- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
decoati
aktív tag
válasz
Remus389 #134 üzenetére
igen
főleg azért bosszant mert ez az s3 elsőre is tetszett, a pentile nem zavar, az one-x-et kb. mindenben elveri, +még Wolfson chip amire maga a Májsztró (Supercurio) hívja fel a figyelmet, ennek megfelelő thd, snr, nyami, őszintén szólva ez a Wolfson számottevő tényező volt a szememben a teló megítélésénél. Ha a kijelző "pentile-sága" nem is illik egy zászlóshajóhoz, ez a Wolfson mindenképpen.
Ezt a terhelés alatti crosstalkot meg sem néztem.
Cseszheted a Wolfsont ha valami baromság a hangképet összehúzza középre. -
Dare2Live
félisten
válasz
Remus389 #134 üzenetére
Kijelző az baromira izlés kérdése. imho jobb az X a pentile miatt. De akinek a full fekete kell annak jobb az amoled. Kinek mi. Szigorú imho.
Kamerában imho fontosabb a nem verőfény, abban minden tűrhető képet csinál, ott meg nyer az F2es optika + BSIvel az X. alá: "Things get vastly different in low light, when the bright F/2.0 optics of One X count big time. In such conditions the HTC flagship crushes its opponent, producing images with far less noise and much better contrast."
A stereo crosstalk jellemzően az elégtelen emi miatt lesz. Azon pedig a csodatévő Supercurio se tud segíteni, ld a Wolfsonos LGk esetét. Amúgy engem ez az egy dolog érdekelt, és emiatt marad nálam az I9000. Ha ezt nem szurja el Samsung ~100%vettem volna egy I9300at.
-
erdoke
titán
válasz
Remus389 #110 üzenetére
Engem az idegesítene sokkal jobban, hogy ha 280e-ért veszek egy 50" körüli tévét, annak ratyi képe van. Ugyanis azt mindig látom, ahányszor ránézek, a ghost meg idővel elmúlik, vagy minimális odafigyeléssel elő se jön. Persze nem azt akarom mondani, hogy mindenki minden felhasználásra plazmát vegyen, de aki tipikusan jó minőségű Full HD filmeket néz (BD, BD25, BD50), a tévé csatornákat pedig szokta néha váltogatni, nem reggeltől estig minden nap retekklub megy, annak sokkal jobb választás, mint a hasonló árú és méretű LCD.
-
Agro
senior tag
Valljuk be őszintén. Ez a fajta probléma csak a "geek"-eket zavarja. Ez a réteg pedig a fogyasztók nagyon szük rétegét képezik.
Persze el tudom képzelni, hogy egy ilyen fajta beégés odáig fajul, hogy az már zavaró lehet egy átlag felhasználónak is, de ha valakinek így beleég a kijelzőjébe az óra az magára vessen, meg is érdemli. Ha már valaki vesz egy okostelefont az használja is. Egy galaxy S áráért nagyon szép órákat lehet már venni, ha az beleég a karjába valakinek na az már gáz.
-
SzlobiG
félisten
1. Mióta megvan az s2 azóta ICS kék színű téma van rajta, nekem ez tetszik nem fogom a zöldet nézni. Meg variálni se szoktam a widgeteket szép lenne ezt is állítgatni kéne egyszer beállítom ahogy nekem tetszik és kész úgy használom. Ez így van rendjén.
2.én is így teszek.
3. Nyilván nem csak az időt nézegeti az ember egy ilyen telefonon.
4. Nem állítom, állítja ez magától szép lenne ha nekem kéne manuálisan a fény viszonyokhoz állítgatni.
5. Nálam ez is kék ICS miatt így tetszik marad is így ha beég megy garanciába.
-
Agro
senior tag
Barátnőm másfél éves galaxyján sincs még hasonló se, pedig ő amióta megvan a telefonja csak akkor ül gép elé, ha excelben/wordben kell valamit buherálnia. Amúgy mindent a telefonján néz. Simán megy egy nap 4-5 órát a kijelző
Az, hogy így beég az óra szerintem nagyrészt a felhasználási szokásoknak köszönhető, nagyon másra ebből kiindulva nem is volt használva a telefon mint az idő csekkolására.
-
Remus389
veterán
ja az is segít ha nem maximum fényerőt használunk, ha nem muszáj (brightness widget)
ezeket betartja valaki, simán elmegy 3 évet is szerintem
gzbotii: egy igazi szépséget, nem is vágyom másra igazából, 4 col, wolfson hangchip, gyönyörű, villámgyors és új, szerintem nem fogom lecserélni
[link]
SzlobiG : nálam ez természetes, alapból így használom
1. az hogy dinamikus használom alap nálam, hogy cserélgetem a dolgokat alap nálam
2. az hogy kikapcsolom/lezárom a kijelzőt automatikusan, az is ösztönös(kijelző és akksikímélő, meg zsebrevágva nem nyomódik be semmi nyílván)
szerintem ezek magától értedődő dolgok, csak van aki nem így használja, annak beég
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ - Power Bank 10600mAh / 22.5W Akció! Csak 4.490 Ft!
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged