Hirdetés
Legfrissebb anyagok

Mobilarena témák
	- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
PROHARDVER! témák

IT café témák

Keresés
		Új hozzászólás Aktív témák
- 

skyli senior tag Galaxy S-en és Note-on, S2-n is lehet állítani az élénkséget  nekem az jön be ha minél élénkebbek. Olyan erős pirosat semmi más készüléken nem láttam mg pl mint amit az amoled tud nekem az jön be ha minél élénkebbek. Olyan erős pirosat semmi más készüléken nem láttam mg pl mint amit az amoled tud ipad, stb ehhez képest ki van mosva ipad, stb ehhez képest ki van mosva sima piros képnél is. De ha vki rámondja h túlszaturáltak a színei, megmutatom hogy lehet ugyanolyan fakó is mint a többi (kijelző beállítások/képernyőmód) sima piros képnél is. De ha vki rámondja h túlszaturáltak a színei, megmutatom hogy lehet ugyanolyan fakó is mint a többi (kijelző beállítások/képernyőmód) 
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák

Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

nekem az jön be ha minél élénkebbek. Olyan erős pirosat semmi más készüléken nem láttam mg pl mint amit az amoled tud
 nekem az jön be ha minél élénkebbek. Olyan erős pirosat semmi más készüléken nem láttam mg pl mint amit az amoled tud  sima piros képnél is. De ha vki rámondja h túlszaturáltak a színei, megmutatom hogy lehet ugyanolyan fakó is mint a többi (kijelző beállítások/képernyőmód)
 sima piros képnél is. De ha vki rámondja h túlszaturáltak a színei, megmutatom hogy lehet ugyanolyan fakó is mint a többi (kijelző beállítások/képernyőmód)