- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
#57018880 #1093 üzenetére
Főleg idehaza biztos hogy nem szűrik a boltók a botokat, mert nekik tök mindegy ki veszi meg, a pénz pénz. Bár szerintem a fő probléma ott kezdődik hogy az emberek megveszik a scalperek által felvásárólt kártyákat. Ha dupla áron el adja, de tegyen rá csak 60%-ot már jól jár. És ennek addig soha nem lesz vége ameddig lesz aki mindig megveszi a portékát.
Akik mostanság így kereskednek azok nyilván a GPU hiánya ota csinálják.
És ameddig van kereslet lesz kínálat is, szóval mondhatni az egyik dolog amivel ki lehet ezt védeni. Nem vásáról az ember túlárazott kártyát, se boltból se scalpertől.RTX 3050 110E-ért még én is berendeltem volna, de hát túl szép ahoz hogy ígaz legyen.
Sajnos még lehet jó darabig nem térünk vissza a MSRP árazáshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kevés a VRAM, így remélhetőleg nem a bányákban végzi a legkisebb RDNA2, de maradt-e benne elég erő a játékokhoz?
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest