 meg vagy 200 ezer lesz v nem tudom, de tavaly vmi 370 dollár volt a 6970 nem 550...jó tudom új megoldásokkal teli kártya de akkor is...ezek után akkor kb a 7870 lesz 100 ezerért....
ha tényleg ilyen áraik lesznek ez nem lesz 1 sikerszéria főleg h szerintem 2012 év végén megint lesznek újak, v most 2 évig nem lesznek újak v mi? mert ha ezek win 8 rdy kártyák akkor talán azért h 2012 vége-13 első feléig ne kelljen új vga-t kiadni... ha meg adnak ki év végén is akkor ez a 7000es sorozat tök felesleges v éppen fordítva a 8000es felesleges mert a dx 11.1 a 7000esben is meglesz...
szóval hogy van ez? ezeket a kártyákat szánja a win 8as debütálására az amd? és akkor a hd 8000 meg 2013 második felében jön?
-
fatallerror
addikt
jó cikk, pedig még csak beleolvastam :]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest