- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Azt értsd meg, hogy nekem itt van a gépben egy 8150, és a műszer is be van kötve, és tisztában vagyok vele, hogy mennyit fogyaszt. Elhiheted, hogy nem akarlak becsapni, amikor azt mondom, hogy nincs számottevő fogyasztás különbség az FX, és az előző "csúcs" AMD cpu-k között.
Szóval, ha egy x4 belefér az ésszerűség kereteibe, akkor egy FX-nek is ott a helye.
-
antikomcsi
veterán
Értem én, hogy magas, de akkor a 4 magosított phenom 2 procidé is az.
Amúgy én azt tapasztalom, hogy valóban nem fogyaszt kevesebbet az újabb gyártástechnológia ellenére, viszont kimutathatóan többet sem az előző x6, vagy x4 processzoromnál.
Szóval lehet annak ezer oka, hogy nem vált az ember, de ne a fogyasztásra fogjuk, mert egy kicsit túl van lihegve a dolog érzésem szerint.
-
Beri
addikt
BF3-hoz sosem eleg de nem 5 fps javulast akar az ember.
20 fps-ed van netán? A techpowerup tesztje szerint magasabb felbontásban a két kártya között ~35% különbség van. Az a bizonyos 5 fps tehát csak így jönne ki (sőt, még így is inkább 7 lenne, de tegyük fel, hogy annyit húzol az 570-eden). -
Remus389
veterán
az a te magánügyed ha csak a BF3-mal játszol és a te beállításaiddal smúth
akkor ne válts, ennyi
de látható a linkelt grafikonból hogy minnél durvábban adod a kareszra a terhelést, 2560 8*AA, szépen elhúz a gtx-től átlagosan 34%-kal(ez a reális kb, vagy még több a driverekkel)
GTX 580-ról nem szükséges erre váltani mondtam én ilyet?
#420: nekem kifejezetten tetszik ahogy végighúzod az egeret és kijelzi százalékosan/precízen amire épp kiváncsi vagy, sehol máshol nem láttam ilyet, mindenhol csak ilyen primkó színes kis grafikonok vannak, és szemre megállapíthatod hogy hát kábé 3-12% közt lehet a difi
nem is beszélve a mindenre kiterjedő, aprólékos tesztekről
és erre az oldalra mondják hogy kókányolt pff..., emellett inkább az összes többi az
-
Remus389
veterán
első benyomásom nekem is ez volt, ráadásul a techpowerupos tesztet olvastam ahol különösen lehúzták
de miért nem igaz a hozzászólásod?
1. van + 20% teljesítménytöbblet az eleve brutális GTX 580-hoz(sőt 2560-as felbontásban +33%!!!), a legalsó grafikonon még jobban lemarad +34%-kal gyorsabb a Radi
2. mivel új architektúra, valószínűleg jobb driverekkel 10-20%(vagy még több) még van benne, míg az 580-as már kiforrott driverileg, így már majdnem másfélszer olyan gyors mint az eleve brutális
580-as, sőt lehagyja a 6990-est is(amit már most ostromol), ez mindig így van, kell pár hónap míg rendes driver lesz rá3. jó tunningtartalékai vannak, vízzel biztos nagyon messzire lehet húzni majd
4. ugye nem most kell megvenni, kicsit várni kell míg beáll az ára
tehát elsőre tényleg nem olyan lenyűgöző, de picit vár az ember letisztulnak az infók, kiderül hogy egy egychipes szörny, szerintem jövő tavasszal már 40-50%-os lesz az előnye az 580-ashoz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Drón topik
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Formula-1 humoros
- Sorozatok
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest