- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
siriq
őstag
[link] Mi az ami nem latszik??(a vga-m ami gyarilag biztosan van huzva es csak 1-2 fps-el van lemaradva az 580-tol) a kulonbseg? (ez is tuningolt de most nem arrol beszelunk (mert 0 problemaval megy)mert en sem huzom a vga-t ha eppen nyomom a bf3-t, ez az utolso dolog ami eszembe fog jutni)
-
siriq
őstag
válasz
Remus389 #446 üzenetére
Utolsora bekukantottam. Ha huzom 4.6 korul igen is kemenyen fogyaszt. Mar pedig a celom a 4.6 minimum. Ezert kerdeztem regebben, hogy keves fesszel/alulfeszelve hogyan hasznalhato. Zero valasz erkezet. A tesztekbol latom mennyit kajal a cucc. Nekem mar sok egy kicsit(maradnek az esszeruseghez kozel, sajna ezzel a procival nem megoldhato). Lehet meg mas dolgokat a tobbi user reszerol beirni de ertelme nem sok. A tesztek sajna bizonyitjak azokat amit irtam. Ennyi. Most mar tenyleg.
-
siriq
őstag
En ehez mar faradt vagyok. Talan egyszer. A lenyeg, hogy a minimalis fps-ert nem fog az ember eladni(bukni) majd venni egy masik vga-t. Egyszeruen nem eri meg. Ezen buknek cirka min 50 ezret atszamolva. Mi ertelme van?? Ennyi en mar off vagyok. Nem birom tovabb. Mar csak a holnapi napot kell tulelnem, aztan pihenes.
-
siriq
őstag
válasz
antikomcsi #433 üzenetére
K10 stat-t hasznalok. Igy kepben vagyok. Nalam a tuning fogyasztas szamit. Valjuk be, baromi magas. Nincs mit szepiteni rajta.
-
-
siriq
őstag
Kell a kakao...? Ennyiert ez a teljesitmeny nem hoz lazba(megvehetnek kettot is, akkor sem lesz bajom). Nem rossz a vga de nekem ettol tobb kell. Az az atlag, 10-20% az 580-ra(az en vga-m az 580 alatt lohol, gyarilag huzva es a tuningot is szepen viszi 9xx +). Ettol tobbet kell mutatnia a penzemert ha mar errol van szo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest