- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Cybertrone #383 üzenetére
A zöldek is várhattak volna vele, még 2+ átnevezés már nem oszt-szorzott volna.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
antikomcsi #374 üzenetére
Mikor a konkurencia a Fermivel rálepett erre az ösvényre az az ösvény ha jól emlékszem kurv@ra izzott.
-
atti_2010
nagyúr
Olyan is volt hogy Crysis max beállítás 18 FPS adott min, újrahúztam a Wint ugyanazzal a driverrel 32 FPS-t kaptam, szóval ez elég bonyolult dolog.
#369) korion Ez nem idevaló téma hanem én akkor veszek fel hitelt ha 100% vagyok benne hogy fizetni is tudom, és sohasem hosszabb időre mint 2-3 év.
-
atti_2010
nagyúr
Hogy a fenébe nem tudok kifogni egy ilyen hibás drivert? 2600 XT vel kezdtem, amióta 1 hiba volt azt is hamar orvosolták, közben volt vagy 4-5 kártyám. Ezt most tök komolyan írom, AMD szemcsi le meg minden.
-
atti_2010
nagyúr
kártya többletteljesitménye az előző generációhoz képest, úgy látszik 1 gpu-s csúcs váltásoknál el lehet felejteni akár az 50%-os előnyt, nem ám a 2x-es teljesítményt....
El lehet felejteni, mivel minden évben újabbak jelennek meg az 50% nem igen tartható, már egy 30% is szinte csodának számít, persze ha vége lesz a szilíciumnak ez változni fog.
-
atti_2010
nagyúr
Lepkének aztán hihettek, pardon Löncsi-nek, elvégre Giforcal tolja, az ilyenek nagyon tudják, már a szomszédom is megmondta, igaz kőműves .
-
atti_2010
nagyúr
Látom mások is blamálják az új kártyát:
[link] -
atti_2010
nagyúr
Amúgy ez a Tahiti olyasmi olyasmi az AMD-nek mint a Fermi volt az Nvidianak, szerintem kicsit jobban sikeredett.
(#202) Jack@l Persze hogy ki lehet hajtani de nem lövünk agyúval verébre.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
bmollszeptim #199 üzenetére
Meg a 7850-et is.
-
atti_2010
nagyúr
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Tökmindegy #128 üzenetére
Én vártam egy nagy áttörést.Nem lett.
Gondoltam kissebb csíkszél,több tranyó,stb,stb oszt vártam egy jó nagy ugrást.Azt várhatod, egyik gyártó sem fogja tökön rúgni saját magát, ilyen csepegtetés lesz, akinek megéri az vált akinek meg nem az vár.Én álltálában 2-3 évente cserélek, akit felvet a lóvé az meg évente.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Cybertrone #105 üzenetére
Az 580-at? A HD 5970 ott verte agyon ahol találta.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Cybertrone #100 üzenetére
Ha az Nvidia hoz is +5% az lófing, és azt is mikor? 5-6 hónapra rá, ugyan kérem.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Cybertrone #92 üzenetére
Mindíg az AMD után tolja ki a cuccát, és valahogy mindíg 10-15%-al elé kerül
Ezt én valahogy nem látom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest