- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
SzlobiG
félisten
válasz
atti_2010 #347 üzenetére
Ezzel mondjuk én is így vagyok, mondom ezt úgy hogy WHQL driver ritkán van a gépen..és már 4000-es széria óta CF-et használok.
Nem mondom, hogy nem volt gondom driverrel, de ugyanúgy vannak gondok a másik oldalon is, szal egyik oldal se bug mentes ez hogy szarok amd oldalon a driverek már nem igaz...
-
KAMELOT
titán
válasz
atti_2010 #254 üzenetére
"túl sokat nem lehet majd belőle egy gépbe belepasszírozni azon egyszerű oknál fogva, hogy darabonként nem kevesebb, mint 300 Watt teljesítményt igényel - ami mellett igen gyorsan kimerülnek még a legdurvább tápegységek kapacitásai is."
Ez szerintem nem lesz gond ha van egy ENERMAX vagy CORSAIR 1000-1200W-os tápja az illetőnek.
"Az új AMD Radeon HD 7970 január 9-étől lesz majd megvásárolható az igen fájldalmasan hangzó 549 dolláros - azaz több mint 126ezer forintos - áron."
Ez az ár idővel esni fog majd a 300euro környékére. Főleg ha megjelennek a kistestvérek és az NVIDIA is kiadja az új kártyáit.
-
Jack@l
veterán
válasz
atti_2010 #197 üzenetére
Mondta valaki, hogy életszerű, hogy akinek nem telik nagyobb monitorra, az 7970-et vesz, vagy egyéáltalán kis hazánkban tömegcucc lesz január elején? Azt mondtam, még van olyan, lehet kíváncsi rá, hogy a kis 5770-éhez képest mennyit hoz a 7970.
De nem értem mit lovagoltok ezen a felbontáson, egy erősebb procival ugyanúgy ki lehet hajtani ekkorába is még a high end cumókat is, pl BF3 ultra 1280 nem hiszem hogy procilimetes lenne. Ugyanannyit számol szinte a kártya, csak több frame-et pakol át, több a pci express overhead, meg jobban dolgoztatja a procit.UI:@ABU, ha lenne a PH-n opencl performance test a régebbi karikkal, meg gtx580-al összehasonlítva, annak örülne szerintem nagyon szakmaibb réteg
-
Cybertrone
veterán
válasz
atti_2010 #95 üzenetére
5xxx-es szériára jött megkésve a 480... kb 10%
6xxx-es széria kijött ami befogta a 480-at, kijött mocsok módon az 580-as, amit nem sikerült csak 2 gpu-val megfogni
majd mond erre is valamit a zöld
De mondjuk minek is magyarázok egy olyan korlátolt embernek akinek az az aláírása ami...havasa:
Fasza, de nekem nem 590-em van, mert az ugye módjával tuningolható... 580 sli-m van amit még az oc-s cucc sem fog meg, és akkor ezeket lehet húzni! Mindazon álltal engem a több monitor nem izgat egy van azt kell etetni 2560-ban, és majd mérlegelek hogy ha kijön azNV hogy mejk is éri meg jobban erre!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Synology NAS
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest